-

Gillar hur jag går in på Andy's rum och han spelar något spel som han spelar varje dag nu, och jag säger "Gosh, being obsessed much?" och han svarar "I NEED TO GET 30 POINTS!!!!!", jag svarar varför och han säger "I GET LASER SIGHT" samtidigt som han skrattar för att han vet att det låter så extremt nördigt.

Helsingborg


now if we meet out on the street I won't be running scared. I'll walk right up to you and put one finger in the air, and make you understand, you had your chance. but even if the stars and moon collide, I never want you back into my life. you can take your words and all your lies, I really don't care!

 

kent/The Tivoli

kollade på en kent dokumentär på svt's öppna arkiv och medan jag tittade på den så filmade de ett väldigt bekant ställe..
 

-

Första natten som jag sover så extremt bra och en kille vid namn Andrew väcker mig. Ughhhh oh well, träna nu.


these dark clouds over me, rain down and roll away. we'll never fall apart, cause we fit together right, we fit together like two pieces of a broken heart.

Demi's nya platta är så sjuktligt braaaaaaa.

Whaaaaat


Estrella/Olw

Jag och Fanny pratar om svenska chips. Jag kommer köpa det första dagen jag kommer hem, plus lösgodis och choklad. SÅ. SUGEN.

-


Final exam week

Som jag inte alls har sagt, så är det final exam week i skolan nu. Jag är en av de få som lyckats pricka in alla lärare som inte vill ha finals så jag slutade ju då skolan redan förra veckan. Dock har jag ju inte slutat stressa för det, men från och med idag kan jag göra det. Jag vaknade imorse och loggade in på min sida på skolans hemsida, fick reda på att jag klarat history world civilization 1. Det gjorde min dag ganska mycket, men ändå ville jag veta om jag klarat engelskan. Jag hade inte satt upp några höga mål denna terminen för jag hade bara svåra ämnen denna första terminen, så jag förväntade mig inget "bra" betyg. Loggade in vid lunch tid idag och såg att min lärare äntligen lagt upp mitt engelska betyg. Såg att det inte stod C, utan ett B. Hoppade upp och ner på sängen för jag hade verkligen inte förväntat mig det. Nu är det bara psykologin kvar, men den vet jag redan att jag klarat av.


I don't know about you, but I'm feeling 22. everything will be alright if you keep me next to you. you don't know about me, but I'll bet you want to.

för att ha varit den jobbigaste kursen ever, så är jag så jävla glad.

-


delete my number, don't call me again. we had some fun, but now it's gonna end. but you always made it hard for me to stop. you wanna be more than just friends, I can't go through this again, stop trying get inside my head. it's getting stupid, cause I shoulda known but I forgot, that you think we're something that we're not. ..not gonna happen, dude.

Demi's nya låtar är awesome. Måste köpa hennes skiva.

-

Sista veckan i skolan blev ju inte så bra. Har fått någon förkylning som inte är nådig. Är varm, trött och kan knappt andas. Åt soppa och tog en varm dusch innan jag gick och la mig igår, för då kanske jag skulle somna. Men nej, näsan täppte igen och det kliade så extremt i halsen. Efter någon timme så knackade Andy på dörren och gav mig någon salva som man ska smörja på och andas man in det under natten. Tror det hjälpte för stunden men jag mår sämre idag :/ YEY för att vara sjuk och ha två prov imorgon.


-


MAY

Så har det blivit maj också. Det har gått snabbt kan man säga, och denna veckan är det sista veckan med vanliga lektioner. Efter det är det finals week men jag har inga finals denna terminen. Kanske får gå på psykologin nästa vecka, för att få reda på provet. Anyways, hade en superbra helg, vilket jag behövde. Fick en superfin bränna också på köpet. Verkligen otroligt fin. Ska nog köpa solkräm tills nästa gång.


plug in the mic, open the curtain, turn on the lights. I'm through rehearsing, the feeling ignites, I'm in control. you're searching for proof, but are you certain? whatever you see is what you get. if words paint a picture then I betcha I can getcha yet. I'll make you believe in me, I can be what you want me to be. tonight is the night where I make you see, that I can be anything.

Jag har fått inställningen att jag ska klara denna sista veckan nu! 

Tisdagen den 30/4..

..blev mina sista veckor i skolan ett helvete. Jag skulle ha lämnat in min uppsats igår, MEN, jag fick ingen tid till writing center och kämpade som fan för att få allt klart. Läraren sa att jag fick en vecka till för att få en tid och hon ville ha det en vecka senare. Jag fick en jävla tid en halvtimme innan lektionen. Stressigt. Inte nog med det så fick jag ett mail från min andra lärare och sa att vi faktiskt hinner ha sista provet nästa vecka och inte under final week. Detta menas med att jag har två prov på samma dag, vilket jag verkligen inte ville för jag ville ha bra betyg på båda. Inte nog med det så bestämde sig vår engelska lärare för att lägga in en uppsats till, som vi ska göra under helgen. Jag kommer inte hinna NÅGOT annat än den uppsatsen. Jag hade velat plugga på proven då, men jag måste göra den andra uppsatsen PERFEKT för den kan jag inte gå till WC med, eftersom det inte är öppet på helgerna. Får försöka be Andy så snällt att kolla min grammatik i alla fall. Det som är det värsta med detta är att jag kan inte göra något med min uppsats i engelska förrän på tisdag med den andra läraren som ska hjälpa mig, och jag kan inte börja på den andra uppsatsen för att vi kommer få informationen om den imorgon eftermiddag. Är det nu jag ska skriva att detta är sjukt positivt för att jag kommer vara upptagen som tusan och tiden kommer förmodligen att gå snabbt? Ja, kanske.

RSS 2.0