Conversation

Medan andra får söta och fina godmorgon sms får jag ett "shut it" sms från Andy på andra sidan väggen. Vad jag nu än gjorde..?


#vacation


"Don't worry, you will do just fine"

Jag fick dåligt på min senaste essay, description. Jag hatar, och jag säger HATAR description. Jag kom ihåg när jag gjorde det på min ESL writing också, jag fick dåligt på den också. I vilket fall som helst så blev jag ju lite ledsen för det men min engelska lärare sa till mig att inte oroa mig, jag har massor att bevisa att jag kan och jag har redan visat en hel del. Jag har nog ganska bra omdöme i hennes klass, har bara missat en lektion, aldrig kommit sent, lämnat in uppgifter i tid. Nåja, det kommer fixa sig. Fick också tillbaks ett mail från Patrick ( internationell advisor), han skrev tack för att jag ville hjälpa till och att han skulle skicka ut mer information inom en snar framtid, så jag hoppas att jag är upptagen den 4 juni med att hjälpa de! 
 
Annars vet jag ju inte direkt om jag har berättat att Chris & Becky (Andy's bror m. fru) har fått en liten son, Christian, som är super söt! På lördag kommer vi åka ner till Roanoke för att hälsa på de och åker hem på söndagen igen.

OMG jag gillar vad jag ser!


:(

Min macbook kommer nog snart ge upp helt, den låter mig inte lyssna på spotify och itunes stängs ner hela tiden, min mail app låter mig ibland inte skicka mail eller öppna mail. jag.orkar.inte.

Mer schizofrent väder får man leta efter.

Och ja, vi har en dm snö ute och det snöar fortfarande......


the worst things in life come free to us, cause we're just under the upper hand and go mad for a couple grams, and she don't want to go outside tonight. and in a pipe she flies to the Motherland or sells love to another man. it's too cold outside for angels to fly.

Så efter dagar av att vara uttråkad så hände det äntligen något. Andy stannade hemma från jobb och då hade jag äntligen någon att umgås med. Han skulle hämta något i stan så vi åkte in dit och fixa det, sen åt vi också innan vi åkte hem. Har sedan dess suttit på andys rum och tittat på medan han spelar tv spel, tragiskt att detta är det roligaste som hänt mig på flera dagar.


time won't fly, it's like I'm paralyzed by it. I'd like to be my old self again, but I'm still trying to find it.


Helsingborg #vacation


-A

hahah, någon är ett creep
 

All too well

"I think for me when I sit down to write a song I just try to stick to writing about what I know. And so, I always end up writing songs about my life and the people in my life and things that really effect me. And, 
because I think that writing songs you know you’ve gotten to write when you say exactly how you feel. But sometimes what your feeling is so complicated that your feeling like a million different things all at once and you can’t figure out how to say what you actually mean. And so I think that it happens most when your missing someone or you’ve lost someone or trying to forget somebody and you just don’t know how you feel about it anymore. And so this happened to me one time and I knew that in order to get past it I needed to write about it. So instead or trying to write about how I felt about it I just decided that it might be better to just write about what happened cause I remembered.. everything.
 
                                                      - Taylor Swift

you call me up again just to break me like a promise, so casually cruel in the name of being honest. I'm a crumpled up piece of paper lying here cause I remember it all too well.

 

COMM100

Sa jag att jag är klar med Communication 100? MM, det är jag. Menas med att jag bara har 3 ämne kvar denna terminen, när alla andra har 4, YEY! Menas också att jag kan stressa mindre. MENAS OCKSÅ med att jag klarade min första college-klass!

SPRING BREAK

FINALLY, spring break is here! Vi fick sluta efter provet idag i psych, så slutade vid 7.20 istället för 9.30. Nu kan jag slappa i en vecka, vilket jag behöver. Har varit så stressad och orolig i kroppen så det inte finns, ska bli så skönt att inte ha något att göra. ANYWAYS, är så taggad på att se Spring Breakers på mitt spring break. Handlar om några tjejer som inte har råd att åka iväg på sitt spring break, så de rånar ett ställe. Antagligen en sjukt random film som jag annars inte skulle se OM inte Ashley Benson & Selena Gomez var med.


SPRING BREAK

9:30PM börjar mitt Spring Break och håller i sig enda till 25 mars, YEY! Vad jag ska göra har jag ingen aning om, men jag ska försöka få ut Alexandra och/eller Ida till skogen där jag bor OCH försöka se Spring Breakers på bio, passande? I think yes!

I'll do anything you say if you say it with your hands, and I'd be smart to walk away but you're quick sand.

jag är så extremt avundsjuk på alla som har fått biljetter till RED-turnén med Taylor. Turnén börjar om 1 timme och 20 minuter. gah.

Om Andy frågar klockan 10.20PM om man vill kolla på Harry Potter, då gör man det!


saknar man sverige så saknar man oftast svensk musik. även om den är lite smörig.


remembering him comes in flashbacks and echoes. tell myself it’s time now, gotta let go.

-Taylor Swift - Red

Jag hade gett så mycket för att bara spendera en dag med varje människa på dessa bilderna.


FUN FACT

I rummet där gymmet är i huset, där finns en ipod/iphone spelare PLUS att det AMAZING akustik där. Gissa om jag kommer gå in där för att träna bara för att kunna höra musik så bra plus att sjunga? YEP. Bra anledning dock..då är ju träningen rolig.

250 biljetter till varje show, 2 max per person. SNÄLLA låt mig vara en av de som får tag i två..


Green Day

Om exakt en månad ser jag Green Day, och om nästan exakt 4 månader ser jag Green Day igen. KUL!

-


Helsingborg

Nu när det är kväll i Sverige, så ser jag att alla på min facebook från Helsingborg ska ut ikväll, vilket jag kan förstå eftersom det precis varit löning. I vilket fall som helst, här sitter jag och önskar att jag kunde ha en vanlig klassisk ramlösa-kväll med Fanny. Det hade slått så mycket just nu. 

Grammatik

Jag har aldrig varit bra på svensk grammatik och sanningen är att jag antagligen är bättre på engelsk än svensk grammatik. Blir inte alltid rätt, gör små fel hela tiden men hey, det är inte mitt modersmål. I vilket fall som helst (inte rätt grammatik att börja en mening sådär heller, inte på engelska i alla fall), jag har märkt hur många amerikanare som inte kan skilja på simpla grejer. Som were/we're/where, there/they're/their, you/your/yours/you're eller  to/two/too. IT'S NOT ROCKET SCIENCE!


RSS 2.0