Newark, DE

Ikväll drog jag och Andy till Delaware ett tag. Vi skulle köpa glass men vi kände inte för att köra 2 minuter till Dairy Queen, istället körde vi 30 minuter till ett litet center där vi parkerade bilen, sen GICK (så ovanligt i USA så man blir förvånad varje gång) vi till cold stone creamery där vi köpte glass. Kom på att om jag inte lämnar the east coast när jag lämnar för att bo på college, så lär jag hamna i Newark, DE. Själva main street är kanske inte det lyxigaste men det är charmigt och deras campus är mysigt när allt är grönt och det är varmt.


Älskar detta!

 

the truth about swedes

hahaha men jag orkar inte nr 22. "once past the intimidating stares and Darth Vader dress code"
 
 
 
 

oh sweet sixteen, you're lost and gone forever.

Lyssnar på Ola Svensson och känner mig som 16 år igen. Jösses, jag hade blandad musiksmak när jag var yngre. haha, vem skojar jag med.. det har jag fortfarande.

-

Jag vet att jag inte borde klaga eftersom jag redan är utomlands och grejer, men jag önskar jag hade fått åka en vecka till typ Spanien och bara solat. Men nä.


Can't wait


16 April

Exakt 2 månader tills jag åker till Sverige. YEY


let 'em wonder how we got this far, cause I don't really need to wonder at all.

Lyssnade på Paramore's första singel "Now" men gillade den inte direkt. Tänkte att min Paramore tid var förbi, för det kändes inte riktigt som samma sound längre, MEN så lyssnade jag på "Still Into You" och gillade den så mycket så att jag var tvungen att faktiskt gå in på iTunes och köpa låten. 
 
 

every person and place that I’ve been, I keep seeing the same thing all over again. see even God needs the devil, and I’m one hell of a friend. if it makes you feel much better, at least we’re going down together.

Lyssnar på Tyler Hilton och inser att jag får se honom om en vecka! drömmer mig också bort lite till en svensk sommar och att jag ska försöka minimera min packning så jag kan köpa massa svenska kläder hemma, för jag hittar inget inspirerande här borta. Ge mig Gina Tricot & BikBok (tro det eller ej?!). De har så mycket olika kläder för alla tillfällen och i olika färger, det gillar jag. Antigen har vi extremt mesiga färger eller neon färger här borta, jag passar inte i något av det. Särskilt inte i neongrön eller neonrosa. Vi fick in nya skoltröjor nyss, och tror ni inte de är i färgerna neonrosa/orange/blå/grön? Jo.. om jag hittar en bild ska jag visa. Sålänge får ni nöja er med en bild på Tyler Hitlon. 
 
 

27°C, och jag klagar inte det minsta.

Även om jag var tvungen att gå i skolan idag så kändes det 100 gånger bättre när det var varmt (väldigt varmt) och soligt. kl 6.45 imorse när jag körde till skolan var det redan varmt, det kändes som en tidig juli-morgon i Sverige, och det är April nu? Det gillar vi. Imorgon ska det bli ännu varmare! Dock måste jag plugga på mitt prov, men det kan jag lika bra göra utomhus. Nu är kl 18 och det har inte svalnat av ännu, har två fönster öppna PLUS min fläkt i taket, SÅ varmt är det.

you desired my attention, but denied my affections, my affections. so tell me now where was my fault, in loving you with my whole heart?


I hit my low, but little did I know that would not be the end. from the holland road well I rose and I rose. and I paid less time to your callous mind, and I wished you well as you cut me down, you cut me down.

 Jag tror att jag har börjat bli besatt av Mumford & Sons, jag tror också att jag har hängt för mycket med Andy, eftersom han lyssnar på dem hela tiden. Yup, totally his fault. 

-

Idag har varit en bra dag; jag har hunnit skriva ihop grejer inför provet så jag kan plugga, jag har tränat TVÅ gånger, ätit pannkakor till frukost & tonfisk sallad till lunch, OCH suttit ute när det är 23 grader ute. Jag gillar det


Fyfan vad jag gillar läget.


En vanlig söndagskväll i West Grove?


#vacation


USA

På senaste tiden har jag tvivlat om jag gjorde rätt val, att flytta till ett nytt land som jag egentligen inte visste något om (okej, jag visste en hel del eftersom jag varit besatt av USA sen jag var yngre, not gonna lie). Jag har debaterat med mig själv om jag skulle stanna i Sverige efter sommaren och ta ett halvår hemma, om jag skulle kanske åka hem efter julen 2013 och stanna ett halvår. I vilket fall som helst, när jag var på Green Day i onsdags och vi åkte hem så åkte vi genom stan och Amerikanska flaggan var uppe vid ett stort gammalt hus, det var DÅ jag kände att jag hade gjort rätt val. Det var på något sätt mäktigt att se den stora flaggan när det var mörkt och det kändes bara helt rätt! 

for what it's worth, it was worth all the while.

 
Green Day, Philadelphia 3 April
 

GREEN DAY

LÄTT en av de bästa konserterna jag varit på. Är så glad att få se Green Day i juli igen!!


wind in my hair, you were there, you remember it all. down the stairs, you were there, you remember it all. it was rare, I was there, I remember it all too well

 
 
 

RSS 2.0