-

Idag saknar jag mina föräldrar och Fanny så extremt mycket. Känns som en evighet tills december och jag vet inte ens när jag kommer träffa Fanny igen :((((


we tell stories and you don't know why I'm coming off a little shy but I do.

 
 

-

Jag har bestämt mig för att verkligen få bra betyg när jag är här, jag tänker ta de kurserna som är viktigast och sen ska jag försöka komma in på UCLA, Berkeley, UCSD, Yale eller Stanford. Det är inte det att jag kanske vill gå på de här skolorna, det är bara att jag vill få bra betyg och visa för mig själv att jag kan. Det är några av toppskolorna i USA så det hade varit ett bra sätt att visa att jag kan. Sen om jag hade fått ett stipendium på någon skola för bra betyg, så hade jag självklart gjort det. Om jag inte kommer in, well.. då vet jag att jag i alla fall har försökt.

When it's raining, it's pouring.

Fyfan vad det öste ner när vi skulle på konserten. Vår taxi kom aldrig och vi gick istället. När vi väl kom dit var vi genomblöta och kalla. Äntligen varm och i torra kläder nu i alla fall..


-

Här får ni en svartvit bild, bara för att jag skulle visa en ny grej. Jag är trött på de gamla "bobby-pins" som man alltid använder och de försvinner alltid och de sitter aldrig där de ska sitta i mitt hår. SÅ, jag läste om de här på internet och hittade de också. Kommer ihåg att jag hade några spiral-grejer i mitt hår när jag var mindre där det fanns blommor på men detta har jag inte testat förrän nu. De är AWESOME. De sitter verkligen.
 

sick and tired.

Ugh, har verkligen varit nonstop i flera veckor nu.. Har får läxor varje dag och har inlämningar hit och dit och får uppgifter över helgerna alltid. Jag klagar egentligen inte, det är oftast lätt och det tar inte lång tid. Det som tar lång tid med det hela är att man måste läsa igenom allt 100 gånger för att se att man inte gjort något fel med stavning eller grammatik. Är lite förvirrad också eftersom jag är van med att gå i EN klass, med samma personer. Här går jag i olika klasser hela tiden och man blir liksom inte riktigt hemma i grupperna. 
 
annnnyyyywayyy, i början av veckan började jag känna mig konstig och min mage blev svullen.. Efter att vi ätit på kvällen så hade jag fortfarande ont i magen men jag kunde leva med det. När jag gick och la mig efter att kollat på Glee så kom det värsta. Kunde inte ligga rakt och kändes som om något skulle komma upp, kunde inte ens gå upp och ta vatten för att jag var så svag. När jag väl kom upp så tog jag mitt vatten och två panodil, vet att panodil oftast inte hjälper mot magont men var tvungen att testa något. Andy märkte att något var fel och hämtade något medel. När jag var utmattad så testade jag att sova igen, gick lite bättre. Vaknade 6 och kände att det var tillbaks igen, tänkte inte skippa skolan så jag bara gick upp och körde till skolan. Som tur var så hade vi test idag så vi fick sluta när vi var klara, vilket var 40 minuter innan vi slutade. Körde hem, gick och la mig, Karen kom in med varm cola som jag fick ta lite i taget av. Somnade igen, allt var bra igen.
 
Vågar knappt äta nu dock, åt bara pasta med någon sås till middag, vågar inte äta en hel portion. Vet inte alls vad som gjorde att allt blev som det blev. 
Well, kalla mig tråkig men jag ska SÅ lägga mig nu.. jag tänker inte må konstigt imorgon.
 
 

I settled down, a twisted up frown. disguised as a smile, well, you would've never known. I had it all but not what I wanted 'cause hope for me, was a place uncharted and overgrown.

 

-

Jag tror förresten att en del av min ena class börjar inse att jag är lite smått förvirrad. Vi hade läxa tills idag och när vi senare var i våra smågrupper så insåg jag att jag gjort mer än vad jag skulle så jag satt bara där och stirrade medan de andra gjorde uppgiften. Plötsligt sa Andy (inte Andrew-Andy) som alltid sitter mitt emot mig typ "Hanna look!!!!!" Och pekade på dörren. Självklart kollade jag och när jag undrade vad det var så skämt-skrev han mina svar.


-

För varje dag som går här så märker jag att min svenska börjar bli lite konstig, jag sitter länge och tänker på hur man ska bygga upp en mening och jag märker också att jag helst inte vill prata svenska för att kunna prata engelska utan några problem. 
 
ANYWAYS, idag fick jag tillbaks mitt paper, 100/100, YEAH. Fick 100/100 på reading i fredags också men det bryr jag mig inte riktigt om eftersom det inte räknas lika mycket. Att få 100 på writing är ganska coolt för mig. 

Igår hade vi något av en orkan här men det gick över snabbt igen, när jag vaknade imorse sken solen och allt var frid och fröjd. OK, solen sken inte för jag körde 6.40, men den sken senare på dagen. Något nytt som jag testade idag var en ny parkering.. jag slapp gå uppför den gigantiska backen och gå vilse bland alla rader av bilar. Istället gick jag bara in på backsidan av skolan. Det var ganska okej. 

-

Så..jag är sämst på att uppdatera men jag sitter inte så mycket vid datorn längre förutom när jag måste. Vad jag annars gör? Försöker skaffa vänner och ser till så att jag får över 93% på varje test/läxa varje dag.

Något annat fult (kanske lite kul också) är att jag fått höra 3 gånger på 3 dagar hur folk gillar min accent. Själv tycker jag den är hemsk. När jag var vilse i söndags och kom till den här snälla killen så såg jag att han ville säga något, han bara "so....um, where are you from?" - heh, Sweden? "oh.. I like your accent".
Idag bad min lärare läsa högt "cause I like your accent so much" sen kom hon på vad hon sa och bara "heheh, yours too..." till de andra i gruppen.


I'm wonderstruck, blushing all the way home. I'll spend forever wondering if you knew, I was enchanted to meet you.

Måste jag nämna att jag körde vilse totalt igår? Var vilse helt LÄNGE. Frågade hit och dit, min telefon dog, mitt kort funkade inte när jag skulle tanka, kedjor som mcdonalds vägrade låna mig en telefon. Kom tillsist till en mack och en trevlig kille som hjälpte mig och jag kom hem inom 20 minuter tack vare honom. Det är bara den korta versionen, tänker inte ens dra den långa. Kan säga att jag var frustrerad och extremt irriterad. När jag kom hem så uttryckte jag mina känslor genom att säga till Andy "du får fråga mig om sverige och prata HUR mycket du än vill, jag bryr mig inte" för att jag var så glad att vara tillbaks i West Grove.9/11

Eftersom jag är i USA så kommer jag nog lägga märke till denna dagen lite mer..


-

Tagga första provet på college! Fast nä..


-

Intressant dag. Körde vilse 2 gånger och inte kan man vända var som helst heller. Dessutom om man skulle göra en liten u-sväng på en liten gata så hade alla bara "oh no she didn't!". En sak jag också tänkt på är att de släpper inte in folk på motorvägen eller byter fil, nepp man ska hellre stanna på påfarten.

Anyways, jag och Mikuri skaffade våra ID kort. Skulle säga mitt idnummer men tvekade lite på en siffra och killen bara "are you sure??" och skrattade.

Well, imorgon är det redan fredag. Veckan har gått super snabbt. Var iofs bara 4 dagar denna veckan.


-

Hur ska jag överleva denna tisdagskvällen? Jag är så trött och det är inget PLL kl 8. :(


-

Idag får jag förhoppningsvis internet igen, till och med snabbare internet. Hur awesome? Awesome!!

Veckans planer: hänga med vänner som jag träffat genom skolan (typ fika), lite nervös eftersom det är typ första gången jag gör något själv här. Eller ja förutom att åka till skolan.
Göra mina läxor
Gå inom bookstore och köpa sista boken och hitta ett lexikon.
Jag MÅSTE hitta en väska, oroar inte bära runt på böckerna i famnen. It's killing me, KILLING ME!


RSS 2.0