-

Nog för att djungelvrål är en klassiker att testa på människor, men denna gången ikväll var lätt roligast. "go back to Sweden!!!", "is this cat treats??"


-

Jag vet att jag inte ens har varit här hälften av min tid än, och att jag saknar familj & vänner, men jag vill verkligen inte åka hem här ifrån. Jag älskar detta och det är precis vad jag drömt om. Jag brukar annars ha hemlängtan och bryta ihop eller sakna mitt rum men nu har jag inte känt något alls. Ugh. Förhoppningsvis är jag tillbaks i augusti.. men jag vill inte åka hem mellan det. Alla hemma kan gärna få packa ihop sig och åka hit istället.

he, he's the words I can't find. how can the only thing that's killing me, make me feel so alive.

-

-

Såå.. jag har idag för första gången skjutit, fyfan vad tungt det var (as in bokstavligt tungt, mina armar är så svaga) och det var sjukt tryck när man sköt. Kändes som om man flög flera meter tillbaks och nu har jag lite ont i armen MEN det var värt det, det var faktiskt sjukt roligt. Efter att ha varit där ett tag och fått en lagom fin röd bränna och dött av värmen så åkte vi hem igen. När vi kom hem fick jag äran att köra runt kvarteret, vilket inte är i storlek med våra kvartet hemma, detta var way större. Jag kan nu säga att jag har kört i USA och kört med en automatare. Jag var typ extremt nervös för liksom, det finns ingen koppling men det var sjukt kul.

-

Sooooo, jag vet att jag inte uppdaterat så flitigt, trodde jag skulle göra det mer men jag har faktiskt, haft ett liv som har varit ganska upptaget. Har pluggat, bokstavligt talat, jävligt mycket och har gjort en hel del denna veckan. Allt är en stor dimma just nu men det jag har hunnit med här ungefär är Washington DC, King of Prussia Mall, kollat på Delaware University campuset, testat massa nya maträtter, varit på konsert, inspekterat mataffären (TO DIE FOR!!!! im just sayin', fanny), Philadelphia, road trips mitt ute i ingenstans (awesome dock, allt är så fint här). Jag är säker på att jag har glömt massa. Här får ni en bild på amerikanska kakor, det är memorial day/weekend här nu så.. yep.

euphoria

YEY!!!!

-

Skickade in ett uppdrag i NkB innan, kan redan alla frågor på nya uppdraget. Love it.

so why can't you see? you belong with me.

På tal om Taylor Swift.. hörde den här versionen på radion häromdagen. VARFÖR har jag inte den versionen? Jag är sämst. Låten är bäst dock.

I see you make your way through the crowd and say hello, little did I know..

Sitter och skriver om Romantiken och lyssnar på Taylor Swifts Love Story samtidigt, jag säger bara att det är en bra kombination.

-

Jag måste få klaga lite. OK, GO - KAN FOLK SLUTA UPPDATERA DERAS FACEBOOKSTATUSAR VARJE JÄVLA MINUT? OCH (!!!!) det blir inte bättre att ni kommenterar era egna uppdateringar när ingen annan har gjort det. god. skaffa twitter eller en blogg. tack.

now I know that I'm not all that you got. I guess that I, I just thought maybe we could find new ways to fall apart.

-

what..


Washington DC


Canada

Chillar lite i Toronto bara..

Denna skulle upp för en vecka sen men ville tydligen inte.


jag är bara 1,77, och sanningen är, jag tjänar mer pengar på ICA än min rap-karriär.


nostalgi.

om du aldrig provat hur kan du då vara säker. jag börjar tro att jag börjar tro att vi kan gå genom eld bara för ikväll. håll den tänd, vi kan gå i genom eld, artificiellt. håll den tänd, låt oss gå i eld.

-

I can open up my heart without a care. I'm giving up, so just catch me.

-

-

glad hanna och glad fanny som äter morot, för några dagar sen dock.

-

"Det finns många filmatiseringar av Robinson Crusoe och även en hel del filmer som hämtat sin inspiration från boken. En av de senaste är Cast Away (2000) med Tom Hanks i huvudrollen. Tom Hanks har i filmen ingen människa att prata med, men väl en amerikansk fotboll (eller om det nu är en volleyboll)!"
Men, eh ja! Ofc det var en volleyboll, såg de ens filmen? Pscht.

-

Igår var min första officiella dag i usa, mitt första och största problem var rullgardinerna. Bästa var att det var bara jag som hade problem med det, jag är sämst.

-

Jag har aldrig varit så trött i hela mitt liv. Klockan är typ snart 22 för mig och hade jag varit i Sverige hade jag SÅ sovit, fast då hade jag inte varit såhär trött heller. logiskt, mhm.

LOVE LIFE


-

Det har varit ett galet dygn, men nu är jag framme. Inte för att jag har fått så mycket sömn direkt, men jag är glad att jag är framme!
Åkte från Helsingborg till Köpenhamn vid 9 tiden. Man brukar ju alltid vara där 2 timmar innan man ska flyga, och jag skojar inte om detta behövdes längre tid egentligen.. eller så var det bara just igår. Det var typ att lämna väskan, security, kolla gate, stå i den fetaste kön ever till passkontrollen (vi behöver ju inte så i den kön annars om vi ska till typ frankrike eller spanien), de öppnade dock en EU-kö när jag kom fram. men där gick all tid. Sen gick man i en evighet till gaten, när man kom fram så började de med boarding direkt. Alla kom på plats snabbt som tusan och sen åkte vi. Extremt snabbt allt gick.
Väl i Toronto gick det både snabbt och långsamt. För det första så säger alla att man ska till immigrant U.S. Boarders och absolut inte gå ut från flygplatsen som andra som ska till Canada/någon annanstans. Där var aldrig någon skylt, det stod bara "bagage claim" and there was some lady som började skrika att vi skulle gå upp en våning. När jag kom upp så helt plötsligt kommer min väska upp direkt, what. Ställer mig i kön till passkontroll igen, inte så lång denna gången eftersom min väska kom ganska snabbt. Sen ställer jag mig i kön till boarders, jag fattade det inte ens själv när jag stod där, blev så sjukt nervös. Jag kollade ut alla som jobbade där och hoppades på att få den killen som alltid fick människorna att skratta. Jag fick prata med honom! Jag hatar min passbild, och det blir inte bättre när han bara kollar på den och: hehe, so.. hi, hanna! anyways, fick massa frågor om mat, alkohol, ekonomi osv. tog bild och avtryck på ALLA fingrarna och de ville inte kolla i min väska (de är här det är kört om man har skumma saker med sig) men jag blev admitted. var nog först efteråt jag fattade när jag såg på biljetten och i passet att de hade godkänt mig. Trodde typ detta skulle hända i själva USA.
AND THEEENN (känner mig lite som i filmen dude where's my car), lämnade jag av min väska på ett random band bara.. typ som när man lämnar sin bricka på ikea. Precis vid bandet var det security igen, detta trodde jag skulle bli årets upplevelse för mig och att jag skulle behöva stå där i 34 år och sleva upp alla mina saker en efter en. Men jag tog bara upp datorn, mobilen, solglasögon och pass och la i en låda, jackan och väskan i den andra lådan och OFC skorna. wtf. Nemas problemas.
Resten skriver jag lite senare, för jag håller på att seriöst somna.. måste sova en timme innan jag ska skypea med mamma!
varför funkar det inte med meningsbrytnings-whatever? irriterande.

USA

Nu är dagen här och jag är sjukt excited men jag är också äckligt nervös och har lite ångest över att säga hejdå på flygplatsen. Kunde inte sova normalt inatt (alltså ännu mindre normalt) så är lite död och tankspridd. NÅJA, detta blir bra Hanna.

Buhuhuhhhhh

Jag är så nervös just nu, eller mer rädd. Rädd är nog mer rätt känsla. Känner mig så liten (as in att jag känner mig liten som person i en stor värld, inte att jag är kort so, no need to joke about it). Men ummmm jag är ganska säker på att jag kommer få det bra. De får stå ut med lite svenska uttryck och så när min engelska inte vill funka. Åh btw, vet ni hur mycket jag börjat tvivla på min engelska nu?!?! Tar väl några dagar att fatta att ingen kommer svara mig om jag pratar svenska.

Nåja, nu ska jag nog sova här för sista gången på länge. Och mm, jag uppdaterar nog hur dödsnervös jag är innan jag åker till Köpenhamn imorgon. Nattinatti ;*


-

OH MY FREAKING GOD, jag åker imorgon. SJUKT.

you can't say what you want or take what you want or choose the moods that you fake when you want. you said your life couldn't get much better, than where it's at. well, aren't you glad.

-

we're not kissing in the rain, there's not music when we fight. I want to catch you at the gate right before you board your flight.

försöker lugna mig själv genom Tyler Hilton, funkar ganska bra.

-

När jag vaknar upp imorgon kan jag säga "jag åker imorgon". HUR SJUKT ÄR INTE DET?!

USA

Yep, nu lägger jag officiellt till kategorin "USA" i den här bloggen. Jag åker om 2 dagar och stannar ett par veckor, är EXCITED minst sagt och jag tror jag kommer få det awesome även om jag är supernervös. MEN.. såhär känner jag inför att säga hejdå till en del av familjen idag -
fem spänn på att jag kommer börja gråta, jag vill inte ens tänka på när mina föräldrar lämnar mig på måndag på flygplatsen. eller med fanny imorgon. tacka någon (kan inte tacka gud, för.. ofta han gjorde skype och .. nej) för skype!

-

Nej men jag har det inte alls stökigt just nu...


-

Hah kollade just kalendern, ofta det är röd dag den 17e? Hur många sånna här lediga dagar har vi egentligen under våren? Nåja, jag kommer inte märka av den i alla fall.

Imorgon (idag, lördag) avslöjar jag what I have been up to senaste tiden. Jag har skrivit mycket om det, men inte exakta planerna. Har inte velat skriva om det innan för jag har inte fattat att det är om snart 2 dagar tills jag är out of Sweden. Har inte velat dra ut på allt i evigheter. De som följer mig på twitter vet nog lite mer dock. Och vänner ofc.

See you tomorrow!


speak now

"Real life is a funny thing, you know. I think most of us fear reaching the end of our life and looking back regretting the moments we didn't speak up. When we didn't say 'I love you', when we should have said 'I'm sorry'. So there is a time for silence and there is a time for waiting your turn. But if you know how you feel and you so clearly know what you need to say, you'll know it. I don't think you should wait. I think you should speak now."

-

Älskar när allt har gått så bra i ett dygn och livet bestämmer sig för att det går ju inte för sig, låt oss förstöra allt igen. GAHHHHH.

what.the.f.

gillar när jag inte kommer ihåg att jag uppdaterat mitt i natten, kan ju också passa på att skriva att jag hittade min laptop i min RESVÄSKA imorse. wtf.

-

Vad gör Hanna när hon inte kan slappna av, inte somna utan hjälpmedel och blir totalt rastlös? Jo, hon går och tar upp sina skolböcker och skriver lite naturkunskap, skriver klart 1 uppgift och skriver halvt klart en annan fråga. Vad gör hon sedan efter detta? JO, tar sig sin sömntablett och nu är jag helt hypad och vill göra massa massa maaassa skolarbete, men jag får hejda mig själv eftersom jag inte riktigt tar in allt. Egentligen borde jag ju sova direkt nu, men om man vill ha något gjort och vara effektiv så kan jag ju rekommendera detta sättet istället, eller nej gör inte det förresten. Mwah, imorgon ska jag ta tag i de sista frågorna på NkB och sedan det sista på SvB så de värsta är borta, sen ska jag göra vid mig, åka och handla inför helgen och handla lite som jag fortfarande glömmer varje gång jag handlat denna veckan. Ska även åka och hämta ett paket, sen ska jag nog försöka packa mer och sen plugga lite till och seeeeeeen chilla hela kvällen med familjen.

grattis hanna,

du klarade dig genom ett år utan överdrivna dramatiska vändningar, nästan i alla fall. 10 maj / 11 maj 2011.

Precis som förra året, så skrev jag att jag har alltid speciella händelser i mitt liv som bara RÅKAR vara i just maj, alltid. Det händer även detta året, i maj.

-

OK, igår var SÄMST. Dagen var sämst, kvällen var sämst - blev lite bättre men fortfarande jobbig. Vaknade idag av att jag mådde sämst igen, gick och la mig igen. Vaknade, såg att det var mulet men det var varmt ute, skulle ut och gå och - spöregn, och så har det varit tills .. det gör det fortfarande. ANYWAYS, MIN DAG BLEV TUSEN GÅNGER BÄTTRE VID 16! Då jag fick reda på att min Svenska redan sattes in idag, så här sitter jag och pluggar och tycker nästan det är kul. SEN nu fick jag mail från den kontakten jag har om skolan i USA och att där läste ett par svenskar redan jag kunde prata med lite. Om de nu kontaktar mig dvs. YEAH

Bucket list 9


Bucket list 8


Bucket list 7


-

Jobbig dag, jobbig kväll. Åh :(


du är aktuell, du bränns. som om jag bryr mig.

 

lägger in alla kent-album på datorn

 


6 dagar

Idag blev jag klar med samhällen, YEEY. Var så nervös när samtalet väl började men det slutade bra. Efter att jag försökt vila lite (inte för att det gick eftersom jag var hög på glädje) kollade jag på Another Cinderella Story och sen städade undan lite snabbt inför visningen som vi skulle ha idag. När det var över så släppte pappa av mig vid Väla där jag mötte upp mamma. RÅKADE komma hem med saker från bokhandeln, H&M, Twilfit och Kicks. Jag tror jag har allt inhandlat nu, förutom en sak.. men det måste jag ringa om i veckan. Funderar på att ta fram min väska redan nu och lägga ner ett par grejer så det är gjort. Om en vecka är jag inte i Sverige längre.. sjukt.

-

Så, jag vet att jag har en resa framför mig just nu.. om mindre än en vecka, till landet jag alltid velat åka till. Men det kunde inte få mig att låta bli att tänka på mitt andrahandsval, Barcelona, när Paul, Ian, Matthew, Michael och Nina från TVD var där nere i helgen och uppdaterade massa och slängde upp ett par bilder. Vill bara vara där just nu några dagar.. gå till plaça de catalunya, hänga lite i park güell, åka till sagrada família och se hur långt de har kommit, gå på shoppinggatorna, sitta på mysiga uteserveringar på varma kvällar med massor av ljus runt omkring, sitta nere i hamnen och bara ta det lugnt. Jag saknar Barcelona.
-

YESSSSSSSS!! hejdå samhällskunskap.

-

En halvtimme kvar, jag börjar panika lite smått. Hoppas innerligt jag klarar det.


1 vecka


Godnatt

TAGGA EXAMINATION!!!! (försöker vara positiv)


-

blah, börjar bli nervös på riktigt nu.. vill inte göra examination :((((((((

there's just one life to live, and there's no time to wait, to waste.

ekonomi, politik, ekonomi, politik, internationella relationer, politik.. om mindre än ett dygn är det över.

-

Kan vara ett av de mest randomest smsen jag fått. Den meningen lät så fel.

 


Sunday

Simon och ekarna. Se den!

Sen kan ni få en liten sån här sjukt random bild.


-

och jag kunde typ alla mina uppgifter jag har haft, SCORE!

-

Ugh, idag har vi haft visning, blandade känslor. Vi åkte i alla fall och handlade under tiden och jag handlade lite småsaker som jag behöver ha med mig. Har som sagt inte fattat att jag ska åka än, så jag är sjukt lugn tills jag kommer på att det är mindre än 10 dagar kvar, då får jag lite smått panik. Oh well, annars har jag pluggat till examinationen på tisdag.. MAHHH hatar det men det är inte så hemskt när jag tänker på det, om 2 dygn är det över och det tar inte så lång tid, dessutom är det på förmiddagen så man behöver inte vänta hela dagen på det. Nu ska jag gå ut till mamma så hon kan förhöra mig på alla uppgifter jag har gjort.

when we say hello, and it’s magical, we never imagine that that hello could someday turn into a goodbye, and when we have a first kiss with someone, and it’s magical, we never, ever imagine that someday that could turn into a last kiss.

-

-

Haha min familj är så snäll! Pappa snackade om att det hade varit skönt att bara kunna flytta utan att ta med saker, bara ta en väska och gå. Så gick jag precis förbi och pappa sa "ja du kan få ingå i lägenheten också" och mamma bara "men hah, nej!! ... Vi kan sälja dig på blocket!" hahaha årets snällaste kommentar.


drop everything now, meet me in the pouring rain, kiss me on the sidewalk.

-


9 dagar

Sjukt vad snabbt tiden går nu, börjar bli lite nervös nu även fast jag inte fattar att jag ska åka. Gal1 (var tvungen!!).

Idag har jag kollat HSM 3 med Fanny, sovit, städat, lyssnat högt på selena gomez, träffat morfar och Laila, träffat Sanna och träffat Fanny igen!
Vi kollade i genom de senaste punk'd avsnitten nu ikväll, Zac efron delen kan ha varit bäst! Förutom Taylor i första delen dock.


I'm aware, yeah sparks fly by through the air. and the night lights up everywhere 'cause you're there.

jag gillar verkligen att jag och fanny är lika "kräsna" på vissa saker. det gör mitt liv så mycket enklare, haha.

Annars har jag nu skaffat spotify premium istället för unlimited eftersom att jag åker om 10 DAGAR, så jag vill kunna lyssna på min musik annars kommer hanna go crazy. Särskilt i väntan på flyget och PÅ flyget, och när jag kommer bli nervös så lär lite musik hjälpa mig.


everybody tells me, that it's so hard to make it. I hear it everyday, I hear it all the time, but they're never gonna change my mind. tell me something I don't know, like, how many inches in a mile, what it takes to make you smile.

-

"what would you do today if you knew you wouldn’t fail? now go out and do it."

it's okay to listen to your heart. it's risky, but take that leap of faith."

-

Sätter mig och frivilligt hjälper mamma med en låtlista på spotify, tro fan det ringer 34 gånger på hemtelefonen då och för en gångs skull är det inte företag som ringer utan folk som mamma faktiskt vill prata med, oh yeeeeey.

in my dreams you're standing right beside me, two hearts finally colliding.

Best.day.ever. Okej, kanske inte men jag kommer hinna fixa ännu mer skolarbete innan jag åker nu, gillar att det gör mig lycklig. Dessutom testade jag olivolja i mitt hår (topparna) och det blev awesome, mycket lenare, så tips på det om man inte vill lägga ner massa pengar på hårolja (sen luktar det ju inte lika gott men vad tusan). Nu ska jag kolla på New Years Eve till ett skolarbete, jobbigt liv. Stod mellan den och Valentines day men har redan sett valentines day så många gånger så nu får jag väga upp det med att se new years eve en gång till. Kom just på att vi såg den filmen på bio den 1 januari. MMHM.

såhär många gick på bio dagen efter nyår.


Blah

Har inte uppdaterat eftersom jag inte orkat idag alls. Jag har fyllt i massa papper, fixat massa med skolan innan jag åker, ochhhhhhhh solat! På balkongen! Hah funkade faktiskt. Other than that, inte mycket.. Kollat glee och 90210. 90210 hade en het regnscen, I'm just sayin'.


-

Helt okej "söndag".


tidsfördriv

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[ ] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[ ] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.
FAMILJ
[ ] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[ ] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.
SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar
[ ] Jag har somnat i skolan/jobbet
[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[ ] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.
SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[ ] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[ ] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.
HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[ ] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.
RESANDE
[ ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[ ] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[ ] Jag har sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[ ] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[ ] Jag har skidat.
[ ] Jag har medverkat i ett skådespel.
[ ] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[ ] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[ ] Jag har aprillat någon.
[ ] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.
FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[ ] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[ ] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.
SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[ ] Jag har blivit kysst i regnet.
[ ] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en till mig helt okänd person.
ÄRLIGHET
[ ] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[ ] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[ ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[ ] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.
DÅLIGA TIDER
[ ] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[ ] Jag har somnat gråtande
DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[ ] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.
MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[ ] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning. (extremt liten grej som man inte såg)
[ ] Jag har glasögon/linser. (skulle behövt)
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.
FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån. (typ till min mormor)
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.
SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats. (penna?)
[ ] Jag har fått sparken.
SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.
HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.
RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[x] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA. (SNART!!!)
[ ] Jag har varit i Afrika.
EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen. (inte med mening, men ja det har hänt)
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[ ] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.
FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[ ] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.
ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[ ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.
DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande
DÖDEN
[/] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.
MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga

Both Of Us

I wish I was strong enough to lift not one but both us, someday I will be strong enough to lift not one but both of us.-

Förutom att jag ska upp till stugan ett tag snart så ska jag också ta igen alla serieavsnitt som jag inte sett. Gossip girl x3, vampire diaries x2 och 90210.


-


FANNY 19

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA FANNY PÅ 19-ÅRSDAGEN! ♥

RSS 2.0