-

ew, är så trött så det är äckligt. sitter och försöker hålla ögonen öppna, det känns som jetlagen jag hade när jag kom till USA första veckan. Det är så sjukt. Jag hade i och för sig gjort om det tusen gånger. 
Satt och tänkte på det innan, eller okej, jag låg ner i sängen - att resan var lång, men det är värt det varje dag i veckan. Jag hade gjort det om och om igen. 
 
Pratade med en kompis innan om allt, kom på mig själv att le och skratta varje gång jag pratade om USA. Varför är jag så fäst vid det??? gah.

-

Sorry att jag inte uppdaterar så mycket, jag har gått från att vara extremt lycklig till extremt olycklig. Från att älska att vakna varje dag och känna att dagen har så mycket att erbjuda till att hata att vakna och känna "great, en ny dag......." Jag älskar att gå och lägga mig, för då slipper jag känna något och jag slipper tänka. För att krydda till det lite så har jag gått och blivit sjuk på något sätt, åkte till jobbet imorse men klarade inte ens 2 timmar. Kände mig svimfärdig och fick höra att jag var blek också.
Skönt att jobba annars, då går dagarna och jag hinner inte tänka så mycket. 
 
Annars har jag gjort klart SvB och Staden och Framtiden i skolan, ska bara examinera de också. Detta menas med att jag har två kurser kvar. Två A-kurser. Vill bara bli klar med de nu så jag kan lägga det åt sidan. Detta menas också att det är två kurser från min dröm. Damn vad jag hatar att vara så nedstämd, det är så irriterande. Jag älskar glada Hanna, inte nedstämda och oroade Hanna.

and I can see it -


All I can say is it was enchanting to meet you.

“Wonderstruck Enchanted is the next chapter in the story of my Wonderstruck fragrance. Wonderstruck is about that moment when you instantly feel a connection to someone, but then there’s that feeling of being completely enamored – enchanted -- when you know a little more about that someone and still feel that strong connection.”

 - Taylor Swift 

 

 


I was there when you said forever and always. you didn't mean it baby, I don't think so. / you should've said no.

 

it must have been the way you kissed me, fell in love when I saw you standing there. it must have been the way.

 

city gross

SÅ, idag var min första dag, eller inte min första.. men första för denna sommaren! Det rullade på bra och tiden gick snabbt, lagom mycket  folk. Inte så att man stressade och inte så att man bara satt och stirrande.  Bästa grejen någonsin var ju att mitt schema var fel. Jag trodde jag började kl 15 men jag började kl 16.45. NÅJA, de behövde min hjälp så jag fick mer jobb helt enkelt. 
 
Innan jobb var jag på Väla och tog foto till min ansökan om visum och nu är min ansökan helt klar, har intervju på ambasaden i Stockholm om några veckor! 

tell me why you're crying miss america, tell me why you're sad. tell me what's hurting you so bad.

I'll never leave you

-

Idag har jag pluggat fram tills nu, phew. Ska skriva ett par meningar till innan jag skickar in arbetet. Kl 15 börjar jag jobba mitt första pass för denna sommaren, känns weird. Typ som "nu är sommaren här, nu ska jag börja på CG igen". Kändes som om det var en vecka sedan jag gick ut från dörrarna där och körde hem från sista passet. 
Innan det ska jag bege mig till Väla (woho, som jag inte har saknat det), ska ta visum-foto. Dessutom ska jag fixa med papper och bild till internationellt körkort. 

I'm shining like fireworks over your sad empty town.

Ikväll har jag fått tillbaks lite av min energi efter att ha pratat med mamma om allt. Hoppas jag inte bryter ihop totalt igen som de andra dagarna bara.

this time I'm gonna sing and you're gonna hear it. this time I'm gonna show you that I got the spirit. It's a brand new day, don't you see me?

 
what you gonna do? I'm gonna laugh through the summer with you.
who you gonna be? you'll just have to watch, I can't believe.
 
 

två bilder från helgen -

Typ. YEAH, I'm back!
 
 
 
Och typ: Hej, jag sitter och försöker få musiken att funka i ett skåp och är tvungen att ta ett foto på det.
 
 
 
 
 

det går över, det går över, det går aldrig över.

Jag känner mig så extremt otacksam över precis allt. Jag går runt och försöker le, försöker skratta, försöker se allt på den ljusa sidan men jag kan inte. Det enda jag gör när jag är ensam är att gå och lägga mig och hoppas att jag vaknar mindre ledsen, eller inte vaknar än på flera veckor. Det regnar, är grått. Människor är annorlunda. När jag var borta hade jag inte dessa tankarna en enda gång och jag kände mig mer hemma än vad jag gör här. Älskar min familj över allt annat, mår bara bra när jag umgås med de men när jag inte får vara ensam på länge får jag istället ångest. Saknar Fanny, varit utan henne i 6 veckor, träffade henne en dag och nu är hon borta i två veckor tills vi ses igen. Saknar Sanna som förstår hur jag fungerar. Hjälper till med allt hemma, är rädd för att någon ska tycka att jag är otillräcklig och jag kan inte ens göra skolarbete för jag har gjort klart allt och mina kurser kan inte startas tidigare. Jag försöker maila folk hit och dit om skolan men ingenting hjälper. Förhoppningsvis kommer jag på andra tankar när jag börjar jobba på tisdag. Men för tillfället ligger jag och hyperventilerar. Gråter för ingenting och så fort jag är ensam så börjar jag gråta direkt. Försöker sysselsätta mig men funkar inte, istället sitter jag och uppdaterar Facebook som om det någonsin skulle hjälpa mig, som om jag någonsin skulle bli lyckligare av det. Som om jag någonsin blir lycklig eller att något går min väg, så fort jag haft det bra för ett litet tag så vänder det extremt igen. Och jag är ändå den personen som inte visar att jag blir sårad, att jag mår dåligt och jag tar bara nya krafter igen. Allt löser sig. Det är den tanken jag önskar att jag kunde tro på.
 
 
 
I wake up, it's a bad dream. No one on my side, I was fighting but I just feel too tired to be fighting. Guess I'm not the fighting kind. Wouldn't mind it if you were by my side but you're long gone. yeah, you're long gone now.

who do you think you are, who do you think I am. you only loved to see me breaking.


Midsommardagen

Städade imorse och bar runt massa saker - med en stukad fot. När vi var klara gick jag och la mig i soffan och Nore kollade på film. När vi ätit drog vi hem, bar upp massa grejer och sen däckade jag så hårt i min säng. Vaknade upp flera timmar efter. Nu har jag varit vaken i 3 timmar och pallar inte mer. Lägger mig och läser en tidning och hoppas på att det är fint väder imorgon (årets skämt när man bor i Sverige). Ska tydligen på avskedsfest så vi får väl se hur det blir.

...

Jag kan knappt gå på min fot. Stukade den totalt inatt och kunde inte sova. Vill lite smått dö av smärta....... Klumpig Hanna.

-

Jag måste bara få skriva ut lite tankar. Det går inte en sekund utan att jag tänker på USA. Jag blir helt förstörd av tanken att jag är hemma. Har verkligen försökt vara glad idag men det går inte. Vill bara försvinna. :(

wtf?

HAHAHAHAH, de tog inte mina amerikanska sömntabletter i min väska (de slet upp min väska och rotade igenom allt, det låg en lapp i min väska) men de tog min jävla deodorant????????? really??????

Glad midsommar!

Soooooo, det är midsommar idag! Fint väder, massa blommor och glada människor som förväntar sig den bästa dagen någonsin? Själv ligger jag under täcket och kollar på 90210 och äter lösgodis och önskar att jag inte var här just nu, MEN det är jag så jag får göra det bästa av det. Om någon timme så hoppar jag in i duschen. Ska fixa mitt hår, sminka mig, sätta på mig någon vit klänning (vilken det nu blir) och på med kransen på huvudet. Sen tar jag bilen och kör hem till jonstorp (ja jag kallar det fortfarande hem trots att vi inte bor där längre) där en stor fest väntar. Det blir massa gammal musik, bröllops jubileum, midsommar, "yey Hanna är hemma", sill (ew), potatis, cider, öl, allt.

-

Som jag nyss sa till Fanny, en del av resan kände jag för att lägga mig i ett hörn och hoppas på att någon bara hittade mig senare för jag orkade inte. Så känner jag nu. Jag älskar människorna runt om mig men jag vill verkligen inte vara där jag är just nu. Allt är så tomt och jag ligger mest och tänker på hur awesome det hade känts om jag inte åkt. Man måste älska känslor alltså, så onödiga.

-

Canada, Toronto.. Jag vill inte vara här och jag vill definitivt inte hem, inte alls. Men mot Köpenhamn åker jag om mindre än en timme och det som jag vill hem till är min familj + vänner, men jag saknar inte själva Sverige och inte heller vår lägenhet eller mitt rum. Jag är lite stolt över mig själv att jag inte grät när jag sa hej då till Andy, Karen & Bill imorse även om jag var sjukt nära på att göra det. Höll mig ända tills flyget lyfte, då kunde jag inte hålla det inne längre och satt där och grät som ett litet barn. Säger det igen, ville verkligen inte åka. Tiden här i Toronto har gått snabbt i alla fall och jag hoppas att flygtiden går lika snabbt, ska inte ens flyga lika lång tid som jag har väntat här på flygplatsen. Hoppas på sömn! Har roat mig med Pretty Little Liars, Taylor Swift Speak Now World Tour, Bring It On, Sour Patch Kids, Snickers och Minute Maid Lemonade (förövrigt extremt god, önskar vi hade den i Sverige).

-

Blah mår illa och är superdeppig. :(((
Och livet? Snälla gör så att jag återkommer hit om 2 månader igen!!! I will never give up.

Weeeeell, hörs antagligen på flygplatsen i Toronto.


-

Imorgon åker jag från detta landet.. jag vill inte och jag känner mig extremt depp. Försöker att inte tänka så mycket och försöker att tänka på det är inte världens största grej. Varje gång jag försöker tänka så, så börjar jag gråta istället. Förlåt Sverige, men vi passar inte tillsammans.

music to my heart, that's what you are. a song that goes on and on.

saknar min familj + vänner lite väl mycket idag.

-

Idag var lätt en av mina sämsta dagar på länge. Ibland håller jag inne allt så länge och försöker vara så stark som jag kan, så det tillsist blir för mycket. När det är precis där på toppen och bägaren rinner över, när någon säger det minsta lilla, så plötsligt brister det. Jag hatar när det händer. Och jag hatar speciellt när jag är inte är ensam eller med min familj som förstår när det händer. Hatar när det är en person där som aldrig upplevt det förr och man känner sig som en komplett idiot. But, jag antar att det händer alla någon gång.


-

Åh herregud, min solbränna är så äckligt ful att jag måste skratta varje gång jag ser mig själv i spegeln. SÅ HEMSK är den. Hur lyckades man där liksom.

-

Inatt drömde jag till och med om svenskt lösgodis................

when I say jump you say how high/when you say jump I say how high.

-

-

Naturkunskap B down. Kommer inte sakna dig.


-

Hur mycket jag än vill säga att jag älskar mitt liv just nu, så kan jag inte säga det. Jag hatar skolan just nu och jag kan inte fatta hur man bara kastas omkring ibland. Det kommer aldrig vara bra nog och det kommer aldrig bara gå och fixa något litet problem..

-

Känslan när man får tillbaks ett skolarbete som man kände gick dåligt och man fick VG. WIN.
nu åker jag till Virginia så kommer inte uppdatera så mycket.
OCH, igen, GRATTIS FANNY TILL STUDENTEN!!!

-

Har fått mitt schema nu, vilket för övrigt är AWESOME. Det enda som jag saknar på det är mina 07.00 tider, INTE EN ENDA. Vad hände där liksom..

I hear it everyday, I hear it all the time, I'm never gonna amount to much, but they're never gonna change my mind.

Just ja, svenska skolsystemet må vara bra på många sätt men det finns stora brister och just på detta stället som jag pratar om finns det en hel del brister. Är så irriterad så jag hade kunnat flyga över till Sverige och vet inte.. nästan skrattretande. but you know what, I'M GONNA MAKE IT och ni kommer ha så jävla fel.

I'm on my way,
I know I'm gonna get there someday,
it doesn't help when you say,
it won't be easy.

MMMMMMMMHMMMMMM!

Jag gillar när man får in 2700 kr på kontot. Skatteåterbäring <3 YEAAAAH!!!!

all those fairytales are full of shit, one more fucking love song I'll be sick.

varför är jag obsessed med maroon 5's nya låt payphone? den är lite catchy antar jag ..

Little resons to smile


Little reasons to smile


Little reasons to smile


Little reasons to smile


-

Oh idag åt jag krabba och mussla för första gången, jag är inte fast helt än men jag åt mer sallad kan jag lätt säga. Menar, hur gott är inte gröna bönor, rödlök, tomater och massa kryddor, olja och vinäger???? Mums! Kan äta det varje dag.


PLL

Do I need to remind you that pretty little liars är tillbaks???? Som jag har saknat det!! Och måste erkänna att det var coolt att bara "åh PLL börjar om 2 minuter..ska bara sätta mig vid tvn" istället för att vänta tills nästa dag och riskera massa spoilers. Anyways, det var awesome och jag älskar den serien! Önskar att TLG var tillbaka också men får vänta ett halvår till :(


you're amazing.

Klarade sista uppdraget i NkB nyss, YEAH. Har examination nästa vecka, men det brukar aldrig vara något problem att klara (förutom att det är extremt nervöst).

hold on, baby, you're losing it. the water's high, you're jumping into it. and letting go, and no one knows that you cry, but you don't tell anyone.

-

don't lose the way that you dance around in your PJs getting ready for school.

-

I don't wanna grow up, wish I'd never grown up. I could still be little, it could still be simple.

-

-

Jag tror jag DÖR lite när jag såg en video blogg från Gavin Degraw nyss, när han var i Central Park igår på dagen och skulle spela där på kvällen. VEM VAR OCKSÅ I CENTRAL PARK IGÅR? JO JAG!!!!!!!!!!!! fml.

I'm wonderstruck, blushing all the way home. I'll spend forever wondering if you knew, I was enchanted to meet you.


a simple complication, miscommunications lead to fallout. so many things that I wish you knew, so many walls up I can't break through.

-


Little reasons to smile


Little reasons to smile


-

Haft en liten nedgång idag, typ humöret svängde extremt och jag kände mig som förr igen. Men jag tror det är en bra sak, då vet jag att jag inte mår så varje dag.. det är bra.

New York City

Säger bara: Coolaste staden jag har varit i, jag kommer lätt åka tillbaks. Allt är så stort och ofattbart.

 


Littlereasonstosmile.tumblr.com

 

 


tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart, jag vet att hon är söt men det måste bli du och jag.

-

you're so hypnotizing, you've got me laughing while I sing.

Det har varit 2,5 galna veckor.. jag har hunnit med en hel del och det är inte slut än. Jag får ångest så får jag tänker på att åka hem, jag vill inte hem. Det har varit jobbigt att åka från Sverige till Kanada för att vänta nervöst där på ett flyg till USA. Att träffa nya människor och sedan bo med de, när man aldrig träffat de. Jag har klarat det förvånansvärt bra. Det har varit massa blandade känslor, upp och ner, hela tiden. Men jag trivs bättre än i Sverige, jag tänker nästan aldrig på allt gammalt och jag bryr mig definitivt inte om saker som jag lägger ner mycket negativ energi på i Sverige. Imorgon åker jag till New York, som jag bara drömt om i hela mitt liv..

RSS 2.0