OMG

OH GOOOOOOOOOD! "I'M SO EXCITED!!!!!"

...

Att ha en USAtröja på sin facebookprofil där man har amerikaner som kan se det är - litesådärhalvtjätte -andas- Awkward.


please don't be in love with someone else. please don't have somebody waiting on you.

Detta är vad jag kommer titta på ikväll -


Friendzone

So, jag kollar på MTV där programmet friendzone. Det går ut på att personer som som har känslor för sina vänner ska säga det och se om den andra är med på det. Jag sitter seriöst och är nervös för människorna i programmet. I sånna här program känns det som om allt blir bra och att det ska sluta lyckligt. Screw it, det gör det inte alls det. Och finally (!) kom det ett exempel på det just nu när jag blev irriterad på det. Stackars tjej dock.


Pretty Little Liars

Igår var det PLL, det är alltid spännande avsnitt och jag dör lite av tanken att det bara är ett fåtal avsnitt kvar av säsongen och att vi får veta vem "A" är. När det kommer ut kommer jag för det första undvika internet tills jag ser det för jag vill inte ha några spoilers men jag kommer antagligen också sitta där och säga högt för mig själv "JAG VISSTE DET!!" eller "MEN JAHA, ofta?!?". Antagligen kommer jag smsa Fanny också, "WTF!!!!!" och sen kommer hon svara: ja, Mona har så fina kläder. Hah nejdå, det kommer bli spännande och Mona har fina kläder dessutom! När vi ändå är inne på ämnet så kan vi dra en liten grej om The Lying Game också, jag var sååå glad när Emma & Ethan redde ut allt, men......  oh well. Är säsongsfinal nästa vecka så jag får väl se, undrar om de kommer beställa fler avsnitt? Hoppas det.

If at first you don't succeed, lie, lie again.

-


Smash

Såg just första avsnittet av Smash. Det är den enda serien jag har lyckats att hålla mig från att se innan den kommit till Sverige. Får se om jag kan hålla mig till nästa vecka nu då.


ÅH.

Sitter och kollar kläder och massa annat, VILL HA. och skor, åhhh skor..

climbed a mountain and I turned around and I saw my reflection in the snow covered hills.


Fannys bilder

-

 


random thought..

FANNY, JAG HOPPAS DU GILLADE NAMNET PÅ VÅR GEMENSAMMA DROPBOX MAPP?!

-

ikväll hände en märklig sak, som faktiskt också var helt seriös. jag vet inte.. det kom lite snabbt och händer i så fall ganska snabbt, vågar jag? vågar jag typ ta det stora steget själv? har väntat på detta i över 10 år.. sjukt. ÅH. Jag kan ju inte tacka nej till detta, då är jag bara dum. OCH jag kan inte låta bli att tänka på att "du kommer hitta din stora kärlek denna våren" från mitt års horoskop. DET KOMMER LÄTT VARA SJÄLVA KÄNSLAN ATT ÄNTLIGEN få uppleva något man har velat i flera år. Screw stor kärlek som i att hitta en person, detta är way better.

you know I dream in color and do the things I want. you think you've got the best of me, think you've had the last laugh. Bet you think that everything good is gone. think you left me broken down, think that I'll come running back.

baby, you don't know me, cause you're dead wrong.

you tried to break me but you see what doesn't kill you makes you stronger, stand a little taller. doesn't mean I'm lonely when I'm alone. what doesn't kill you makes a fighter, footsteps even lighter.

no big deal att jag fick tröjan jag ville ha så bad..

every single time I come on this show it's really weird, really weird.

"but it gets five million hits on youtube!"

Sooooo...

Eftersom jag ligger i min säng och är extremt uttråkad så passar jag på att ha ett litet PLL-maraton! Season one, here we go!


-

Vill sova i en vecka. Blah.


look what I found!!!

det är bra att leta genom saker ibland..


bring on all the pretenders, I'm not afraid.

-

Hey, I just met you, and this is crazy but here's my number, so call me, maybe?

-

Blah

Såååååå jag ska ta mig ner till lärcentrum och prata lite med de där om ett tag. Jag gillar det inte alls, får ångest bara jag tänker på det. De ska dock få hjälpa mig big time med college, just sayin'


take your first step and you will get there in time - it's true. life will smile for you, it's true. I wouldn't lie to you.


here I am again, talking to myself, sitting at a red light. both hands on the wheel, how am I supposed to feel? so much running through my mind.

-


"He's coming for the party?"

Även om det var ett par veckor sedan detta klippet från Ellen kom ut så kan jag inte sluta kolla, tänka eller citera grejer från det. typ som "I'm soo exciited!" eller "He's coming for the party???" Fanny would know..and oh, btw..

PEPPA BIG BROTHER IKVÄLL!!(sorry Fanny)

-


-

Idag lärde jag mig att blommor verkligen växer och tycker om ljus. What the...


I've heard it said, that people come into our lives for a reason. bringing something we must learn.

-

-

Jag är ganska pepp på livet för tillfället, det ser ändå ut att bli ett ljust år. Fast ja, jag blir lite trött av tanken att kanske behöva flytta 3 gånger på 6 månader. Oh well :)

-

Åh, saknar när jag orkade vara uppe hela natten och kolla OC. När jag kunde lägga mig direkt och bara somna. Yep, that's right.. kan inte sova inatt. Har försökt 3 gånger men gav upp nu, gick och tog 3 knäckebröd och en clementin, nu har jag ont i magen istället. Och just ja, har inte kunnat äta idag för jag har ingen aptit längre? what the..?

best thing about valentines day this year?

imorgon - PRETTY LITTLE LIARS, THE LYING GAME & GOSSIP GIRL! #foreveralone

Jodåsåatteeehh


if we could only have this life for one more day, if we could only turn back time.

-

FINALLY


frustrerad.

Låg och läste på aftonbladet i mobilen och hittade deras "sjukt jobbigt"-sida. Det handlar, som jag uppfattade det, om att det finns många tjejer som svälter sig, skadar sig, blir mobbade - som blir -  allvarliga psykiska problem. Det var då en kille som hade kommenterat sidan med "om man bara är social, har bra kunskaper och sköter skolan så klarar man sig både i skolan och omvärlden" MEN JAAAHA, man klarar HELA omvärlden för det? Dessutom skriver han att han varit mobbad själv i skolan men ser det mer som "de försökte hjälpa mig" och har kontakt med de idag "idag gillar de mig". Förlåt men de BORDE gillat dig hur du än var i skolan för många år sen. Men vi kör på det, om man är mobbad/utanför, då är det för att de försöker hjälpa en. Absolut inte för att totalt trycka ner en med taskiga kommentarer, snea blickar eller extrema utfrysningar. För att man får ju inte vara som man är, man måste vara som alla andra, då mår man säkert så mycket bättre. gah

the hills.

För ett tag sen så nördade jag totalt sönder The Hills. Idag när jag satt och kollade på MTV tänkte jag på serierna som är där idag som jersey shore, teen mom osv. fick jag lust att kolla på The Hills igen men kom på att jag bara hade sparat de i dålig kvalité. MEN, jag hittade de i ganska bra kvalité när jag började leta, och hittade dessutom ALLA säsongerna. Vet någon hur SVÅRT det var för ett tag sen om man inte ville kolla på MTV som hade reklam var 20e sek. Så, nu kommer jag antagligen nörda sönder The Hills igen och drömma mig bort liite till LA.

-

"One night in New York I went to go see "Spring awakening" with some friends. And after we took the subway to this ridiculous open-mike night in Brooklyn. And we watched these horrible performers who, for whatever reason, had to get onstage and be seen and heard. And as I'm watching them, I'm thinking that I understand them. You know, they... they were messy and... and unsure and maybe a little confused, but... but they were doing what they needed to do, you know, what their hearts needed them to do. And then * called my cell phone, and I didn't want to answer. You know, there was a time when he would have been sitting right there, and... and I would have loved that. But he hasn't been that guy in a while.

 

- You guys were great together, you know. I mean, you... you were really happy.

 

And then one day we weren't. And I know there's supposed to be some big, huge, important reason why, but there's not. It's just a feeling that I have that this isn't what I want for the rest of my life.

 

- People have a right to change

Yeah, but they also have a right to stay the same. They have a right to be exactly the person that they've always been. I didn't change. He changed. And now somehow I'm the one who's broken because of it"Hanna, varför uppdaterar du inte? - Jo Hanna, det ska jag tala om för dig.. Okej, ska inte prata med mig själv. MEN, jag har inte uppdaterat för att jag har verkligen inte gjort något, jag har typ duschat mina ben och fötter 45 gånger för att få värme i fötterna, värmt en vetekudde för att lägga på mina fötter, haft fotbad för att ... ja ni fattar. Har så äckligt ont när jag fryser så extremt. Inte ok.

-


Gavin DeGraw

Igår var vi i Copenhaaaagen och såg Gavin DeGraw, finally! Det var bra, det var mysigt och den som missade det, den missade något!

Här kommer en bild som Fanny tog, och en från Emma, eftersom jag inte tog några själv.-13

Jag är SÅ inte gjord för denna kylan. Gick från en dörr till bilen, satt i bilen i 25 minuter och sen var ute i ca 20 sekunder. När jag kommer in och ska byta om, så tar jag av mina (som för övrigt är tjocka raggsockar) strumpor och ser att faktiskt 3/5 tår på vänster och 2/5 tår på höger fot är extremt vita medan de andra är normala, eller ja lite röda som när de har utsatts för lite kyla. Har ju alltid ont i vissa tår/fingrar när det är kallt men inte upptäckt detta fören nu. Det är inte okej. Skrev jag nyss ett inlägg om mina tår? ew. Nåja, godnatt.

and they say she's in the class A team, stuck in her daydream. been this way since 18.

-

it's too cold outside for angels to fly, an angel will die, covered in white. closed eye and hoping for a better life. this time, we'll fade out tonight. straight down the line.

-

they scream, the worst things in life come free to us. And we're all under the upperhand, go mad for a couple of grams.

-

TVD

Oh great, nu kan jag inte ta scener med Elena och Alaric seriöst. Inte sen Matt twittrade massa skumma saker.


grammy awards 2012


"..awkward", "come oonnn!"

-

Jag tror jag kommer få ett OTH-moment på söndag..

you could've helped if you had wanted to. but no one notices until it's too late to do anything.

-

if you miss me, don't. if I never wanna see you again, I won't

-

RSS 2.0