-

Jag blir så trött på mig själv, typ som när man ska gå till sitt rum och lägga sig men det råkar stå en vägg precis där som jag råkar gå rakt in i.


hit the lights.

Jag har skickat in mitt sista uppdrag i samhällskunskap B, det är fint väder ute och 16 grader, det är valborg, vi ska grilla, jag ska träffa mormor, mamma kom hem jätteglad, mitt brev som jag väntat på har kommit, om två veckor sitter jag på ett plan.

it's a perfect world when you go all the way.

but now here you are again, so let's skip the "how you been".

-

that one night, was more than just right. I didn't leave you cause I was all through. I was overwhelmed and frankly scared as hell, because I really fell for you.

inte för att rubriken har något med mitt liv att göra men är sjukt besatt av "Drive by" med Train. Gillar hur efter jag är, men jag skyller som vanligt på att jag inte lyssnar på radio, funkar alltid.

2 veckor & 1 dag.

Detta är min sista normala söndag på extremt länge. Nästa söndag har vi visning på lägenheten och söndagen om 2 veckor är dagen innan jag åker och då tänker jag tvinga Fanny att hänga här eftersom hon skulle bort kvällen innan. Detta tänker jag fira genom att göra precis ingenting. Och ge er en bild som är väldigt fin.


Weekend

Fanny, Fannys favoritstol, Justin bieber rap (as in hiphop inte rapa), subway, instagram, felkörningar, Sanna, "det här bådar inte gott", awkwardness, A Teens, Play, Taylor Swift videos, vår, skratt.

Jag är världens lyckligaste som har de vännerna jag har!


-


-

Aldrig. Mer. Köra. Bil. I. Helsingborg. Helgen. Före. Valborg. Jag är ganska körd i huvudet just nu.


wow..

jag vet att jag kanske inte är den bästa på engelsk grammatik (inte svensk heller för den delen) och stavning, men min mamma vinner nog priset alltså. Hon måste verkligen kolla upp saker innan hon skickar iväg något på engelska. wow..

-

jag. hatar. att. städa. men det ger mig en chans till att försöka hitta det himla batteriet igen.

um..

jag har inget annat liv än att plugga, därför jag inte uppdaterar så mycket. Jag gjorde klart 1/4 av kursen på 3 dagar, min hjärna är körd just nu. IMORGON ÄR DET FREDAG, DÅ SKA JAG TRÄFFA FANNY. om någon undrade och skulle bli förvånad över det.

-

Gillar att jag sitter sådär 2,5 veckor innan och tänker på den ultimata rese-låtlistan. Får nog kalla den typ pepp-lista istället.

this is looking like a contest, of who can act like they care less. but I liked it better when you were on my side. I don't know what to say, since the twist of fate, 'cause we're going down. and the story of us looks a lot like a tragedy now.

-

YEAH


SLUTA STIRRA PÅ HENNE, FREDRIK!!!!


always keepin' the faith, that's the only way we get through, day by day. it's just the way it goes, we're the dreaming people. the way we put our hopes through the eye of a needle.

-

3 weeks.

-

I wish I was strong enough to lift not one but both us, someday I will be strong enough to lift not one but both of us.

-

-

SÅ, min svenska B kanske löser sig ändå. Glad Hanna! Sitter och läser lite samhälle nu, sista uppdraget (hoppas jag, skickade in ett igår och hoppas på att det ska bli godkänt). Det känns som om det sista kommer vara lättare än förra, ekonomi är inte min grej. Sitter och funderar på vilken som ska bli min absolut sista kurs också, vet inte riktigt vilken jag ska välja. Önskar att jag inte läst alla historiakurserna redan, men.. what to do.

-

Har haft en bra helg! Hängt med Fanny hela helgen typ och Sanna kom på besök igårkväll :)
Jag fick uppleva Fannys blodsockerfall när hon var hungrig igår - läskig syn. Hon gick verkligen från 100-0 på några sekunder och orkade inte lyfta fötterna ens, roligt!

Är dock sjukt trött nu, så, godnatt.


Eva & Adam


-

Så ja, då har jag träffat Fanny dag 1/2. Haha, vissa saker vi pratar om eller kommer på, de kommer ingen annan tycka är kul. Men ehm imorgon, funderar på att åka och testa en klänning faktiskt (notera: jag har inte köpt en på hela året!). Sen kanske slinga håret lite mer?

And btw, jag måste skaffa mig en större säng. Detta funkar ju inte alltså.


they never thought you'd make it this far. but turn around, they're surrounded you, it's a showdown. and nobody comes to save you now, but you've got something they don't.

-

everybody's waiting for you to break down. everybody's watching to see the fall out. even when you're sleepin', keep your eyes open.

-

-

Gillar att jag satt och tänkte på annat när jag pluggade och kom fram till att jag åker om typ 3 veckor (nåja, på måndag) och insåg då att jag kommer vara borta länge och när jag kommer hem så kommer Fanny åka bort 2 veckor och sen börjar vi jobba. VET någon hur lite tid vi har till att umgås?! Jag som är så van vid henne nu. Skype it is. Anyways, vi bestämde oss för att ses idag med.

-

älskar peppningen till mig själv nyss: okay, LETS DO THIS HANNA VIEBKE!!!
jag behöver lite peppning när jag mitt huvud gör så ont att jag vill slå mig själv och när jag inte orkar plugga men måste göra det ändå. dessutom hatar jag mitt internet lite ibland. nu ska jag skriva min sista fråga och skicka in skitet. hejdå.

the sun comes up, the story dies and I don't know why. what you want, isn't what you get.

-


but baby, that's all I need, is someone like you, burnin' through me. and it's never fair, the way that we meet and you disappear. and it's oh so real, the way that we talk, the way that you feel.

helt okej att somna till tyler hilton.

it's ten to midnight and this cheap champagne is wearing off. it's time that I confess, god I'm such a mess.

-

love


hit the lights

UNDERBARA

I'm feeling great, I'm feeling awesome.

Idag lyssnar jag på HIT THE LIGHTS listan, FÖR DENNA DAGEN ÄR AMAZING!

-


Mmmhmmmmmm

är med på pappas jobb, de försöker slå ner en deckare till ett larm. Intressant. Nej.


I'm jealous.....

KOALA!


so let's set the world on fire, we can burn brighter than the sun.

yey, min "lugg" är way bättre, och där bak med. maah! :D (jag vet att jag ser trött ut)

-


-

Känslan när man väntar på något så extremt så tiden går så långsamt. DEN känslan har jag nu och jag hatar den. Go away.


YEEEEEY

jag är ganska nöjd alltså. jag säger lite som fanny sa för ett tag sen, det är som om en helt ny värld öppnar sig. HAH (ja, du får bild imorgon fanny)

Hatar när det händer...

HAHAH

 


Så sant..

 

 


here comes the part where you say I don't understand you. and all those little things I never get right. and it's driving me crazy. you love like you wanted a fight, like you need it tonight. it's beautiful.

-

-

Och mina skumma drömmar fortsätter..
Inatt drömde jag att jag, fanny & de fyra tjejerna i Pretty Little Liars blev vampyrer i ett krig mellan vampyrer mellan de och människorna. Jag vet inte ens vad vi höll på med, men vi var tvungen att åka runt och grejer. Vi åkte med en båt till någon del av världen och det blev en tsunami på vägen men vi klarade oss.
Reglerna för att överleva typ, var att ha ett id-kort på vem och vad man var och en personlig sak (typ något som verkligen tillhörde dig) som man höll upp när någon kom och om någon var människa så dog de när man höll upp det. Fanny visade mig det knepet, mot typ 20 människor.. snäll som hon är. Såklart hade min personliga sak börjat gå sönder och jag låg illa i det, någon tipsade mig om att jag kunde åka till något "india" och hämta några humlor? men det var något knepigt, de fanns inte alltid på "rätt" ställe och de var hemligt. Jag listade ut att det var i alla fall inte Indien, utan IndiANA man skulle åka  till. Jag vaknade upp när vi skulle åka dit, så jag vet inte hur det gick för mig. Jag var ute på något annat uppdrag också i någons hus, när jag väl kom dit så drog någon in mig och det var min pappa.. så vi var i samma team i alla fall! Random..

And I'll look back and regret how I ignored when they said "run as fast as you can". I should've known...

-


-

MM, inatt sov jag så jävla skönt. Jag vaknade nog faktiskt inte ens under natten. Vaknade vid 8 och tänkte: fyfan vad jag är trött. Gick upp och drack vatten för jag mådde illa och sen gick jag och la mig igen, läste lite samhällskunskap och sen somnade jag om igen. Har sovit så extremt mycket och så hårt. Har drömt mycket skumt också senaste dagarna. Inatt drömde jag om att vi hade en stor skog här och jag hittade inte ut ur den.
OH well, nu har jag suttit med en massa pappersarbete och nu ska jag rensa min andra dator. Det behövs.  Ska lägga över en hel del på min externa hårddisk, har fixat lite med den också innan i veckorna.. och allt var all over the place men nu är den fixad!

-

kollar på tv och de sänder äntligen PLL nu, älskar när Pam kommer tillbaks och ska äta middag med Emily och Maya, så pinsamt. Pam fixar i alla fall ett bord snabbt och maya bara "Nice work Pam! you say jump and they say how high huh?". Hahah, älskar det.
-

Gillar när jag blir pepp på livet kl 00. Min hjärna ligger typ en halv dag efter. Yey.


-

HAHAH älskar tabbar på tv, nyss var det en på tv som gick framför kameran när vädret skulle börja och bara "... eh.. oj!" och väderkillen bara "heh ja där gick --- förbi."

1D

 

 

 

 

 


14 april

Nu har mina föräldrar kommit hem. Även om det har varit skönt med lite frihet så är det skönt med sällskap igen. Anyways, 14 april.. Mamma och pappa kom hem, det var 100 år sen titanic sjönk (14 april 1912) OCH det är en månad tills jag åker.
Nu kollar jag på "kvällen är din" och "benke" är på tv, awesome dansare. Snart kommer one direction, yey!


1 month


-

Idag när vi var på Coop tänkte jag att.. Varför inte parkera lite längre fram än alla andra? (nej min bil är inte så liten. Den lilla golfen bredvid är mycket mindre).
Annars så var det en kille som stod med T-shirt vid kylavdelningen, så vi kom på massa skämt om att han var så het så han var tvungen att ha så lite kläder när det var kallt..eh, jag vet inte. Det lät bättre när det väl hände. Typ "står du här och smälter" äsch.
Bästa kan ha varit killens min när vi parkerade här hemma och lyssnade på call me maybe.


-

"utforskar"


-

Precis, VEM säger att jag inte använder smileys. Pfft, myt.


cause if it wasn't for all that you tried to do I wouldn't know, just how capable I am to pull through. so I wanna say thank you. Cause it, makes me that much stronger, makes me work a little bit harder, makes me that much wiser.so thanks for making me a fighter.

deklarera

inte för att jag har så mycket att deklarera kanske (vilket ord btw, nu fattar jag inte vad det betyder längre) men det är ju inte årets lättaste för någon som är lite tankspridd - mm, precis - jag.

Bucket list 6


now and then I think of all the times you screwed me over but had me believing it was always something that I'd done, and I don't wanna live that way. I guess that I don't need that though. now you're just somebody that I used to know.

-

sophistication isn't what you wear, or who you know or pushing people down to get you where you wanna go. they didn't teach you that in prep school, so it's up to me, that no amount of vintage dresses gives you dignity.

-

sommarminnen.
"KOLLA MINA VADER"-

Ok jag ändrar mig. Love life!


-

Dagens 'att göra' lista kan vara en liten jobbig grej faktiskt.
  • skriva ihop minst 2 stora frågor till samhällskunskapen.
  • skicka mail till hermods.
  • ringa läkare.
  • tvätta. (3 omgångar sängkläder plus mindre grejer)
  • städa lägenheten (i alla fall köket och badrummen och städa upp på mitt rum)
  • tömma diskmaskinen.
  • gå ner med sopor och sopsorteringen.
  • laga mat, så jag kan äta.
  • gå ut och få frisk luft.
  • duscha (så jävla tråkigt).
+ jag mår inte okej idag, min sömn <3 hanna är så positiv idag!
nä, nu ska jag gå och försöka få en telefon tid till min läkare, hatar att ringa sånna samtal.

FINALLY

som jag har längtat..

-

Idag var jag borta en stor del av dagen. Var med på en konst/art/whatever -thing och middag.
Alltså jag älskar sånt och gå och kolla, tolka på sitt eget sätt osv, gissa lite priser. Det var ett par skumma grejer där måste jag medge.
Samtidigt som man gick där i sin egna värld så är det någon som säger "ooohh denna är väl fin?" och kollar på en. Jadu tänker jag, jag hade aldrig ens haft den på utsidan av vårt garage, möjligtvis inne i miljöhuset där man inte behöver se den och sen kunde sopmännen råkat ta den med sig. Istället ler jag lite vänligt och får ut ett "mm, jaaa" och försöker gå vidare. Nästa vägg är det en stor skräcktavla, jag mår illa över hela grejen men tog upp mitt program för att kolla upp numret. 38.000 kr. Det är nu jag vill kräka. Går vidare, någon har sytt ett litet täcke kanske? 6000. Nej, kom tillbaks med något bättre nästa år och sätt inte skräckpriser, för de är inte så dyra att göra och de är inte finare.


I'm still here, bitches. and I know everything. -A

har lite PLL-abstinens.

yes please markus, come to me.

but im nooot in loove, im juust obsessed with hearing you say yes please markus, come to me. jag och sanna får lite nostalgikänslor!

-

Det är såhär jag får göra nu helt enkelt om jag inte ska snubbla på mina pyjamasbyxor.


-

Jag måste vara den klumpigaste människan jag känner. Förutom att gå in i saker och allt så lyckades jag nu snubbla på mina egna pyjamasbyxor.


Bucket list 5

 


Källa


-

mahhhhhh, vad jag än gör idag så blir jag trött. Har i alla fall pluggat och skrivit ihop en fråga med källor och grejer. Undrar om livet blev enklare om jag gick och duschade och sen lagade mat.. kanske, ja.

-

BARA för att jag ska komma ihåg det, igår stirrade jag ner en medelålderskvinna med min bitchblick. jag visste inte om att jag hade en sån blick fören jag insåg hur bitchig jag kände mig. mmmhm.

Bucket list 4

 


Källa


-

Lukas: detta är den bästa sommaren i mitt liv!
Isak: han kysste Nora!!
Johan: vaa?!

Hahahahahah årets mest excited kommentar från Johans håll. Älskar denna filmen.


-

"Vet du vad, Rogge? Vi spelar i korpen som är den sämsta ligan som finns, vi spelar i den sämsta divisionen, vi ligger sist och du är sämst i laget. Fattar du hur jävla dålig du är?"  - största förolämpningen i svensk film - hata göteborg.

Helsingborg

Igår kollade jag och Sanna på fjorton suger, roliga minnen till den filmen. Nu ikväll bestämde jag mig för att kolla på hata göteborg. De har så sjukt roliga repliker i den filmen. Och sommar i Helsingborg!


You'll ask for me

Ligger i soffan och lyssnar på Tyler Hilton. Helt okej på en söndagskväll.


would it make you feel better to watch me while I bleed. all my windows still are broken but I'm standing on my feet.

-

Påskdagen

Sitter hemma hos morfar nu och har precis ätit middag. Vi kollar på cykling på tv, någon trillade nyss och 15 pers cyklade rakt in i honom. Underhållning på hög nivå.


we might get a chance to talk and talk might lead to dance. and maybe dance might lead to dates and dates to aging. and I've confidence issues with your intentions.

-
(Tyler Hiltons nya album, go get it! det är awesome)

she was scared, unprepared. lost in the dark, falling apart. but I needed you to believe.

-

-

Pratade just med mamma och pappa, pappa hade trillat av sängen inatt för att han drömde att han red på gorillor? HAHAHA dör.

-

Beger mig till Lerberget ett par timmar, till mormor ;*

you have a good way of life you are truly just all that you do, you never even think of why it is or how it goes. lovin' every second of the fact that you just know.

-

someday when you're lonely, sometime after all this bliss, somewhere lost in emptiness. I hope you find this gift.


-

OKEJ, jag hittade ipren för mitt huvud i pappas bil. YEY! men jag hann snubbla över min cykel i garaget innan dess........

-

Hah denna dagen är ju SÄMST. inte nog med att jag var tvungen att gå upp för att gå och flytta bilen för den kunde inte stå på samma ställe OCH det fanns inte en enda.. Körde runt och sen blev där en ledig. Vill dock inte att den ska stå där den står nu så ska nog gå och flytta den igen. Anyways, andra saken är att jag har haft ont i huvudet hela dagen och den vägrar ge sig. När jag städat undan i köket och ska ställa in en skål med hallon, vad händer då? Jo.. Jag har såklart en sked i skålen som jag råkar röra och skeden bara flyger rakt på kylskåpsdörren och resten på golvet. Mmmmmmm...


#goodnightonetreehill

Har nu sett det sista One Tree Hill avsnittet, EVER. Jag har typ sett denna serien sen jag var 13 år så jag har lite problem med att säga hejdå alltså. Men serien fick ett värdigt och perfekt slut, man märkte verkligen hur de hade gjort allt för att få ett äkta avslut. Grät inte alls när alla stod på Tric och sjöng med till Gavins "I don't wanna be".all I have to do is think of me and I'd be somebody,
I'm tired of looking 'round rooms wondering what I gotta do,
or who I'm supposed to be.
I don't want to be anything other than me.


-

SÅ, nu har jag sett Hunger Games. Sjukt bra film, SE DEN! Gillar att när det var någon replik som Peeta sa om Katniss, så vände både jag och fanny sig mot varandra och bara "stalker!"

-

"jag spelar inte med randoms" .. kaxigt, fanny.

-

Frågan är hur jag först kunde sova till 12.50 typ och hur jag sedan kunde vakna typ.. NU?! vad tusan.

-

Kan inte sova, men .. Om 24 timmar har jag sett hunger games! Yey!


-


I'd go back in time and change it, but I can't. so if the chain is on your door, I understand.

-

you told me you loved me, so why did you go away?

-

hit the lights

Lyssnar högt på Selena Gomez och tar undan lite grejer. Gillar hur hennes låtar får mig pepp på livet, det är bra!

-

Oh god vad jag har skrattat ikväll. om någon ville veta..

-

det är INTE okej att vara ensam hemma när man inte fattar sig på viss elektronik och man inte får tag på sina föräldrar.

so, call me, maybe?

har börjat bli besatt av call me maybe, igen.

where you think you're going, baby?

nostalgi.

liten bild, damn it. nåja, hazy truth!

-

Saker man kan kolla på den stora skärmen när man är ensam hemma -


1 april.

HEHEH, lurade just min pappa.. över skype. Kul!

we both go together if one falls down.

-

-

håller på med mina ("mina", fanny står som fotograf för gavin och sanna står för coldplay och lite annat) bilder igen, det jag har fått klart är Coldplay, Gavin Degraw, Paramore, Black Eyes Peas. Next: kent. Sen ska jag köra lite Kinabilder. Jag är nöjd med mina glittertexter, VÄLDIGT nöjd.

Hunger Games.


-

försöker lindra min ensamhet med vampire diaries, one tree hill och 90210.

when you smile at the ground it aint hard to tell, you don't know, you don't know you're beautiful.

-

RSS 2.0