but there are dreams that cannot be

I dreamed a dream in time gone by
When hope was high,
And life worth living
I dreamed that love would never die
I dreamed that God would be forgiving.

But there are dreams that cannot be
And there are storms
We cannot weather.

I had a dream my life would be
So different from this hell I'm living
So different now from what it seems
Now life has killed
The dream I dreamed.

Det stora bröllopet..

har nu ägt rum, jag satt och kollade från kl 13 igår till kl 18, sen ett par timmars uppehåll sen kollade jag vid 22-01 igen. Jag trodde aldrig jag skulle bli så rörd som jag faktiskt blev. När Victoria kom in kyrkan började jag bli tårögd och när de väl stod där framme så började jag också gråta. Victoria såg så nöjd ut och Daniel med dessutom.

Daniels tal igårkväll slog ju allt också, kunde inte hålla tillbaks tårarna där heller, han är en bra talare den där Daniel.

Kollade nu på konserten som jag missade i fredags, grät nu i slutet då barnen kom in också, förstår inte hur man kan bli så himla rörd av detta men jag antar det är för att man ser hur lyckliga de ser ut hela tiden.

Nej uh, nu ska jag nog städa lite och försöka smälta den här konserten.
Jag kan inte bara hjälpa hur uppspelt jag har varit denna helgen om bröllopet, innan brydde jag mig faktiskt inte så särskilt mycket men nu är det ju årets händelse och jag är så otroligt glad för att följt det på tv igår.


Glee-feber

Sitter för tillfället och lyssnar på alla Glee-låtar, ENDAST.
I alla fall så har jag inte gjort så överdrivet mycket idag, därför jag inte har uppdaterat direkt heller, orkar inte uppdatera om att jag typ låg och kollade på tv i 5 timmar utan att komma ihåg vad jag ens kollade på. Helt seriöst, jag kommer inte ens ihåg vad jag kollade på.

Vet inte riktigt varför jag är lite off heller, har varit lite nere de senaste dagarna och det blev bara värre igår och imorse kände jag inte ens för att gå upp, bara låg och stirrade i taket ungefär.

Imorgon ska jag i alla fall ta mig i kragen och gå till mormor, jag HATAR att gå den vägen, jag skojar inte. Det är en bit dit men jo tusan ska de ju bygga om halva Helsingborg, så man får ju gå över vägen 34 gånger ungefär för att ens komma rätt och sen får man springa över vägen till mcdonalds och gå igenom macken, för att komma ut till ett av de 3 sista övergångsställena, nä fan ta vägarbete. Hade lätt tagit bilen om ingen den hade varit hemma.
I alla fall, innan jag började bli arg på vägarbete så hade jag tänkt säga vad jag skulle göra hos mormor - hon fyller år, så hon ringde innan och undrade om jag ville komma dit vid lunch, vilket jag hade precis tänkt ringa till henne om. Så ja, så blir det imorgon.

Nu ska jag ta fortsätta med mitt spännande liv, eh..
Märkt att det är 2 timmar av det underbara tvprogrammet Ullared? kill me.

xx

uppmärksamhet

Man vet när ett bråk handlar om avundsjuka/svartsjuka, man får bara mer och mer uppmärksamhet.
Inget mig emot, fattades bara mitt namn i den där texten så hade det ju nästan vart ännu bättre, då hade ju alla vetat vem det var du skrev om.
Känns ju bra att kunna göra så stora avtryck.

haha, pallar inte mer.


xx

Lördagsmys

.. det är precis det jag har med mig själv nu och har haft ett tag.
När jag kom hem innan idag efter att ha vart på Haket och ätit lunch med föräldrarna så var jag så otroligt trött så jag gick och la mig, vaknade av mig själv vid 17.30 helt förvirrad men ändå utvilad.
Pappa kom in och frågade om vi skulle åka och handla något till kvällen, så ja jag hängde på - och fick såklart äran att köra.
Så här är jag nu, nerbäddad i min säng med datorn på benen och OC i bakrunden, undrar om det är 10e gången jag ser om denna serien nu? i alla fall säsong 1. Även om jag älskar (läs; verkligen älskar, det är mitt liv ungefär!) Beverly Hills 90210 så är OC lätt den bästa NYA serien, BH är ju gammal. Helt enkelt, Hanna ♥ California.

Nu ska jag lägga mig och kolla på det mer och dricka lite cola. Har en djävulsk huvudvärk också, så en ipren på det och jag sover väldigt snart.

xx

Lördag

Sitter på vår koloni just nu, kallt som satan är här. Alex och Karro har just åkt hem och jag hoppas på lite mer sol men jag ska nog inte förvänta mig för mycket, ska man kalla detta sommar?

I alla fall så trodde jag att pappa skulle komma hit, men de besiktigar tydligen alla stugor på hela området här idag, såå här får jag nog sitta fast ett tag, så det blir lite serier nu!

xx

Kom hem

Ja, det är den låten jag faktiskt lyssnar på nu, med Barbados. Vet inte varför, men jag har aldrig gillat dansband men varje gång jag hör Kom hem med Barbados så brister jag ut i sång i stil med: koooom heeeeem, vi böööörjar ooom igeeeeeen osv.

Mitt enda minne till denna låten är dock när jag var mindre och jag spelade den högt som tusan i hela huset och pappa kom hem, hörde låten och vände i dörren igen (läs: smällde igen dörren) och var ute ett tag tills låten var slut.
Varje gång denna låten kommer på radion nu så skruvar jag upp lite extra om pappa är i närheten, numera ser han nog också det som ett skämt, får jag hoppas.

Juni

Ska inte juni vara den månaden där man börjar få som mest sommarkänslor? I alla fall i början av juni innan midsommar kommer och gör en besviken varje år. Visst, i helgen var det ju riktigt skönt ute men nu är det ju bara deprimerande, 10 grader med regn och moln - wooho?

I alla fall, märkte för ett tag sen att mina läppar är helt mjuka och lena vilket de inte var innan. igår kändes det som om jag har bitit mig på vissa ställen för det var helt ömmt och allt, kändes riktigt konstigt.. MEN, sen kom jag ju på att på siesta så brände jag mig i ansiktet rejält och läpparna med för den delen, så kanske kan det vara så att läpparna återhämtar sig och blir ännu bättre till slut? känns precis som om jag har tagit på lypsyl, men icke sa nicke.
Ja, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara detta - men läpparna känns overkligt mjuka och lena men det är väl inte något jag ska klaga på egentligen.

Nåja, nog om mitt läppsnack, idag gick jag upp kl 8 (pfft, händer aldrig).
Jag fixade med biobiljetter till eclipse den 30 juni, som jag måste hämta typ idag.
Sen har jag bara städat undan lite, tvättat.. KOLLAT PÅ GLEE! (uh, sista avsnittet)

Senare idag kommer Karoline, så ska tvinga med henne på mina äventyr till bogarts för att lämna en film, hämta biljetterna och köpa dricka tills vi ska till Sanna ikväll.

Jo, det blev ett långt inlägg.. men nu slipper ni det.

xx

tankar

Jag satt och tänkte en del igårkväll och även nu imorse, det jag kom fram till var:
Jag har verkligen de bästa och finaste vännerna man kan ha, jag har en del andra saker som gör att jag mår bra, jag har ingen ångest längre över något, jag har ett jobb att gå till i juli. Jag borde inte sitta mellanåt och må dåligt, men det gör jag tyvärr ganska ofta ändå. Men när detta händer, så försöker jag ändå hitta på något och då inser jag igen vilka fina vänner jag har när jag träffar dem.
De jag umgåtts med mer på sista tiden har jag verkligen haft roligt med och jag mår så himla bra av det. Jag hoppas att resten av sommaren kommer bli så, även om en del av oss kommer jobba.
Så det jag kanske egentligen vill med hela det här inlägget är att ta hand om dina vänner och visa att du finns där, ta vara på dem!

Nej, nu ska jag sluta tänka så mycket och gå och duscha istället, ska snart köra till kolonin för att träffa en del släkt för fika där uppe.

xx

Jonstorp

Inatt sov jag i vår kolonistuga med mamma, hon lyckades för en gångs skull få mig till att sova där. Förrutom att jag vaknade kl 5 så var allt trevligt, vi såg sex and the city filmen och jag ble lite taggad på att se 2an nu bara för det.
Jag åkte hem vid 10 imorse och sen latade jag mig lite, städade och duschade. När jag PRECIS kommit ut från duschen så ringer det på dörren, jovisst.. Karoline skulle ju komma in då, jag fick snabba mig och det var ungefär vatten över halva hallen kändes det som.

När jag var helt klar så väntade vi på Lina ett tag och när hon äntligen kom så kollade vi på Rent Live on Broadway.
Efter detta var jag tvungen att åka iväg, jag skulle köra till Jonstorp där det var 65-årsfest. Det var trevligt, jag fick sitta vid ungdomsbordet, men det var bara jag som var ungdom där kändes det som.. så, det-yngre-bordet kanske passade bättre? Oh well, nu är jag trött efter att ha kört hem och grejer, så nu ska jag nog faktiskt kolla på en film eller kanske något avsnitt av någon serie och sen somna, i min egen säng och inte i koloni-soffan.

xx

Hello, I've just got to let you know.

Ja, nu några dagar efter siesta så blir man ju såklart sjuk. jag brukar inte bli sådär överdrivet förkyld efter festivaler men nu åkte jag på en riktig. Är en snorunge som Karoline kallar det så fint.

Idag var jag i Bjuv och skulle kolla på ett jobb och om jag ville ha det och sådär, men ja klart jag ska ta det - det är ju ett jobb? både erfarenhet och pengar handlar det om och såklart så kommer det finnas på mitt cv senare, så det känns bra! Dessutom så kommer jag inte gå runt och dra mig hela sommaren utan får faktiskt göra något på dagarna, och sen är det ju lediga helger dessutom på det jobbet!
Annars idag har jag inte gjort så mycket, var en stund på vår koloni innan och stekte lite i solen, inte för att min bränna kommer jämna ut sig känns det som.

Nej, nu ska jag snart kolla Glee som jag äntligen fick ner så jag kunde kolla på det, trodde nästan jag skulle få vänta tills det kommer ut här i Sverige.. Och så kan vi ju faktiskt inte ha det.

xx

RSS 2.0