1 dag kvar...

.. sen är det Helsingborgsfestivalen! Ska bli så galet kul, peppar mest hela tiden. Hoppas inte vädret blir allt för tråkigt.

Imorgon startar allt i alla fall, ska se några "småband" och sen är det RixFm-festivalen som gäller, antar att det är massa grejer efter det, men jag börjar kl 7 dagen efter så jag vet inte riktigt om jag pallar trycket, har sovit så dåligt de senaste dagarna redan, men å andra sidan - en gång per år är det festival här och det är ju trots allt fredag efter det, så kan nog vara lite trött.
I alla fall, på fredagen blir det fest och likaså på lördag, Louise flyttar in hos mig över helgen dessutom.

Ja nej, detta kommer nog bli kul får jag hoppas!
2 dagar kvar att jobba till helg, hoppas de går lika snabbt som dessa 3 har gjort redan.

Helg!

Äntligen helg, eller ska inte egentligen påstå att jag har väntat ihjäl mig heller, jobbet går snabbt och jag har redan gjort mina 2/4 veckor, halva tiden och den tiden har gått väldigt snabbt. Trots allt detta längtar jag tills jag slutar faktiskt, vill också ta lite del av det fina vädret och hitta på något spontant.

Men annars har veckan bestått av mest jobb.
I tisdags fyllde jag ju 20 år, i onsdags träffade jag & mamma våra stockholmskompisar nere i hamnen och igår så var vi hemma hos dem i Jonstorp, där jag bodde innan. Mycket trevligt, men idag har jag ont i huvudet och lite i halsen och är trött som tusan efter veckan.
Vaknade av mig själv kl 6 imorse och var helt klarvaken och tänkte att nu fick jag nog gå upp om jag ska jobba, men nej när jag kom på att det var lördag blev jag lycklig.

Nu ska jag typ ta en värktablett och gå och kolla på gilmore girls.

18 juli

Fattar inte att det redan är slutet av juli snart, om 2 dagar fyller jag 20 och jag känner faktiskt av lite åldersångest av det hela, 20 år är ingenting men vad har jag typ gjort i mitt liv? inget som är värt att ens minnas känns det som. Får nog jobba på detta året så jag kan resa eller något nästa år.

I alla fall, igår hade jag min 20-årsfest för släkt och vänner, det blev lyckat! Jag hade i alla fall kul och jag fick många roliga presenter som hade en tanke bakom. Av mina vänner fick jag t ex solskydd och ett hårband för att jag hade bränt mig som tusan i ansiktet för några veckor sen, och min lugg hade legat i vägen så jag var ju inte bränd just på det partiet. Nu kan jag ju ta bort min lugg nästa gång då. Jag fick också ett presentkort på systembolaget och av några andra vänner fick jag ett cdfodral-liknande sak till bilen, plus en glee-skiva och lady gaga-skiva. Bra tänkt alltihopa. Efter allt gick vi ut.

Nu sitter jag här och undrar om jag ska dra mig till kolonin eller inte, jag kan ju lätt inte köra så jag måste gå i så fall.. och det suger ju ganska bra det med.
Ikväll hoppas jag på lite pizzakväll/filmkväll med det lilla gänget och sen sovdags, för imorgon är det jobb igen. Är det verkligen möjligt att helgen kan gå så snabbt? nåja, 5 dagar av likadant arbete igen tills nästa helg igen.

Söööndag

Heyy. Helgen vart lyckad, eclipse i  fredags med Karro och sen grillkväll igår, skönt efter en så varm dag som det var igår.
Tydligen ska mina föräldrar typ bo på vår koloni under deras semester, så typ, grattis hanna - du får ha lägenheten själv i 4 veckor, jodå.. man tackar. Lite paranoid är jag över det hela såklart.

Idag vaknade jag så tidigt som halv 10 och då började jag städa undan lite och grejer, sen drog jag mig mot kolonin och sen åkte jag och mamma till glumslöv typ där mormor hade utställning, bra som vanligt.
Efter ett tag där ute åkte vi tillbaks och grillade och efter att ha kört fram och tillbaks med cyklar till kolonin och efter att ha uttalat ett antal svordommar åt övriga cyklister som cyklar i stan, så sitter jag här i vår lägenhet igen, själv.

Så frågan är nu tillsist, vad tusan ska jag göra nu?

Eclipse

Igår var jag och såg Eclipse, twilight sagan.
Bara jag som tycker att Taylor/Jacob har blivit så jäkla mer het på sistonde? jag dog typ.
Det är väldigt sällan fjortisen i mig kommer fram, men när bl a Taylor Lautner, Ian Somerhalder m fl kommer in på bioskärmen eller tvskärmen här hemma så blir jag definitivt typ 15 igen och sitter och fnissar lite för mig själv, ler lite löjligt.
I alla fall, förrutom att Taylor var så sjukt HET i denna filmen så var faktiskt själva filmen sjukt jäkla bra, lite bättre gjord enligt mig dessutom. Fight-scenerna var coola och man blev lite nervös fastän jag visste hur det skulle sluta. Höll nästan bara på att gråta EN gång, till skillnad från New Moon där det blev lite fler gånger, fjortishanna?

Och, hehehe.. det bästa är, att jag ska se den imorgon igen med Karoline! Maaaaaah!
Nej, detta får avslutas med en bild.


RSS 2.0