H&M

Men åh jag tror jag dör, tittade just på H&M's hemsida och hittade denna, vill ha både den OCH vår! NU! Jag pratade med den nya svenska tjejen Alexandra om att åka till King of Prussia någon dag, mmtack! 
 

cause all I need, is a beauty and a beat, who can make my life complete. It's all 'bout you, when the music makes you move. baby, do it like you do.

 


and it's never fair the way that we meet, and you disappear.

What's going on right now:
 
- Många prov & uppsatser 
- Vädret är obviously schizo, idag är det 19°C med regn och åska, på fredag ska det vara -1°C och snö. 
- Tyler Hilton biljetter måste bokas till konserten.
- Jag deppar extremt till att jag inte kan se Taylor Swift's turné, deppar literally.. dör på insidan lite varje gång jag tänker på hur jag inte kommer kunna gå på Washington DC konserten/konserterna även fast det är så jävla nära dit. 
- Jag vinter-deppar, orkar inte med mörkret längre.
- Jag funderar på att hitta ett hus och dela med 3 andra till sommaren (så att jag är där när jag kommer tillbaks från Sverige).
- Jag blir depp när CSN beslutar sig för att göra mitt liv svårare än vad det behöver vara.
 
Vad jag vill just nu:
- Jag behöver april med vår och värme. och sol, definitivt sol. 
- FREAKING TAYLOR SWIFT BILJETTER?!?!?
- Värme återigen så att jag slipper gå med strumpbyxor och allt. ge mig klänningar och framförallt ballerina skor! 
- Ännu mer värme så att jag kan ha öppet fönster med frisk luft och höra syrsorna utanför i skogen när jag somnar.
- Vill känna mig 100% glad.

Best thing EVER this week? I think yes.

 

no, I've never seen the sky as vanilla as tonight. and it's here I hold you close, when I finally close my eyes and it never ever fails. the sun comes up, the story dies, and I don't know why. but baby, that's all I need, is someone like you burnin' through me. and it's never fair the way that we meet and you disappear.

 

Tyler Hilton

Kommer ni ihåg när jag var besatt av Tyler Hilton? Och hur jag hela tiden var runt där han skulle spela, men antingen var han där dagen innan jag skulle åka dit, eller dagen efter jag skulle där i från. Som när jag var här på semester och han spelade här dagen innan jag kom hit, sen spelade han i Canada dagen när jag åkte hem till Sverige igen, när jag var i freaking Canada. Han spelade någon dag innan jag flyttade hit också, är det inte typiskt. Av en anledning när jag inte kunde sova inatt så kollade jag in på hans fb-sida och såg att han PRECIS lagt upp ett evenemang på fb, att han skulle spela den 20 April, I PHILADELPHIA! GLAD HANNA?! SÅ, den 20 April ska jag få se Tyler Hilton, som jag har längtat! 

we made quite a mess babe. it's probably better off this way and I confess babe, in my dreams you're touching my face and asking me if I wanna try again with you. and I almost do. and I just wanna tell you, it takes everything in me, not to call you. and I wish I could run to you, and I hope you know that every time I don't, I almost do.

 

they tell you that you're lucky, but you're so confused cause you don't feel pretty, you just feel used. another name goes up in lights. you wonder if you'll make it out alive.

 

Motto!


Jan. 20, 2013


Jan. 20, 2013


Jan. 20, 2013


Jan. 20, 2013


Jan. 20, 2013


Fredag

Tog en bild och skulle se om det blev bra kvalité med iPaden. Sådär va. Anyways, jag stannar inne idag (haha surpriiise) och ska kolla sista delen av flickan som lekte med elden.


du är aktuell, du bränns. som om jag bryr mig.

 

ugh, saknar..


13 January

Happ, redan halva januari gått. På tisdag börjar jag skolan och det ska bli skönt. Något som jag inte riktigt fattar dock är att jag inte ska tillbaka till ESL klasserna längre. De flesta jag vet är fortfarande kvar där vilket gör att jag känner mig lite ensam. Nåja, Jarely har ju också gått klart ESL så är inte totalt ensam. På tal om Jarely, var ute och hade middag med henne och en ny tjej som ska börja i skolan. Alexandra, som kommer från Sverige. Innan brydde jag mig inte om att inte umgås med svenskar men det kändes faktiskt ganska skönt att prata lite svenska. Annars har det inte hänt så mycket. Imorgon ska jag ta och tvätta och lägga mig i tid. är spänd på första dagen i skolan men ändå nervös.. Första dagen med amerikanare i ett klassrum och antagligen enda utlänningen, ugh.  Wish me luck! 

-

Och då tackar vi än en gång Fanny för en ny fin design :) TACK! hahah

-

Ja, jag vet inte riktigt vad som händer i den här bloggen. Det är inte så att jag har mycket att göra, för det har jag absolut inte. Är lagom uttråkad och vill ärligt talat bara åka hem. MEN, jag står ut och inser att det är 5 månader tills jag får åka hem för 2 månader. Alla har vi våra dåliga dagar och jag har en sjukt dålig tid just nu. Men jag har klarat mig genom allt annat så jag tror jag klarar det nu också. På tisdag börjar jag skolan igen, 2 dagar i veckan.. från 8AM-5.25PM och på torsdagar 8AM-9.30PM (plus att jag måste köra på en timme mellan 5.25-6.30 till west grove för att ha min kvällsklass). NÅJA, jag klarar detta. Typ två gånger i mitt liv har jag sagt att jag längtar tills skolan börjar, nu är det lätt en av dem. Sooooo, jag ska försöka uppdatera lite bättre här. På mina 3 timmars hålor i skolan kan ni få skol-uppdateringar!

RSS 2.0