sick and tired.

Ugh, har verkligen varit nonstop i flera veckor nu.. Har får läxor varje dag och har inlämningar hit och dit och får uppgifter över helgerna alltid. Jag klagar egentligen inte, det är oftast lätt och det tar inte lång tid. Det som tar lång tid med det hela är att man måste läsa igenom allt 100 gånger för att se att man inte gjort något fel med stavning eller grammatik. Är lite förvirrad också eftersom jag är van med att gå i EN klass, med samma personer. Här går jag i olika klasser hela tiden och man blir liksom inte riktigt hemma i grupperna. 
 
annnnyyyywayyy, i början av veckan började jag känna mig konstig och min mage blev svullen.. Efter att vi ätit på kvällen så hade jag fortfarande ont i magen men jag kunde leva med det. När jag gick och la mig efter att kollat på Glee så kom det värsta. Kunde inte ligga rakt och kändes som om något skulle komma upp, kunde inte ens gå upp och ta vatten för att jag var så svag. När jag väl kom upp så tog jag mitt vatten och två panodil, vet att panodil oftast inte hjälper mot magont men var tvungen att testa något. Andy märkte att något var fel och hämtade något medel. När jag var utmattad så testade jag att sova igen, gick lite bättre. Vaknade 6 och kände att det var tillbaks igen, tänkte inte skippa skolan så jag bara gick upp och körde till skolan. Som tur var så hade vi test idag så vi fick sluta när vi var klara, vilket var 40 minuter innan vi slutade. Körde hem, gick och la mig, Karen kom in med varm cola som jag fick ta lite i taget av. Somnade igen, allt var bra igen.
 
Vågar knappt äta nu dock, åt bara pasta med någon sås till middag, vågar inte äta en hel portion. Vet inte alls vad som gjorde att allt blev som det blev. 
Well, kalla mig tråkig men jag ska SÅ lägga mig nu.. jag tänker inte må konstigt imorgon.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0