all I know is we said hello, so dust off your highest hopes. all I know is pouring rain, and everything has changed.

 

you belong with me.

 
Går det att undvika hur glad Taylor ser ut att vara här?
 

-

Det är ganska sjukt att 1) det är halloween imorgon, min första. 2) det är november på torsdag. 3) jag bara går i skolan 3 dagar denna veckan, igen. 4) det har gått mer än halva terminen. 5) om 3 veckor åker jag till Florida. 6) det är november om 2 dagar och det är först nu jag behöver använda en jacka, skinnjacka.


JAG LEVER!

Vi hade en hurricane men den var inte alls farlig, det var typ inte ens i närheten av vad de sa att det skulle vara. New Jersey fick väl lite, men njae.. här blåste det och regnade, inget som man borde vara orolig för.

-

Ännu en vecka.. Så sjukt. Har en dag kvar i skolan sen är det helg igen. Allt går så fort nu. Om två veckor så träffar jag förhoppningsvis en svensk. Om en månad är jag i Florida och när jag kommit hem från Florida är det ca två veckor som jag får träffa de bästa människorna någonsin, mina föräldrar! Sen ska vi, mamma, pappa & jag till new york. Jag har typ väntat på den resan i hela mitt liv.


I don't know about you but I'm feeling 22. everything will be alright if you keep me next to you. you don't know about me but I bet you want to. everything will be alright if we just keep dancing like we're 22, 22.

 

it seems like one of those nights. this place is too crowded too many cool kids. it seems like one of those nights, we ditch the whole scene and end up dreaming instead of sleeping.

GAH, TAYLOR SWIFTS NYA ALBUM "RED" ÄR UTE!!!!!! SÅ AWESOME!!!! Anyways, jag har ju beställt skivan och paketet på Taylors hemsida, så jag får inte albumet än. MEN Andy fixade så att Bub skickade över albumet och nu kan jag lyssna på den. Kan inte vänta tills jag får själva cdn i min hand dock, och min tröja, och mitt armband, och min plansch och ... hahah. jag, obsessed? nope inte alls.

-

Hahah sitter och kollar på revenge när Karen frågar Bill vad han ska göra imorgon, han sa att han skulle ut och jaga och att han skulle få med något hem denna gången och att han skulle jaga allt möjligt "....even a squirrel!!" Hahaha dör.


Nobody cares about your stick figure family.

Hahah detta är hilarious! Här borta är det stort att ha klistermärken på sin bil över sin familj. Jag reagerade på det sist jag var här borta och när jag kom tillbaka så la jag märke till det ännu mer. Andy stör sig på detta så sjukt mycket och tycker det är löjligt. Så jag hittade en bild idag och skickade den direkt till honom. Här kommer en bild på hur det kan se ut och bilden som jag hittade.


~2 months. 63 days.

Idag har jag varit från Sverige och min familj i ungefär 2 månader. Alltså 63 dagar. Imorgon är det två månader tills jag får se mina föräldrar på flygplatsen! Can't wait.


-


who said I can't wear my converse with my dress. well, baby, that's just me. I won't change anything in my life, I'm staying myself tonight.

 

you made a rebel of a careless mans careful daughter.

 

-


-

Ugh, vet inte vad jag ska skriva.. Det går bra (väldigt bra) i skolan, fick idag betyg på ett ljudklipp som jag spelat in, 95% och jag låg i den högsta nivån, tackar man för. Annars är jag bara i skolan, pluggar på prov och läxor varje dag.. och lyssnar väldigt mycket på Taylor Swift, därför det bara kommer upp texter från hennes låtar lite och då. Men ja, det är förövrigt kallt för första gången här denna veckan, det droppade typ 10 grader på en natt och det kom som en chock. Ungefär sån stor chock att alla lärare blev sjuka. 

and the saddest fear comes creeping in, that you never loved me, or her, or anyone, or anything.

 

I knew you were trouble when you walked in, so shame on me now. flew me to places I’ve never been, now I’m lying on the cold hard ground.

"I knew you were trouble." - Taylor Swift

believe me, it's easier just to pretend. but I won't apologize for who I am. I thank you for this hopeless war. 'cause through the pain I found I'm stronger than before, now I'm more.

 

GLEE

Gillar att jag sitter och gråter över ett avsnitt av Glee..

touching him is like realizing all you ever wanted was right there in front of you. memorizing him was as easy as knowing all the words to your old favorite song. fighting with him was like trying to solve a crossword and realizing there’s no right answer. regretting him was like wishing you never found out love could be that strong.

 

losing him was blue like I’d never known, missing him was dark grey all alone. forgetting him was like trying to know somebody you've never met but loving him was red.

 
Jag brukar bli besatt av Taylors låtar, men nu är jag verkligen besatt. "Red" heter låten och det är även titeln på hennes album som kommer den 22 oktober. 

-

Sitter och kollar revenge nu, älskar att jag kan se det när det kommer ut och att jag slipper massa spoilers. Anyway, det är tio minuter kvar (sjukt att det var reklam för 4 minuter sen och sen blev det reklam nu igen?!), sen ska jag försöka hitta något annat program och bädda ner mig i min stora sköna säng. Önskade att den hade inbyggd värme också för jag fryser så himla mycket.


RSS 2.0