-

Det har varit ett galet dygn, men nu är jag framme. Inte för att jag har fått så mycket sömn direkt, men jag är glad att jag är framme!
Åkte från Helsingborg till Köpenhamn vid 9 tiden. Man brukar ju alltid vara där 2 timmar innan man ska flyga, och jag skojar inte om detta behövdes längre tid egentligen.. eller så var det bara just igår. Det var typ att lämna väskan, security, kolla gate, stå i den fetaste kön ever till passkontrollen (vi behöver ju inte så i den kön annars om vi ska till typ frankrike eller spanien), de öppnade dock en EU-kö när jag kom fram. men där gick all tid. Sen gick man i en evighet till gaten, när man kom fram så började de med boarding direkt. Alla kom på plats snabbt som tusan och sen åkte vi. Extremt snabbt allt gick.
Väl i Toronto gick det både snabbt och långsamt. För det första så säger alla att man ska till immigrant U.S. Boarders och absolut inte gå ut från flygplatsen som andra som ska till Canada/någon annanstans. Där var aldrig någon skylt, det stod bara "bagage claim" and there was some lady som började skrika att vi skulle gå upp en våning. När jag kom upp så helt plötsligt kommer min väska upp direkt, what. Ställer mig i kön till passkontroll igen, inte så lång denna gången eftersom min väska kom ganska snabbt. Sen ställer jag mig i kön till boarders, jag fattade det inte ens själv när jag stod där, blev så sjukt nervös. Jag kollade ut alla som jobbade där och hoppades på att få den killen som alltid fick människorna att skratta. Jag fick prata med honom! Jag hatar min passbild, och det blir inte bättre när han bara kollar på den och: hehe, so.. hi, hanna! anyways, fick massa frågor om mat, alkohol, ekonomi osv. tog bild och avtryck på ALLA fingrarna och de ville inte kolla i min väska (de är här det är kört om man har skumma saker med sig) men jag blev admitted. var nog först efteråt jag fattade när jag såg på biljetten och i passet att de hade godkänt mig. Trodde typ detta skulle hända i själva USA.
AND THEEENN (känner mig lite som i filmen dude where's my car), lämnade jag av min väska på ett random band bara.. typ som när man lämnar sin bricka på ikea. Precis vid bandet var det security igen, detta trodde jag skulle bli årets upplevelse för mig och att jag skulle behöva stå där i 34 år och sleva upp alla mina saker en efter en. Men jag tog bara upp datorn, mobilen, solglasögon och pass och la i en låda, jackan och väskan i den andra lådan och OFC skorna. wtf. Nemas problemas.
Resten skriver jag lite senare, för jag håller på att seriöst somna.. måste sova en timme innan jag ska skypea med mamma!
varför funkar det inte med meningsbrytnings-whatever? irriterande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0