USA

Så, efter att ha vart ute en del (fortfarande chockad över den crazy geten, JAG TOG JU EN BILD (!), måste visa sen) och faktiskt ha deckat totalt i sängen av magont och ätit pannkakor så ligger jag här på sängen och lyssnar på musik. Funderar på att ta tag i att lära mig en låt på gitarr som jag har tänkt på ett tag, slutar ändå alltid med att jag spelar Taylor Swift så jag kommer aldrig så långt.

Men det var inte detta meningslösa inlägg jag skulle lägga upp, det var faktiskt om att jag har tänkt så mycket på USA idag. Att jag vill typ, verkligen vara där. Tänk att få se julen där, eller fira nyår i NYC, få testa thanksgiving och halloween. I Sverige har vi knappt julpynt längre, de som pallar och är in the spirit har en julgran och har det mysigt (random att det kom fram en jullåt på min lista nu?). Typ gå på bio för att det är kul men inte behöva hindras för att det kostar en halv förmögenhet (btw, what's up med de höga priserna?) eller behöva vänta ett halvår tills den kommer till Sverige ens. Köpa hårprodukter (ytlig much?) för 70 kr istället för 170 kr. Gå på konserter, inte en konsert vart annat år. Se NY's skyline. Se Hollywood skylten. Kolla på favoritserierna och awards direkt i tvn och inte behöva vänta tills nästa dag/några dagar för att det ska komma ut på internet.
Nej istället sitter jag här med mitt sänglakan med usaflaggan på, en usa tshirt, en usa klädhängare, en NYC plansch, En NY och en Hollywood bok på mitt rum och låtsas att jag upplever allt det där andra varje dag per år.  Hopefully it will come true.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0