-

Kan inte fatta att jag faktiskt sitter och är deppig när jag får ha en lägenhet ensam för mig själv i 2 veckor, så ensamt.. blah, kom och gör mig sällskap.

-

Så ja, hemma igen. Det var mörkt när vi körde och när jag körde hem blev det ljust och jag såg typ när solen började stiga vid lund, awesome. Älskar det. Det är något jag älskar, att var jag än befinner mig så finns det en soluppgång och allt blir lite finare i det ljuset.


-

YEY, det är snöblandat regn ute. så underbart. Jag kommer sova i 34 veckor efter det här. Kanske 5 timmar.

-

Eftersom jag inte kan sova (det är ändå försent nu för jag ska köra om en kvart) så spenderar jag nu tiden med att kolla på Punk'd igen när Taylor är med. Det är så synd om henne.

-

blah, ska köra mina föräldrar till flygplatsen om 3 timmar.. har försökt sova i 1,5 timme meeeen lyckas tydligen inte så bra med den biten.

-


we need to look forward and listen to ourselves and not playing the melody obviously made for someone else.

-

and I don't know how it gets better than this, you take my hand and drag me head first fearless.

-

“No matter what happens in life, be good to people. Being good to people is a wonderful legacy to leave behind.” - Taylor Swift

-

and oh..

HEY EMMA, I'M GOING TO SLEEP RIGHT NOW. FUN RIGHT?! skojar bara, ha så kul med kakorna!

-

What, danska Big Brother-huset är ju sjukt mycket mysigare, inte så stelt.

så..

jag orkar inte skriva en berättelse Emma, men här kommer en gammal kontakt annons till dig ;)

Lund.

SO, idag träffade jag Sanna igen! finally. Allt känns lite som förr när jag träffar henne. Sen höll jag på att köra rakt in i en bilolycka............ nej men alla körde i 110/whatever och panikbromsade ner till 20 and stannade på motorvägen. Där var tre taxibilar och en polisbil vid sidan, fattade noll av vad som hände. Annars, BRA DAG!

do you really want to live forever? you'll never.

-

can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars? I could really use a wish right now..

-

the moon is on my side, I have no reason to run.

-

so let's set the world on fire, we can burn brighter than the sun.

I guess that I, I just thought, maybe we could find new ways to fall apart.


I could really use a wish right know.

Gahhh, jag är rastlös. Jag får tydligen inte börja plugga fler kurser nu heller, så nu får jag lägga ännu mer energi på samhälle B - om det går, har redan lagt ner mycket på det. Efter jag hade varit på lärcentrum nere i stan så åkte jag till Väla med mamma, hon skulle klippa sig lite och jag hittade lite saker också. Det var nog det. Typ.

-

Jag är pigg nu när vi tog fram klockan en timme, för en vecka sedan hade jag somnat vid denna tiden. Igår var jag uppe till halv ett. Måste vara för att det är så ljust på kvällarna. OH WELL, nu ska jag typ se någon komedi som jag redan har sett.. typ som, friends with benefits.

-

Yep, jag ligger i fosterställning i vår soffa och kollar på MTV. Funderar på att gå och lägga mig i sängen och kolla på någon komedi men jag vågar inte röra mig för min mage vill nog döda mig. Nä jag får kolla klart på programmet nu och se om killen klarar sitt mål med att kunna stå upp på en surfing board i slutet av sommaren. Hade lätt velat testa det, jag hade blivit så frustrerad när jag hade åkt i havet gång på gång. Är extremt envis på det sättet. Varför har jag blivit mer "äventyrligare" på senare tid?!


-

Jag blir så GLAD när folk som har samma freaking utbildning och jobbar på samma freaking arbetsplats svarar olika på mina freaking frågor som jag VÄLDIGT gärna vill ha ett exakt svar på.

update: HAHAHAHA, någon måste SKÄMTA med mig?! GAHHHHHHHH
jag klagar dock inte, jag kan lägga till mina 100p i betygsdokumentet igen. men fattar någon min sjuka ångest för att behöva läsa 100p extra? aja, nu slipper jag det.

dear john

Jag och Fanny skulle ha en Nicholas Sparks kväll i lördags men vi orkade bara en film, så ikväll kollar jag på Dear John för att det var så längesen. Jag älskar verkligen hur fint alla dessa filmerna är filmade.


-

OH GOD, ibland funderar jag på att inaktivera min facebook. Kan inte folk skaffa twitter om de nu ska verkligen spamma hela första sidan av "nyheterna".

were you guys scared? I wasn't scared.


hahaha, blir aldrig gammalt..

she was scared of it all, watching from far away. she was given a role, never knew just when to play. she was scared, unprepared. lost in the dark, falling apart.

-

she was given the world, so much that she couldn't see, and she needed someone to show her who she could be and she tried to survive wearing her heart on her sleeve.

-

-

Kan inte fatta att jag började plugga vid kl 6 imorse, det är mer chockande än söndagspluggning. Min vilja är ganska löjligt stark just nu och jag blir till och med frustrerad när jag vet att jag inte kan göra mer. Jag skojar inte om jag hade kunnat sitta ner och gjort en halv 100 poängs gymnasiekurs på en halv vecka. Men jag antar att det är bättre än att bli frustrerad över att man inte kan koncentrera sig.

now I know that I'm not all that you got.

Jag har gjort något jag inte gjort på typ.. flera år. Jag har pluggat på en söndagskväll, dessutom tyckte jag att det var en lite jobbig uppgift MEN jag slog inte igen boken och slängde bort den för att jag inte fattade utan jag satte mig faktiskt ner och klarade den tillsist. Och ja, jag har inte kunnat koncentrera mig på flera år så detta är stort för mig!

Anyways, Big Brother började nyss men jag orkar inte kolla för jag tycker det är så tråkigt detta året, jag stänger av efter 10 minuter. Enda anledningen till att jag skulle kolla är för Rodney men han är ju nominerad ikväll så, palla.


remember, whatever. it seems like forever ago. the regrets are useless in my mind.

-

the tricky thing is yesterday we were just children, playing soldiers, just pretending. dreaming dreams with happy endings.

-

I said remember this feeling.

Yep, som ni såg i senaste posten typ så var jag och Fanny vid Greveholm igår, jag blev ärligt talat extremt excited när jag såg det. Hade varit så coolt att få se det inomhus också.
När vi kom hem (efter att ha kört i dimman som bara blev tjockare och tjockare) till Helsingborg åkte vi till Fanny och åt god mat och sen till mig och såg Message in a bottle, de andra filmerna är bättre.
Imorse skypeade (kul ord) jag med Andrew och sen gick jag faktiskt och la mig igen. Nu ska vi snart äta tacos (!) och sen ska jag nog bara lägga mig framför tvn, antagligen se Vampire Diaries eftersom jag inte har sett det senaste avsnittet. Sjukt.
Funderar på att göra något roligt med ett par foton också, skyller det på Fanny. Men har ett par foto sen jag var mindre som bara ligger i en av mina lådor och de får inte plats på min vägg tillsammans med de andra.

this is me praying that this was the very first page, not where the story line ends.

-

Greveholm.


-

Hah, åh.. jag orkar inte att jag har smsat i sömnen inatt, det har inte hänt på evigheter. Bästa är att det är sånt sms som man inte behöver svara på, men sjäääälvklart ska hanna det.
Något annat som är skumt är min toplista på spotify, den är verkligen inte alls rätt. Så.. yey.

just a touch of the fire burning so bright. no I don't wanna mess this thing up, no I don't wanna push too far.

-

I'll make you believe in me, I can be what you want me to be. tonight is the night, where I make you see, that I can be anything.

-

bucket list 3

(duhh, surprised? anyone?)

bucket list 2


Bucket list

So, jag har läst www.perfectbucketlist.tumblr.com ganska länge och gör det ofta när jag ska lägga mig på kvällen. I brist på annat att göra så tänkte jag lägga upp några grejer där ifrån, och för att allt är så fint och lite av mina drömmar, okej.. allt kanske inte är en dröm just NU men för framtiden och några är lite cheesy, heh. ALLTSÅ - allt från - HÄR.


Everybody's waiting for you to break down.

Åh, jag vill till P&L men jag orkar inte åka dit och orkar verkligen inte sova i ett tält. Yes, mina festivaldagar är över. Kanske inte, men jag kommer ihåg så mycket jag frös sist så jag låg där och svor att jag aldrig mer skulle utsätta mig för det igen.. i alla fall inte i maj/juni.

One tree hill

Så ja, då har man gråtit sig igenom ett helt avsnitt av oth. Har nog aldrig känt så mycket sorg i en serie (förutom marissa i oc) och jag förstår varför mark (writer) sa att det var ett av de bästa avsnitten de gjort någonsin. Åh dan :(


well, I've been afraid of changing, cause I built my life around you. but time makes you bolder, children get older and I'm getting older too.

-

-

så.... helvete. nu blev det här en dålig dag också. gahh.

-

Om någon timme kommer jag antagligen skriva: YEEEEY. Jag kan också skriva: HEELVETE. Avgörande dag..
och just ja, ni som går på tycho braheskolan, kan ni typ sluta skrika någon gång?

cause you've been hurt before, I can see it in your eyes. you try to smile it away, some things you can't disguise.

Såg just Demi's uppträdande på American Idol. Det kan vara bland det bästa jag har sett.

-

Okej, nu måste jag klaga lite här. VAD är grejen med att gamla filmer ska komma i 3D? har man inget bättre att visa? Jag vill inte se disneyklassiker i 3D och jag vill inte se typ jack i titanic drunka i 3D. Nu är det ju så bra att man inte behöver se de, men.. jag bara undrar varför.

-

Blev lite inspirerad efter kenzas inlägg, var hon har varit i världen. Jag har ju faktiskt detta nerskrivet men inte här såklart. Så vad tusan, Lets do this!!

Sverige (för många ställe för att räkna upp men Malmö, Gbg, Sthlm, Örebro är väl de större)
Danmark (Helsingör, Köpenhamn, något ställe till)
Tyskland (lite överallt flera gånger)
Österrike ( Wien)
Ungern (Budapest)
Polen (svino..något, Krakow)
Turkiet (antalya, alanya)
Finland, Helsinki - mellanlandning.
Schweiz, Zürich - mellanlandning.
Kina (Beijing, Hainan)
Frankrike (Paris)
Spanien (tenerife x2, mallorca x2, Barcelona x2)

Up coming: canada, Toronto och USA, Philadelphia och NYC I hope.


-

Blahhhh. Jag säger en sak - BLAH. Jag orkar inte vara sjuk, jag är så rastlös. Tur att jag pluggade så mycket som jag gjorde igår för jag pallar inte idag.  Jag har typ inte ätit på 22 timmar om man inte räknar de få fruktbitarna jag åt igårkväll. Jag har alltså levt på kanske 2 glas vatten, för det är det jag har fått ner. Ska försöka äta lite nu och se hur det går. Kunde inte sova inatt heller direkt, vid 7 somnade jag äntligen om och trodde jag hade sovit typ till kl 13.. klockan var 9, vilken besvikelse.

by the way I tried to say "I know you from before".

-

?

Jag är nöjd med min dag, har gjort mycket samhälle och tränat faktiskt. Kors i taket. Det som är mindre bra dock är att jag har så in i helvetes ont i magen, mår illa och är stekvarm. Har så ont så jag vill gråta.


-

Idag är en jobbig dag, jag kommer inte kunna använda varken facebook eller twitter eller någon annan sida förrän ikväll efter jag har sett Pretty Little Liars för jag vill inte att någon ska spoila allt. Igår var det alltså Aday då vi får reda på vem A är efter 2 säsonger i själva spring finalen. Hur ska jag överleva mina tisdagar i fortsättningen är frågan..
MEN EN BRA SAK, jag får plugga mycker mer OCH OCH OCH det är Punk'd marathon på tv! Älskar alla kändisar man får se som flippar ut och man en än gång tänker på att de faktiskt är precis som oss som inte är kända. ofc.

wtf.

jag älskar när jag går igenom mina bilder på mobilen, hittar alltid något nytt. Särskilt något skumt som jag har print screenat. Jag vet att ni älskar det.. Jag borde skaffa en kategori för mina iPhone-print screens.


kvinna..........he he he ..

I'm crying so hard right now..

Åh, kollar äntligen Demi Lovato's dokumentär Stay Strong. Den är sjukt jobbig att se på men så sevärd!

-

Okej, jag kan andas. Flyget är klart, tiderna är klara, ESTA-ansökan är betalad, klar och godkänd. Det enda jag ska tänka på nu är att plugga gymnasiekurser, ha det skönt i vårvädret och hitta på roliga saker tills jag åker. Och ja, jag är REDAN nervös. Jag kommer skaka när jag ska av i Toronto och vänta på flyget där ifrån, när det flyget landar på slutdestinationen och jag ska ta väskan och gå igenom borders/security kommer jag vara helt .. vet inte, rädd. Oh god..

bokat.

Sitter och fyller i min ESTA-ansökan nu.

-

Jahaja, om helgen då. Jo, utgången blev ju inte så pepp som jag tänkte mig. In fact, jag blev så extremt frustrerad och ville lägga mig ner på marken och skratta lite åt hela situationen för den var så .. ful. Det var inte det enda som var fult. Anyways, väl hemma så var det ändå ganska kul med fanny, vi satt och skrattade åt massa saker och höll på.
Igår tog vi oss som vanligt till bageriet för att handla birkabullar. så. extremt. gott.
På kvällen drog jag till Billeberga med familjen för att träffa.. familjen? Faster, farbror, kusin osv. Kul! När vi kom hem på natten och efter att jag suttit vid datorn och läst lite så somnade jag så hårt. Allt blev bara suddigt och jag sov många timmar, äntligen!
I förmiddags körde jag pappa till stugan och köpte birkabullar igen, heheheheh. Sen har mormor varit här och fikat och pratat massor. Nu funderar jag dock på att ha PLL-maraton - kolla igenom de sista avsnitten inför A-day! Senare blir det BB och kolla hur det går för Rodney (har inte kollat på senaste veckan).

keep your feet ready, heartbeat steady, keep your eyes open.

-

!

Fanny, uppdatera din blogg! Jag har inget kul att läsa.

random grej..

jag hatar flytande eyeliner.. fast jag hatar vanlig ännu mer. what to do.

hanna <3 life

JAG ÄR PEPP IDAG. DET ÄR SOL. DET ÄR 2012. DET ÄR UTGÅNG. DET ÄR VÅR. DET ÄR AMERIKANSKA UTTRYCK. DET ÄR RESOR INBOKADE. DET ÄR KONSERTER. och jag ska hitta något klädesplagg.... jag vet inte vad.

I'm trying so hard not to get caught up now but you're just so cool run your hands through your hair. absent mindedly making me want you. and I don't know how it gets better than this, you take my hand and drag me head first fearless.

-

the sun goes down, the stars come out. and all that counts, is here and now. my universe will never be the same.

-

-

so we are going out tomorrow.. YEY! vad ska jag ha på mig? typiskt.

well..

idag spelade jag gitarr och kollade bort lite på mina andra gitarrer som jag inte använder. tänkte lite snabbt att den ena gitarren måste vara så extremt ostämd för sista gången jag använde den så strängades den om, vilket var 1,5 år sen. Trust me, den var ostämd.

(och ja, jag har ett linne på mig..)

-

HAHAH jag ÄLSKAR Chris Keller i OTH (OCH när han pratar om sig själv i tredje person) "is that guy dead?!", "oh! no.. he's not dead!", "you said chris keller was pretty?".

I say I'm flammable, I'm TNT. light it up.

-

givande.


-

Gillar att min hjärna verkligen förbereder sig, jag lägger in kommentarer på engelska hela tiden och mina föräldrar bara: vad sa du?

and you'll add my name to your long list of traitors who don't, understand.

-

la la la whatever, la la la it doesn't matter.

-

2 months.

-

-

Soooooo, vi ska ha visning ikväll.. det menas med att jag måste städa hela lägenheten nu. och ehm, jag drömde inatt att vi aldrig kommer få sålt den så det känns.. ju bra.

-

Jag har också spelat tvärflöjt.


-

Ja, jag har gått i kyrkokör -


-

HAHAHA alltså google translate <3
Om det nu ÄR någon som läser detta med google translate, så ska jag inte till the "mountain" for a revisit. Det är en stadsdel och också namnet till stället jag ska till. AND I will not "go braaa" som i gå BH. Utan det kommer gå bra, med lite fler "a" bara.

-

Varje måndag försöker jag "planera" min vecka lite, även fast jag inte har något jobb så måste jag försöka få in lite rutiner. Så en dag har jag t ex städning (vilket jag oftast gör alltid ändå för jag har så tråkigt, inte för att min mamma ever notice it). Min fredag eller lördag går exempelvis till att hänga med Fanny och prata om random grejer/kolla roliga klipp på internet (Kristen Bells klipp minst en gång!). Sen har jag andra saker som fylls in efter hand. Typ något som mamma tycker jag ska göra eller något annat som händer.
MEN, detta är min sista vecka med det! Jag börjar plugga igen på måndag, dock på halvtid för att jag ska se om min koncentration är tillbaks. Och inte nog med det så ska jag på "återbesök" på berga och antagligen kommer det gå braaaa och hanna will be veeery happy about the changes, yeees (jag är övertrött och jag är rastlös). När jag skriver detta så kommer jag på vilken sjukt dålig idé det är att ha dessa två sakerna på samma vecka men det är bara till att bita ihop.
så mmmhm, nu ska jag städa, såklart, till tonerna av Patrik Isaksson.

Okay..

Eftersom jag antagligen åker efter sommaren igen (hemma 1,5 månad) så kom jag på att jag vill verkligen ha en äkta svensk sommar i Helsingborg. Sitta nere i hamnen, sena kvällspromenader, sena varma grillkvällar. Lägga sig på gröningen en varm dag och kanske stanna tills solen går ner igen. Vara ute vid middagstid men inser att det kommer bli dåligt väder så man flyttar in och spenderar en regnigkväll med bra filmer, jordgubbar och sällskap. Who's with me? Fanny? Sanna?


OC


seriously?

ALLTSÅ, förra året var jag liiite obsessed med att hitta ett par lila solglasögon. Jag hittade INGA någonstans, det fanns alltid i massa olika färger men aldrig lila. Jag letade överallt och jag hittade ett par liknande (ville egentligen ha lite mörkare) i en liten random affär i Spanien. Jo men tror ni inte att Gina har fått in de här nu eller?  -

Friendzone

Åh, när jag inte har något bättre för mig så kollar jag på friendzone på MTV. Och idag var det en tjej som ville ha sin bästa killkompis då. Han var lite awkward, lite nördig och totally adorable. Och han hade varit kär i henne i flera år och blev så glad! Så söt. Nä nu blir det plain jane!


-

Hahaha! Så sjukt..


now I'm pacing down the hall, chasing down your street. flashback to the night when you said to me, nothings gonna change, not for me and you.

-

Sveriges största nyheter just nu?

Flytdockan som blåste iväg under stormen i höstas i Landskrona ska äntligen flyttas. fast.. de failade.

-

typ såhär låter det tydligen när någon avbryter mig mitt en låt: SERIÖST, MITT I LÅTEN???? SEEEEERIÖST?!

USA

Så, efter att ha vart ute en del (fortfarande chockad över den crazy geten, JAG TOG JU EN BILD (!), måste visa sen) och faktiskt ha deckat totalt i sängen av magont och ätit pannkakor så ligger jag här på sängen och lyssnar på musik. Funderar på att ta tag i att lära mig en låt på gitarr som jag har tänkt på ett tag, slutar ändå alltid med att jag spelar Taylor Swift så jag kommer aldrig så långt.

Men det var inte detta meningslösa inlägg jag skulle lägga upp, det var faktiskt om att jag har tänkt så mycket på USA idag. Att jag vill typ, verkligen vara där. Tänk att få se julen där, eller fira nyår i NYC, få testa thanksgiving och halloween. I Sverige har vi knappt julpynt längre, de som pallar och är in the spirit har en julgran och har det mysigt (random att det kom fram en jullåt på min lista nu?). Typ gå på bio för att det är kul men inte behöva hindras för att det kostar en halv förmögenhet (btw, what's up med de höga priserna?) eller behöva vänta ett halvår tills den kommer till Sverige ens. Köpa hårprodukter (ytlig much?) för 70 kr istället för 170 kr. Gå på konserter, inte en konsert vart annat år. Se NY's skyline. Se Hollywood skylten. Kolla på favoritserierna och awards direkt i tvn och inte behöva vänta tills nästa dag/några dagar för att det ska komma ut på internet.
Nej istället sitter jag här med mitt sänglakan med usaflaggan på, en usa tshirt, en usa klädhängare, en NYC plansch, En NY och en Hollywood bok på mitt rum och låtsas att jag upplever allt det där andra varje dag per år.  Hopefully it will come true.

vårväder.

Yep, våren har officiellt kommit till Helsingborg nu. Inte ett enda moln på himlen idag och 10 grader. Har just varit ute en timme med mamma. Vi gick inom fredriksdal och gick där inne ett tag, några djur var där allt. Bland annat en "liten" get, also known as bock. Han stod på en liiiten pall med alla fyra ben och HELT PLÖTSLIGT så hoppade han mot oss, rakt i stängslet för att PRECIS ställa sig på innerkanten av själva "buren". Buren lät fel, cell låter också fel.. han bor ju inte i ett fängelse direkt. Anyways, vi blev rädda och där stod han med alla fyra på 3 cm in till stängslet. Det såg ut som om han försökte hitta en väg ut och jag tror jag vet varför just han hade ett stängsel (ingen av de andra hade det). Hah.. såg verkligen helt sjukt ut.

Hah what?

Jag blir alltid lika förvånad när jag kollar igenom min bildmapp. Liksom, jag tar ALLTID print screens. Tydligen tyckte jag detta var roligt (okej det är roligt):

 


ÅH.

VARJE år säger jag att jag inte ska bry mig om denna dumma melodifestival. Loreen är SVINBRA men jag ville att söteDanny skulle ta hem allt. SÅG NÅGON HUR LEDSEN HAN SÅG UT? :*

Melodifestivalen.

Nu ska jag göra det enda som får mig att känna mig svensk - kolla melodifestivalen. För första gången är jag sjukt OPEPPAD. Enda jag vill se är Molly & Danny. Kul att båda slutar på Y. Var de tvungna att.. åh nu kom eric saade in, dör, så snygg. anyways, var de tvunga att dra ut på hela festivalen på 6 veckor, det hade kanske varit lite roligare om det fanns ETT program och att man inte fick lyssna in sig på låtarna långt i för väg. Är bara tvungen att lägga in lite till om Eric. Och Danny. De är nog seriöst de bästa nu inom underhållning (musik) ändå, i Sverige. Det blir en riktigt show och det blir mäktigare - folk minns det bättre. Nåja, nu ska jag dra ut till stora tvn och lida mig genom detta (varför jag skriver lida är för att jag tänker bara på thorsten flink och björn ranelid.. gah).

what goes around comes around, you should know by now.

-

and I would do anything for love, I'd run right into hell and back, I would do anything for love, I'll never lie to you and thats a fact.

Jag mår inte okej idag, inte igår heller. Typ är varm, sen kall och blä vill bara sova all the time. Anyways, mamma började snacka om midsommar och deras fest och en sak som är lite roligt med hela grejen är att på inbjudningarna som de har skickat ut så står de att om man nu kommer, så ska man önska vars två låtar så att deras musiklista ska bli en bra mix av allas smak. SMART! Så började hon i alla fall snacka om vilka låtar man verkligen var tvungen att ha, så nu sitter jag och försöker hitta alla dessa så de kan ha de sparade på spotify. Jag sitter även och lyssnar på alla de här låtarna för att de ska vara rätt, jag kan nog säga att .. ja, jag är inte jätteavundsjuk på hela disco-eran de hade men jag hade väl älskat det om jag levt då I guess. Men andra låtar som Hold the line - Toto, I'd do anything for love (but I wont do that) - meat loaf, earth, wind and fire - september är awesome. och andra av Toto, Michael Jackson, Pink Floyd osv som ska in på listan är också greeeeeeaaat.

-

Har totalt glömt denna. Bästa ever.

...

Ikväll saknar jag verkligen Sanna. Våra trevliga stunder. Åh, this sucks :( kom hem!!!


It's a veery good deeeal, yeeees.

WOW. sitter och kollar på vårt klipp vi flummade ihop igår, eller på klippEN rättare sagt. måste nog säga att jag är impad på vår svengelska. och vårt plötsliga check it out  - flipp.

-

Så, jag kom på en sak. Jag har alltid skämtat om att folk i vissa länder tror att vi har isbjörnar här i sverige, typ att de finns rakt över gatan. MEN HUR KUL hade det inte varit om någon hade frågat mig det. priceless. fast sen hoppas jag väl kanske lite på att de jag kommer träffa där verkligen inte tror på sånt. Eller typ frågar om vi har träd..

-

Även om det är ett par veckor dit så är jag SÅ excited till april och Fannys påsklov, jag peppar på att kolla på greveholm, spela in fler random klipp, sola om det är fint väder och marshmallows!

HAHAHA oh.my.god.

are you from Tennessee? because you're the only ten I see!

usa

säger bara en sak, jag har suttit i en timme och försökt klura ut massa saker. det är en djungel! försöker intala mig om att det är bara till att fylla i uppgifter, ha ett giltigt pass (+ godkännande av visum såklart) och... åh, gud. Nåja, detta blir nog bra. Jag är nog mest paranoid om att de ska börja tjata om mitt efternamn som de har gjort i både Polen och Kina. Polen var mer: NÅJA, VIEBKE? var kommer det i från, jag tycker jag känner igen det. blablabla. inte så mycket med det förrutom att jag stannade upp hela kön för att han ville prata om mitt efternamn. I Kina kollade de länge och kollade på andra papper. Alla andra hette typiska "sson" namn och där kom jag, inte alls lika svensk. Sen skrattade de lite, tänk så betyder mitt namn något konstigt?

KONY 2012


amerikanska serier

NÄ nu tyckte jag att det var dags att uppdatera lite om serier igen. Det är ju trots allt en stor del av mitt liv. Pretty little liars börjar lida mot sitt slut, eller i alla fall säsong 2. Två avsnitt kvar och nästa veckas avsnitt måste nog hända en del på tror jag. Kunde knappt sitta still igår, den serien är klart bäst och HUR ska jag klara mig utan den på ett par månader? The lying game hade säsongsfinal igår och jag hoppas VERKLIGEN den kommer tillbaks i sommar/höst. Satt och höll andan hela tiden och ville inte att det skulle ta slut, vill verkligen se en fortsättning. Min teori stämde (första gången, yey!) och Sutton är som vanligt en bitch medan Emma är så snäll och omtänksam. NÅJA, över tiiiiiiill - 90210! Det kom tillbaks igen efter ett uppehåll på några veckor. Jag älskar 90210, alltid massa roliga random saker som händer. Och Naomi är så rolig!  Imorgon är det INGET revenge (ååhhh), men One Tree Hill  blir det ju, taggar på att hitta nathan!
alltså jag är så körd btw, jag satt just och var lite less på att jag kommer missa några avsnitt av Glee när jag är borta och jag vill verligen se säsongsfinalen. vart sänds programmet från, hanna? usa. hanna, vart kommer du vara då? usa. bra.

-

Varje gång (nåja, det händer ju inte ofta) jag läser en dansk text så läser jag verkligen på danska i mitt huvud. Jag har svårt för att förstå det språket men ändå. När jag försöker läsa det högt failar jag stort. Jävla gröt.


right..

börjar det bli lite väl obvious om folk länkar taylor swift videor till en? jag tror folk har fattat att jag älskar taylor. bara en liten.. känsla, jag har.

det var så mörkt den kvällen jag gick hem, jag hade hoppats på något. om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt.

deeeeet var längesen.

google translate

HAHAHA, oh dear god.. min nya sysselsättning är lätt att läsa min egen blogg eller andra saker, översatt till engelska via google translate. Det är så otroligt kul. Som Fanny också skrev, jag hoppas ingen översätter mina texter för de lär tro att jag är sämst på att skriva.

-

Sällan jag uppdaterar om helt onödiga grejer som jag tycker är sjukt roliga som egentligen inte är roliga. ANYWAYS, jag kollade på ellen nyss på tv och the voice-juryn från usa var där. De skulle köra charader med ämnet musik. Adam Levine (Maroon 5) skulle gissa och den andra killen skulle göra en charad av "banjo". När han inte klarade det så sa den killen bara "BANJO?????!!!" och Adam Levine bara "YOU LIVE IN THE COUNTRY, BANJOS ARE COMMON THERE!!!!!!" HAH, dog.... tönt jag är.

-

Hahah läste detta på twitter nyss (bilden under). Fick tillbaks ett minne från Barcelona när jag var där senast och hittade en kackerlacka i köket. Flippade ur totalt och skrek "OH MY GOD, OH MY GOOOOOOOOOODDDDD KACKERLACKA!!!!! GUUUD TA BORT DEN!". Alla andra bara chillade och "äh det är sånt som händer, där är ju bara en". Tills jag tog ett glas och där var fler bakom. Min blick var typ " :| " och jag försökte intala mig själv att andas.


I remember the words, how I said them, so they would hurt. but then, I regret my actions. if I could press rewind. rewind the take, redefine the line.

-

yeah who's laughing now? didn't think you'd actually go. stupid. me and all my bitching.

är extremt beroende av Robyns time machine. älskar refrängen lite för mycket för mitt eget bästa. Skojar inte om att jag har den på repeat och att jag får abstinensbesvär om jag inte lyssnat på den på länge (typ 2 timmar). tönt.

HAHAH! Jag.Orkar.inte. - need.to.breath.

what do you say, Fanny? HAHAH!

 


how I feel, read my lips because I'm so over. moving on, it's my time. you never were a friend of mine. I'm so over it.

-

Såhär städat kommer ni aldrig få se det igen.

De är inte tagna så bra men..whateves.

 


Just chillin' with some ramlösa

HAHAHA.. dör.

-

Hahahahahaaaaaa #swedishsayings på twitter. HA!


Sleeeeeepyyyyy

Rubriken, what theee. Oh well, de som känner mig vet hur jag kan bli lite såhär på kvällskvisten.

Anyways, I'm excited inför shopping imorgon. TAGGA!


justin bieber

Så, eftersom det är Justin Biebers 18-årsdag så har MTV massa "specials" idag. Så som Diary of Justin Bieber, så berättade han om när de var i Paris och han mådde illa på en signing för det var så varmt och mycket folk - "there were no fans.. no there was a lot of fans, but no.. fans (fläktar)" . Jag dog! Sitter och kollar på det och känner mig som en 14-årig tjej, sitter och ler sådär fånigt. God...

RSS 2.0