-

Inatt drömde jag en så extremt random dröm. Vi var i Stockholm för att fira att HIF vunnits SM-guld. Fråga mig inte varför den stora festen hölls i Sthlm men så var läget helt enkelt. Efteråt hade jag ju inte fixat så att jag kunde åka hem för jag tänkte att "det inte var så långt hem" till Helsingborg, de andra hade fixat en bil och åkte helt enkelt hem utan mig, bara lämnade mig där helt ensam och ville inte ens hjälpa mig till centralen. SÅ, jag fick gå runt och gick vilse till sist. Stockholm i drömmen var inte alls i Sverige heller, det var Danmark.. Och inte i Danmark som i Danmark, utan som i typ Italien eller något land där nere.

Anyways så frågade jag runt i stan var centralen låg men alla visade fel väg, jag blev bestulen på min telefon typ 10 gånger (wtf?). Efter ett tag träffade jag faktiskt någon jag kände som hade råkat ut för samma sak. Vi gick runt på stan och gick in i någon random affär, träffade ett par danskar och jag blev fotad/filmad massa av någon paparazzi-fotograf hela tiden (igen, wtf?). Vi kom tillbaks till samma affär ett par timmar senare och paparazzin kom fram igen och det gjorde också en av danskarna. Så jag blev kär i den killen som jobbade där. Det läskiga var att det hände så snabbt, tydligen? och att inte nog med det, så tvingade hans chef honom att sälja saker svart på stan? så han cyklade runt och sålde grejer.
TILLSLUT, så mötte vi upp alla, och alla hade hittat varsin dansk och min familj var där. Min dansk (hm?) var dock skeptisk till att ge mig sitt nr för att han ville inte bli sårad och ingen kunde stå ut med hans yrke, så det failade alltid. Men det slutade med att han ville ha mitt nr istället och att han kysste mig. SÅ, slutet gott, allting gott?

Som jag sa, random!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0