starstruck

Jag vet att det var ett par dagar sen, skulle lagt upp det men .. you know.
update: Oj vad stort det blev? Aja, ni får väl zooma lite då.if I could, maybe I'd give you my world. how can I, when you won't take it from me.

-

loving you isn't the right thing to do.

-

Gavin

Okej, om en vecka har jag alltså sett Gavin DeGraw.. Det är lite läskigt. Jag vet också att jag kommer få en liten töntig crush på honom igen. Så om han skulle läst detta så: ja, du får gärna ta med mig på resten av touren och till USA efter, det är heeelt okej!


to this 4/4 beat, I'm in time with you. to this 4/4 beat, I would die for you.

-

it creeps in like a spider that can't be killed, although I've tried and tried to. well don't you see? I'm falling.

-

take these chances to turn it around, just turn it around. take your time, take my time.

-

now that you're gone, the world is ours.

-

when you try your best but you don't succeed. when you get what you want but not what you need. when you feel so tired but you can't sleep. stuck in reverse.

-

It's the way I'm feeling I just can't deny, but I've gotta let it go.


-

I firmly do believe there will come a change indeed in the end. the pain will flicker by. it shall turn away and die in the end.bring on all the pretenders, I'm not afraid.

-

long live

will you take a moment, promise me this
that you'll stand by me forever
but if God forbid fate should step in
and force us into a goodbye
if you have children someday
when they point to the pictures
please tell them my name
tell them how the crowds went wild
tell them how I hope they shine.

Gah

Kan inte någon bara ta med mig någonstans i världen och bara: så hanna, nu hänger du med mig och sen hittar du något att göra där. Annars kommer jag aldrig kunna ta mig härifrån..
Oh well, idag mår jag preeeetty much crap.. men jag antar att det är från mun-grejet jag började med igår, man ska ju inte svälja det men det känns som om det sitter ett äpple i halsen så jag måste harkla mig hela tiden. Hm..

90210

HAHAH, gillar att Austin är så heartbroken att han lyssnar på sad-country HELA tiden. Och att Navid sover på deras soffa och också är heartbroken så han börjar också lyssna på sad-country. Så söta.

"just because we can't be together doesn't mean I won't love you"

-

livet blir bättre

Kom upp en artikel idag på aftonbladet som är värd att läsa igenom, särskilt om man har något sorts "hat" mot Glenn Hysén, vet inte varför man ska ha det men vissa inom fotbollsrelaterade saker har det. Jag har därmot egentligen inte haft någon uppfattning om honom utan det lilla jag har sett av honom i vissa tv-uppträdanden där han har varit trevlig och rolig. I programmet Livet blir bättre som sänds på TV3 ikväll handlar det om Anton Hysén som var rädd för att "komma ut" som homosexuell hemma. Det jag älskar med detta är hur Glenn blir ledsen över att Anton hade tankarna om att bli utkastad. Bara denna lilla artikeln visar hans "snälla jag" så jag kan inte ens vänta tills programmet sänds kl 21. 00 ikväll. MISSA INTE!

LÄS HÄR OM ANTON & GLENN

-

Kollar på Wild Child med Emma just nu, kan seriöst se den hur många gånger som helst. Älskar all ironi och bitchig-het (ja, fanny.. du vet att jag är bitchig.... eh).
Och dessutom, vem älskar inte amerikanska tonårsfilmer?

weird

det är skumt hur man kan lyssna på en viss sorts musik och bara känna hur bra man mår av den, eller i alla fall minnena man fick när musiken spelades i bakrunden.
Mina feel good-musik-minnen är konstigt nog mest av svenska grupper, men inte bara. Kan bero på att jag lyssnade på Sannas musik alltid och hade hennes gamla iTunes-bibliotek i min iPod.
 • Johnossi - Man must dance
 • Maia Hirasawa - And I found this boy
 • Säkert - Vi kommer dö samtidigt
 • Billie The Vision & The Dancers - A man from Argentina
 • Timo Räisänen - My valentine
 • The Kooks - She moves in her own ways
 • Peter Bjorn And John - Nothing to worry about
 • Uno Svenningsson - Vågorna
 • Patrik Isaksson - Faller du så faller jag, 1985
 • Lasse Lindh & Timo Räisänen - Kom kampsång
 • Ewan McGregor - Your song
 • Taylor Swift - Should've said no
 • Jonas Brothers - S.O.S (Ja...... jonas brothers)
 • Oasis - Wonderwall
He was searching for something new and exciting,
while I was standing there right in front of him
- Hello?!

Bill Skarsgård

Jag har väl aldrig tyckt egentligen att Bill Skarsgård är så jättesnygg.. innan. Jag tar tillbaks det, hello Bill!

baby, you're never gonna hurt me.

-

wow..

nu har jag smörjt in ben, fötter, armar, ansiktet inkl. ögonen OCH läpparna med diverse produkter. Jag brukar aldrig göra allt samtidigt men wow, jag känner mig typ.. mjuk.

MMHM

Måste bara älska inlägg man skriver när man har tagit sömntabletter. oh well, idag spenderade jag lite tid med Fanny på väla och ikea, köpte nya ljus. Eller jag köpte ett ljus, Fanny köpte 2, mhm. Efter det åkte vi hem och kollade på A Cinderella Story - Once a upon a song (IGEN. både jag och Fanny har nog sett den ett par gånger för mycket). Efter allt så åkte vi till willys, jag tappade min plånbok, IGEN! Jag tror inte att jag ska använda den längre, inte tillsammans med den jackan i alla fall. Nu ikväll har jag dock kollat på Daybreakers med Stoffe & Alle. Bra film, när man tänkte på det i efterhand dock så var det kanske ingen film som direkt hade någon mening.. men den var fortfarande bra! Meeeeeen nu ska jag nog faktiskt ta och smörja in mig i massa bodylotion (jag har börjat överdosera det igen), lime coolada - hawaiian tropic <3 Och så ska jag faktiskt försöka ta igen på Revenge, jag måste uppdatera mig. Och på tal om serier så taggar jag PLL och TLG, jag kan inte fatta hur töntig jag är.

-

Åh jag tror jag flippar ur totalt snart. Har haft så extremt ont i huvudet under kvällen så jag gick och la mig lite (trodde inte jag skulle somna ändå), sen tog jag sömntablett för jag kunde inte stå ut längre och kände bara hur huvudet snart skulle explodera. Efter ett tag inser jag att jag glömt mina övriga mediciner och får försöka ta mig upp och ta de, med ben som typ viker sig. OCH NU, är det som förr, jag sitter här och kan inte sova.. varför vill inte skitsömntabletterna hjälpa mig längre? och ja, detta var ett rörigt inlägg. jag är bara frustrerad.

P3 GULD

Jag satt och dagdrömde och missade därför öppningen av galan med veronica maggio, FML. ANYWAYS, nu är jag bänkad och twittrar under #p3guld och salem al fakir är söt, frej från maskinen är också lite söt. eh jag sa just inte det där sista..

Justin

Alltså jag tycker det börjar bli liite väl creepy att jag drömmer om Justin Bieber varje natt. Grejen är ju att jag gillar hans musik och men jag lyssnar inte på den för tillfället, så jag har väl inte någon direkt koppling till honom? Hm..


the angels never arrived, but I can hear the choir.

-

MMS till Fanny

Okej, jag jag har visst skickat en del MMS till Fanny.
jag insåg att mitt födelsedatum var på en förpackning..

felvänd, I know.. men jag orkar inte ändra det nu. Jag skickade i alla fall en bild på ett vykort min pappa gav mig.

Hittade denna på twitter och tänkte direkt på Fanny, det är verkligen sant. Hon bara äter och äter.


Hittade lite tips på hur 2012 skulle bli det bästa året, ekonomiskt. Tänkte på Fanny direkt då jag läste denna.....

Jag låg och skrattade i min säng åt denna bilden på min kusin och deras hund Elsa, var tvungen att dela med mig.

Faaaaasen jag orkar verkligen inte vrida, MEN JA. Jag hittade Fannys man i tidnigen jag läste i, Louis från 1D.

Sen insåg jag att killen som är med i säsong 4 av 90210 faktiskt är ganska het, klart jag var tvungen att dela med mig av denna tanken också.

FEARLESS


Glee

HAHAHAHAH bästa början på ett Glee-avsnitt EVER!

-

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Toby ♥

-

Great, jag är typ sjuk nu.................... Nu ska jag och min älskade hals gå och sova lite och kanske vakna upp lite mer.. friskare. Kanske lite mer pratkunnig. Just nu låter det som om jag är en kille i målbrottet. Vet att man inte ska skrika, viska eller sjunga när man har så ont och är så hes, men jag var tvungen att sjunga en liten bit för att testa. det lät inte okej, kul, men inte okej. OCH så ska jag såklart ta VICKS PÅ halsen, som Fanny tyckte var den bästa uppfinningen.

Åh..

Mamma kom just in med Vicks VapoRub, sånt man ska smörja in PÅ halsen, bröstet eller ryggen så man ska kunna andas in ångerna som kommer från smörjan. Det är kletigt och inte alls okej. Men just nu gör jag vad som helst för att slippa ha så in i helvetes ont i halsen. Äter Bafucin också.. blä. ANYWAYS, detta påminde mig om Oleum Basileum som mamma alltid droppade på min kudde när jag var sjuk när jag var mindre. Det var så skönt att lägga sig nyduschad i en renbäddad säng och bara känna doften.


hm..

Jag och Emma pratade om en persons nummer igårkväll, så jag antar att min dröm beror på det. Anyways, Emma bestämde sig för att jag skulle gå på en dejt med.... JUSTIN BIeber, som hon hade fixat. Är det BARA JAG eller ser jag ett mönster med Justin? Den blev tydligen ganska lyckad i alla fall.. eh.

Gavin DeGraw

Just nu ligger jag i min säng och tänker på dagen då jag ska få se personen som jag beundrat sen jag var 13 år! 13 år, hur sjukt är inte det? Tänk om jag hade fått träffa honom, då hade jag kramat honom hårt och sagt typ "tack för att du har delat med dig av dina texter och ditt innersta". Oh god..


Taylor Swift @ twitter


visste väl att vi var lika...

-

Inatt drömde jag en så extremt random dröm. Vi var i Stockholm för att fira att HIF vunnits SM-guld. Fråga mig inte varför den stora festen hölls i Sthlm men så var läget helt enkelt. Efteråt hade jag ju inte fixat så att jag kunde åka hem för jag tänkte att "det inte var så långt hem" till Helsingborg, de andra hade fixat en bil och åkte helt enkelt hem utan mig, bara lämnade mig där helt ensam och ville inte ens hjälpa mig till centralen. SÅ, jag fick gå runt och gick vilse till sist. Stockholm i drömmen var inte alls i Sverige heller, det var Danmark.. Och inte i Danmark som i Danmark, utan som i typ Italien eller något land där nere.

Anyways så frågade jag runt i stan var centralen låg men alla visade fel väg, jag blev bestulen på min telefon typ 10 gånger (wtf?). Efter ett tag träffade jag faktiskt någon jag kände som hade råkat ut för samma sak. Vi gick runt på stan och gick in i någon random affär, träffade ett par danskar och jag blev fotad/filmad massa av någon paparazzi-fotograf hela tiden (igen, wtf?). Vi kom tillbaks till samma affär ett par timmar senare och paparazzin kom fram igen och det gjorde också en av danskarna. Så jag blev kär i den killen som jobbade där. Det läskiga var att det hände så snabbt, tydligen? och att inte nog med det, så tvingade hans chef honom att sälja saker svart på stan? så han cyklade runt och sålde grejer.
TILLSLUT, så mötte vi upp alla, och alla hade hittat varsin dansk och min familj var där. Min dansk (hm?) var dock skeptisk till att ge mig sitt nr för att han ville inte bli sårad och ingen kunde stå ut med hans yrke, så det failade alltid. Men det slutade med att han ville ha mitt nr istället och att han kysste mig. SÅ, slutet gott, allting gott?

Som jag sa, random!

he acts like summer and walks like rain. he listens like spring and he talks like June.

-

I won't let nobody hurt you, won't let no one break your heart. no one will desert you, just try to never grow up. never grow up.


to you everything's funny
you got nothing to regret
I'd give all I have, honey
if you could stay like thatback up, baby, back up. did you forget everything?

-

revenge

Jag gillar att jag är totalt död ikväll och har fixat alla avsnitt nu till revenge och har lagt de i ordning så jag bara kan dö i min säng samtidigt som jag dör lite i mina tankar av spänning i serien. Dock är jag lite förvirrad from time to time men det så får det va.

you'll be alright. you and I'll be safe & sound.


don't you worry your pretty little mind.


it's the age of princesses and pirate ships and the seven dwarfs. daddy's smart and you're the prettiest lady in the whole wide world.I don't wanna grow up, wish I'd never grown up. I could still be little, it could still be simple.QUOTE


DAMNIT, FANNY!!!!

Har börjat kolla Revenge, SOM OM DET INTE ÄR NOG MED AMERIKANSKA SERIER I MITT LIV! Något som är lite creepy dock är att hon Emily/Amanda/whatsername liknar LAUREL I THE LYING GAME? OCH det som är lite awesome är att Connor Paolo som spelar Eric i Gossip Girl är med!! OCH att det är i The Hamptons! EXCITED! Anyways, jag skyller allt på Fanny. Kanske inte för alla serier, men för Revenge och Lying Game.

-

ÅH för IN. I. HELVETE! Kiddot på våningen över gråter som fan.

-

Tror ni att det var fel datum för 90210? JAAAAA!!! :( :( :(

Pretty Little Liars

Avsnittet inatt - WOW! Tror nästa veckas avsnitt kommer vara ännu mer spännande dock. Ska snart starta The Lying Game också, Ethan, my love <3.
FRÅGAN är vad jag ska göra efter det, funderar på att kolla någon film, eller säsong 2 på The Big Bang Theory eller kanske boxa om OC, var längesen jag gjorde det nu och det hade inte varit lite fel med att se California och dreggla lite över Seth/Adam.

OH, när vi ändå är inne på serier så kommer 90210 tillbaks imorgon och på torsdag kan jag få se början av sista säsongen av OTH! sjukt. Hela min tonårsperiod kommer avslutas. Lite som med Harry Potter, halva ens barndom togs bara bort, inget nytt att se fram mot. Nu låter det ju som om jag bara kollar på serier och lever för det, och ja.. lite så är det.

noll inspiration -

.. därför väljer jag att köra en sånhär sjukt rolig lista, dessutom är de bra att göra när man är rastlös.
SENASTE

1. Kompisen du träffade:
2. Personen du pratade I telefon med:
3. Du fick SMS av:
4. Du kramade:

IDA
KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?:
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?:
39. Har du en flick/pojkvän?:
40. Är du nöjd med det?:
41. Är du kär?:

HAT
42. Vem hatar du verkligen?:
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?:
44. Är du en mobbare?:
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?:
46. Har du blivit sviken någon gång?:
SKOLAN
47. Gillar du skolan?:
48. Favoritämne?:
49. Värsta ämne :
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?:
SENASTE
1. Kompisen du träffade: Emma & Fanny
2. Personen du pratade I telefon med: Maaaaama
3. Du fick SMS av: Johan
4. Du kramade: Emma

IDAG
5. Kläder: Slappt linne och pyjamasbyxor
6. Bättre än igår: njae?

IMORGON
7. Är det: ONSDAG! .. ?
8. Planer: Träffa Sanna!
9. Något tråkigt som händer imorgon: Hoppas jag inte.

FAVORIT
10. Nummer: 20
11. Färg: Svart, Röd, Mörkblå, Vit..
12. Årstid: SOMMAR!
13. Saknar du någon?: Mja..
14. Humör för tillfället?: Lite upp och ner.. mest trött så - lite deppig också.

FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde I morse?: Gick på toa.
16. Vad åt du sist?: HM, potatis och kotlett tror jag.
17. Vad irriterar du dig på?: När jag är trött som idag, allt. Annars, när jag är extremt envis och inget går min väg.
18. Tror du på distansförållanden?: Jag har haft ett så.. I början funkar det nog, men inte i längden.
19. Vem tänker du på just nu?: Personen med distansförhållandet.
20. Tror du att personen tänker på dig med?: Skulle jag inte tro.
21. Vart reste du sist?: Örkelljunga? Hah nej men om man ska ta längre resa så är det väl nog Barcelona.
22. Vad gjorde du igår kväll?: Var i Örkelljunga med Fanny hos Emma.
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Umm, ingen aning faktiskt. Lite av varje, delar typ inga intressen dock.
24. Ler du ofta?: Mjo.
25. Välj en, kärlek, skönhet kreativitet?: va? alltså.. va?
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: ALLTID!
27. I vems säng sov du i igår natt?: Min egen.
28. Vilken färg har din tröja?: Vit.


SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: Yep.
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Yep.
31. Gråter du när du skadar dig?: Yep, alltid. Är ganska känslig och töntig när jag skadar mig, såååå eh ja.

GLÄDJE
32. Är du en glad person?: För det mesta.
33. Vad gör dig glad?: Mycket, men egentligen krävs det mest att jag ska kunna trivas i en situation så.
34. Önskar du att du var lyckligare?: Ja.
35. Är lycka överskattat?: Nej, klart inte. Lycka är allt. Sålänge man är lycklig tycker jag det är värt precis allt.
36. Kan musik göra dig glad?: JA!

KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: Yes.
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: Yes, indeed.
39. Har du en flick/pojkvän?: Nej.
40. Är du nöjd med det?: Jag vet ärligt talat inte.
41. Är du kär?: Krävs en del för att jag ska bli det.

HAT
42. Vem hatar du verkligen?: Jag trodde jag hatade en person, men sen ändrade jag mig lite så.. jag vet inte.
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: HAHAH, ja!
44. Är du en mobbare?: Verkligen inte.
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: Ja, har hänt ofta!
46. Har du blivit sviken någon gång?: Samma där, hänt ofta.

SKOLAN
47. Gillar du skolan?: Beror väl på, går ju inte där nu men i vissa fall.
48. Favoritämne?: Musik, sång.
49. Värsta ämne :  MATTE! Fyfan, finns det något värre?
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: Jag vet inte vilken skola som hade godare mat, tror nog grundskolan hade lite godare ändå faktiskt.

<3

Tänkte bara påminna er (mig själv också..) att jag har världens mest awesome(easte?) vänner! Som sagt, det måste vara ett öde att vi alla fick jobb på CG, träffades där, jobbade en del tillsammans och sen började umgås direkt efter, nästan varje vecka! Men jag klagar inte! ;*-

hur många djupa andetag jag än nu tar så faller jag ändå tillbaks .. jag vet inte om jag klarar detta riktigt.

-

Mamma tycker inte om mitt rum, så... jag ska göra om det imorgon tydligen. eh.

so I walked under a bus, I got hit by a train, keep falling in love - which is kinda the same. I've sunk out at sea, crashed my car, gone insane. and it felt so good. I want to do it again.

-

gah

FANNY, kom hit efter jag har ätit middag imorgonkväll (lördag)? :D om du inte har andra planer dvs.. JAG KOMMER HA TRÅKIGT! Och nej, jag orkade inte smsa eller skriva på fb. Och nu kom fade into darkness på min lista, SO MEANT TO BE! ...eh okej, hejdå.

I guess that I, I just thought maybe we could find new ways to fall apart.

-

I remember tears streaming down your face when I said "I'll never let you go", when all those shadows almost killed your light. I remember you said "don't leave me here alone". but all that's dead and gone and past tonight. come morning light.

-

here I am, feels like the walls are closing in. once again it's time to face it and be strong. I wanna do the right thing now. I know it's up to me somehow.I've lost my way

The awkward moment when..

.. Hanna ligger helt död i sängen och lyssnar på sin Depp-låtlista, my heart will go on med Celine Dion spelas upp, den "dramatiska" delen kommer och Hanna ställer sig upp och sjunger med extrem känsla och sen går och lägger sig igen.


we can burn brighter, than the sun.

-

autocorrect ....


I don't wanna mess this thing up, I don't wanna push too far.

Idag har mitt "amerikanska-serie-beroende" lugnat sig lite, PLL & TLG var AWESOME. PLL var sjukt spännande och TLG var bara galet bra. De två är typ högst upp på min serielista nu, ge mig nästa avsnitt nu?

Annaaaars har jag storstädat mitt rum helt idag, dammtorkat, dammsugat, torkat av golvet, lagt undan massa tidningar, bäddat rent och fixat så att min dator som jag har till tvn står lite mer perfekt och kopplat in externa hårddisken och dragit runt massa sladdar så de inte behöver ligga överdrivet synligt. PERFEKT!
tänkte just säga att denna dagen har varit ganska okej, sen så råkade jag slå huvudet rakt och hårt in i väggen så jag tar tillbaks det direkt..

...

Hör hur några diskuterar vädret utanför mitt fönster och någon säger högt "ja, heh BARA det inte blir SNÖ!" seriously, WHYYYYYYY?!?!? vad har folk mot snö? Jag vill inte heller ha det i flera månader men det hade ju gett massa ljus och då hade man blivit lite mer glad än när man kollar ut nu och ser typ.. gråa moln? eller nej, inte ens det för det gråa täcker hela himlen HELA tiden och jag känner mig fett instängd när det är så. SÅ, snö? Ja! Men vi lär inte få det ens, för vi har typ 7 plusgrader i JANUARI och eh.. hösten har alltså inte slutat, kommer vintern i april i år eller hoppar vi över den? Just wanna know..

the awkward moment when..

jag utbrister i telefon "ÅH DET ÄR PRETTY LITTLE LIARS OCH THE LYING GAME IMORGON!!! JAG MÅSTE KOLLA DET SENASTE AVSNITTEN IGEN SÅ JAG KOMMER IHÅG ALLT!!" till någon som inte ens vet vilka serier det är och jag är beyond excited. TAGGA!

ok, nog för att jag älskar serier, men när mamma kommer in och föreslår att vi ska börja kolla på någon svensk serie som börjar ikväll så går gränsen. nej, nej... nej.

you and I'll be safe & sound.

-

NYE 2011/2012


RSS 2.0