#thebetrAyal


-

Det ironiska momentet när Hanna är placerad i högsta klassen för speaking. Som alltid har älskat att prata, såååå mycket.


Okay, so.. När det alltid var musikvideo premiärer i USA på kvällen kunde oftast inte se de. Men på torsdag, på CMT!!!!


Titta vem som var på tv!! Hade ju inte hänt i Sverige direkt. Love it


-


Who says


-

Hah idag var ju en spännande dag, på schemat stod det 1-5 pm, hur länge tror ni jag gick till? 2 pm. Satt och väntade 4 timmar på skjuts, men det var lugnt. Jag satt och kollade på folk och upptäckte en Caleb kopia från PLL som gick förbi mig, blev lite ställd. 
 
Något jag tänkte på när jag åkte hem och andy sa "look, groundhog!", var att det är ganska häftigt här med alla djur som man ser ganska ofta som man inte alls ser hemma. Just som groundhog, de är SÅ söta. Förra gången jag var här så såg jag en rävunge som var extremt söt. Och sen har vi ju lightning bugs som är awesome.

Slep

Well yesterday I did the SLEP-test and a math test. The math test kind of sucked, extremely. I'm going to school in about an hour to find out my test scores. I hope I did well on the English ones cause I don't really feel like being in a slow English class. I guess I will find out later when I get to talk to an advisor and stuff. First day today when we actually have to talk in English with an American.
Weeeell, I hope everything goes smoothly and all that. And that Andy remembers to pick me up from school.

And yeah, I don't feel like writing in Swedish when I don't have the swedish keys. It's frustrating.


this time, I'm telling you, I'm telling you!

So, amerikansk telefon DONE. blev en ... iphone. Kan inte gå tillbaks nu ju

DCCC

Ja, de har typ 100 macdatorer ......
 
MEN VAFAN, jävla bild... orkar inte vrida och hålla på. vrid datorn istället vaa

but, this time, I'm telling you, I'm telling you. we are never ever ever getting back together. we are never ever ever getting back together. You go talk to your friends, talk to my friends, talk to me. but, we are never ever ever ever getting back together. like... ever.

 

we are never ever getting back together

 
like..ever.

well.. I'm back.

Både på bloggen och i USA. Jag kom hit i lördags efter en ganska jobbig resa, flög först till Paris där jag fick vänta ett par timmar, tyckte det tog en evighet.
Flyget till Philadelphia tog också evigheter, trodde jag hade somnat i någon timme, men visade sig att jag somnat typ 10 minuter. Jag såg i alla fall Hunger Games och Dr. Seuss The Lorax på planet, så det var ju ett plus. Sistnämnda filmen var riktigt rolig. 
Annars har jag inte hunnit med så mycket, packat upp typ 5 plagg. Kollade på en bil igår och jag körde på typ motorvägen här för första gången. Det gick bra och ingen dog. 

hot? yep.

 

five hundred twenty five thousand six hundred minutes seasons of love.

Sitter och är deppig av alla känslor som jag har just nu, konstigt att det slår mig lika hårt varje gång trots att jag varit med om det så många gånger. Borde det aldrig bli lättare? 
 
Idag har jag två jobbiga saker att göra, eller ja tre. Första är örondoktorn. Andra är att se Sanna för att säga hejdå. Tredje är att träffa Sebastian för att säga hejdå. Kommer ligga i min säng och gråta när kvällen är över. Även om jag inte träffar de dagligen så kommer det kännas, för nu kommer jag vara ett halvt jordklot från de och känslan att man faktiskt inte kan prata eller se de när som helst förstör mig. 
 
Kommer ihåg när jag gick igenom en jobbig period i mitt liv, 4 dagar innan julafton 2009. Dagen efter det värsta hade hänt så hade jag körlektion och efter den så kom Sanna och mötte upp mig, kommer bara ihåg att jag såg henne och sen började jag gråta. Ungefär så känns det bara när jag tänker på att säga hejdå. Så, ikväll så ligger jag nog i min säng och tänker massa.

Charlie St. Cloud

Skulle hitta en bra film att kolla på, så jag imdb:ade Zac Efron och fick upp Charlie St. Cloud. Vem säger nej till det?
 
sen fick jag upp en länk och kommentaren "detta är egentligen varför man vill se filmen" med bilden:
(kommentar om det? svar: ja, kanske därför.)
 
 

well take your hair in the moonlight. your brown eyes - goodbye, goodnight.

 

this road is anything but simple, twisted like a riddle. I've seen high, and I've seen low.

 

Måndag

Om en vecka bor jag inte längre i denna lägenheten som jag just nu befinner mig i, det känns konstigt. Jag kommer för första gången vara utan mina föräldrar väldigt länge. Jag har fixat och planerat detta sålänge nu så mina känslor har inte riktigt hängt med. Det blir nog bra ..

-

Well, det verkar som om jag kommer flytta snabbare än vad det var tänkt..

-

Oh well, jag får väl skriva hur det gick på ambassaden igår. Det är faktiskt ganska enkelt att skriva hur det går till. Jag kom vid halv åtta, då stog det nog 15-20 personer framför mig redan. Det kom ut en tjej och sa på amerikanska och svenska att om man inte hade papprena som fanns på pappret hon delade ut så fick man kliva ur kön för att åka och fixa de papprena och vara tillbaka innan 11.30.
De började att släppa in folk någon kvart innan, det var ju ett plus, redan 20 minuter efter var jag framme vid säkerhetskontrollen. FÖR MIG, gick det snabbt, jag hade ingen elektronic eller någon väska med mig. Jag hade en tjocktröja och min mapp, de la jag i en låda och gick igenom den där grejen som man gör på flygplatser, kan inte ens komma ihåg vad det heter nu. Detektor? whatever.
Där inne fick man vara ensam, så det tog om folk hade med sig massa elektronik och väskor, bäst att inte ta med sig något, kanske någon bok. Man KAN lägga mobilen i säkerhetskontrollen märkte jag, ville inte chansa men det är ju bra om man inte kommer från Sthlm och man inte har någon som väntar utanför och inte vet var man ska ta vägen. Jag fick MVG på den delen i alla fall sa ena vakten, helt ok! Dessutom var de svenska som jobbade i säkerheten den dagen, vilket jag blev lite ställd på. 
Efter det skulle man följa den gula linjen in till själva byggnaden. Det låg i början av byggnaden och där fanns ett rum med de som fanns framför mig i kön och en vakt som frågade om jag skulle söka visum. Yep, sa jag och fick ta en nummerlapp och vänta på mitt nummer. Ganska snabbt blev det mitt nummer och jag fick gå till luckan där tjejen satt som var ute och delade ut lappen utanför tidigare. Gav henne hela min plastficka (+ kuvert MED frimärken och pass) så hon fick sortera ut själv vad hon skulle ha, jag hade skrivit ut lite andra saker som de inte behövde men jag tänkte hela tiden "tänk om".
Efter detta så la hon ihop mina papper, pass och kuvert och snodde ihop de med en gummiband och skickade ut det "bakom" luckan, sen fick man vänta igen.
Efter ett tag ropade en kille upp på svenska folks namn, då skulle man fram till honom och ta fingeravtryck. Detta tog endast några sekunder och sen fick man sätta sig ner igen och vänta på intervjun man skulle ha. HÄR fick man vänta ganska rejält, även om jag trodde att det skulle vara värre. Har hört om skräck-tider och allt. Det gick i ordning och jag var beredd på min intervju nä mannen i kön framför mig var klar. Men nej, då öppnades en lucka till och ordningen var körd. Jag och en tjej fick vänta längst och de som kom in 1 timme efter oss kom fram till intervjun 30 minuter efter de hade kommit in från säkerheten. 
Tillsist sa någon på amerikanska mitt namn och jag for upp snabbt som tusan från min stol för att gå till luckan. Hon frågade lite varför jag ville gå i skola där borta istället för i Sverige, vem jag skulle bo med och hur jag hade kontakt med de, om jag kom bra överrens med de osv. Detta tog väl max 2-3 minuter sen sa hon bara att ditt visum kommer nästa vecka, sen fick jag en lapp med lite info om vad jag skulle ta med mig till USA. Sen gick jag ut. 
Jag har hört lite skräckhistorier om ambassaden innan jag var där och var nervös innan. De är absolut inte taskiga någonstans, de är väldigt hjälpsamma och trevliga. De är klart att de är hårda med papper och annat, men de är klart att de måste vara det.

wenn dieser tag der letzte ist, bitte sag es mir noch nicht. wenn das das ende für uns ist, sag's nich' - noch nich'.

-

Stockholm

Så, då befinner jag mig i Stockholm. Kom hit för någon timme sen. Imorgon blir det att gå upp tidigt och dra mig mot amerikanska ambassaden. Är så nervös :(

RSS 2.0