PARIS

Jag har inte ens duschat och jag ska åka till flytplatsen i kph om 1½ timme.. bra hanna.
Håll tummarna för att jag kommer fram från flygplatsen ikväll! Hejdå!

jo men tjena..

Bilden är tagen för läääääängesen i Turkiet, hej familjen som gör onormala miner?

Malmö

Var ju som sagt i Malmö och såg Glee live 3D idag med Fanny. SÅ awesome! Så sjukt bra! Satt nog och log genom hela filmen/konserten. Något som jag också hann konstatera var att 3D-glasögonen är snyggare i Malmö än i Helsingborg, bättre skärmar också för den delen.

Annars är jag ganska pepp på att läsa klart gymnasiet idag och flytta nu! Vill bara åka

HELSINGBORG

Grattis Helsingborgs IF!

GLEE LIVE 3D CONCERT MOVIE

Nu drar jag till Malmö med Fanny och kollar GLEE! Trodde faktiskt aldrig att man skulle få se den, men nu så! Peppar upp med Don't stop believin', regionals versionen.

-

Min säng är sönder, men inte själva resårbotten utan stommen. Vi hittade ingen stomme, för de gör inte det till 105 sängar längre, vafan! SÅ, jag kom hem med en ny bäddmadrass i alla fall för det skulle jag ha ändå. Det var nog allt just nu, nu ska jag skriva en packningslista till Paris! Börjar närma sig nu, lite nervös alltså. Tänk så hittar jag inte in till själva Paris, fatta paniken?! Jag intalar mig själv om att Orlyflygplatsen har bra skyltning på engelska och att de som jobbar där är snälla.

this is a hold up

Satt och tänkte nyss på hur underbart det kommer vara den dagen när jag skriver här "idag läste jag klart gymnasiet", eller "idag skickade jag in min till college". Men just gymnasiet, som har varit så grymt jobbigt för mig. Jag är egentligen inte gjord för skolan tror jag, i så fall måste jag gå något program som jag gjorde de två första åren, något som intresserar mig och något som bryter vardagarna med roliga lektioner. Tyvärr var jag så skoltrött så jag inte orkade mer, även om jag älskade det.

you're so hypnotic on my heart.

Gavin DeGraw släppte nytt album idag, har inte riktigt lyssnat in mig än men det verkar som att det är bra! Blev i vilket fall så att jag satt och lyssnade på hans gamla låtar, älskar de. Han är ett exempel på den sortens artist där jag mest lyssnar på musiken för att den är så härlig, särskilt att man hör pianot så mycket alltid. Hans röst är ju också ett plus, såklart.

-

Glee är tillbaks! Så kul att få se nya avsnitt nu igen och dagens avsnitt (gårdagens) avsnitt var bra! Satt och kollade lite på gamla avsnitt nyss, klickade på sjätte avsnittet av säsong två, älskar det.. särskilt när rachel skriker ut "SPIES!". Kan inte sluta skratta åt det. 

Nu ska jag nog snart lägga mig, mår kasst (sällan?). Är så trött på det. På tal om att må kasst, ska till kliniken på fredag, ska bli skönt att bara spy ut massa känslor och inte behöva oroa sig för vad andra ska tycka om det. Detta ska jag komma ihåg att jag skrev, imorgon kommer jag skriva: åh, jag vill inteeeee.

I'm gonna love you like I've never been broken. I'm gonna say it like it's never been spoken. I'm gonna give it like it's never been taken. I'm gonna fall like I don't need saving.fix a heart.

Sitter och lyssnar på Demi Lovatos nya album, Unbroken. Har alltid tyckt hon har bra röst men har väl aldrig riktigt fastnat för henne (har skrivit detta innan).  MEN, Skyscraper var ju riktigt bra och jag önskade bara att hela albumet skulle vara samma, att det var bra texter och någon musikstil som passar henne. Albumet är SJUKT bra! Nej jag är inte alls avundsjuk på hennes röst, inte alls ...

Fick även inspiration till att skriva lite, så det ska jag nog göra nu. Och lyssna lite till på Demi såklart.

there's a grief that can't be spoken, there's a pain goes on and on.

Kan inte sluta lyssna på musiken från Les Misérables, så fin. Älskar när alla är med och sjunger också, älskar det bara helt enkelt.

do you hear the people sing?

Var i Malmö igår och såg Les Misérables, musikalen då. HELT. SINNES. SJUKT. 
De var så extremt duktiga och man kunde inte slita blicken alls från scenen. Njae, deras röster tillsammans blev så mäktigt och musiken är så fin. Jag har ju hört musiken men man vet ju aldrig hur det ska låta med rösterna och så, det är ju olika världen över. Jag har alltid varit skeptisk om det här med svenskan, jag vill alltid se det på engelska, så jag har lärt mig låtarna men det var riktigt bra! Så, om ni får chansen så SE DEN! Om ni inte har någon att se den med så ta med mig, jag hade kunnat se den tusen gånger. Jag blev till och så imponerad att jag nästan grät i slutet, för allt var så mäktigt.

-

Final destination 5, köttigt, blodigt, överdrivet, roligt, äckligt, .. bra? jag brukar inte gilla den sortens av film egentligen, typ action blandat med skräck blandat med.. mycket blod? men denna var ganska bra. Den handlar väldigt mycket om döden kan man säga. Jag hejade på killen som är med i fired up! .. well, i don't know, han var söt.GAAAHHH

Kan folk seriöst sluta sitta och spela det jävla Wordfeud, blir så jävla provocerad..

... wordfued, wordfued, wordfued, möt mig hit, möt mig dit, mina ord är så jävla coola.

FAN när jag var liten och älskade alfapet ville ingen jävel spela.

säger att allt är bra, hur fan kan du spela glad?

jag minns bara allt det bra 
allt som var du och jag 
men aldrig, aldrig 
kommer allt tillbaks
allt som var du och jag

du kan gråta mitt på gatan 
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort 
du får passa dig som satan 
för jag glömmer aldrig bort vart du bor 

gick omkring i ditt kvarter tills det blev för kallt 
tänkte ut en dialog mellan oss och allt 
lampan släcktes i din hall och jag gick hem igen 
för har inte glömt vad du, har inte glömt vad du gjort


-

Jag är ganska pigg idag (wow) och känner för att göra massa saker, inte städa och så kanske men andra saker! Ingen aning om vad som händer idag på dagen men ikväll blir det förhoppningsvis Örkelljunga, annars våldgästar jag Emma, för jag orkar inte vara hemma och göra ingenting.

-

JUST JA, har helt glömt bort att berätta om att min bil blev vandaliserad... IGEN! Seriöst! Någon måste hata mig eller något. Har varit så sur så att om jag ser någon göra det nästa gång så kommer jag springa dit och tackla ner honom/henne på marken med all energi jag har.

-

Har börjat drömma sjukt skumma grejer igen nu, blir så trött när jag har sovit klart att jag måste sova mer. Jobbigt är vad det är. Inatt drömde jag att vi var ett gäng som kollat på skräckfilmer och emma lämnade mig bara där, och det var hon som hade tvingat mig.. var så rädd. Och well, tror inte det händer direkt annars.

NU ska jag kolla på TVD!!!! YEEEEEY!!

-

ÅÅH, när jag vaknar imorgon så kan jag starta datorn och kolla på TVD! Kan inte fatta att säsong 3 redan är här, kom ihåg hur irriterad jag var på cliffhangern på säsong 2, så detta ska bli spännande! Hur ska jag klara mig nästa år utan alla dessa serier, de kommer ju gå på tv men kommer jag ha råd med det? Om det hade varit i sverige så hade man ju bara tagit med sig sin tv och betalat sin licens men inte så att man tar med sig en tv på flyget. Aja, annars får jag hitta någon med tv och bra tvutbud, så svårt kan det ju inte vara.

if it's meant to be, it will be.

Så, jag har nu satt upp ett ganska tydligt mål nu. Närmsta månaderna kommer det bli (förrutom att resa och hänga med vänner) gymnasiekurser, träning och sånglektioner. Sånglektionerna är för att jag inte än bestämt mig vilken inriktning jag vill gå än. Men blir nog att jag söker båda, så jag nog kommer in på en av de, för jag SKA gå där. Detta är en dröm som SKA gå. Jag tänker inte gå här och tänka att jag inte är bra nog, och att jag aldrig kommer få leva så som jag vill.. jag tänker kämpa för det jag vill, sen om det inte går hela vägen så går det inte, jag har i alla fall försökt och då går det inte att ångra senare!

-

Vet att du inte vill prata med mig, du har aldrig velat och kommer antagligen aldrig att göra det heller, även fast det var du som bröt allt. Men jag märker att något är fel och tyvärr så bryr jag mig, varför? för att jag alltid kommer bry mig om dig..

90210

Kollade upp alla seriers premiärdatum igårkväll, denna veckan är det 90210 och TVD. Så när jag kom hem nyss gick jag till köket och drack ett glas vatten, kom på att 90210 kom ut inatt, ställde ner glaset snabbt och gick till datorn. Det har snart laddat klart så då ska jag äntligen få se 90210 igen! Har nästan glömt hur det slutade men hey, serierna börjar igen!! Och ja, jag älskar serier. Jobbigaste denna gången med serierna är, att när t ex slutet på säsong 3 av glee, då tar typ alla examen i serien så de kommer inte vara med längre man kommer liksom inte få följa med de på college osv som man får i de flesta andra serier.  Lite jobbigt med gossip girl med, vet inte om Leighton har denna säsongen kvar eller hon ska göra en till.. hon hade ett kontrakt och när det går ut så slutar hon. Mm, jag vet.. mitt liv går under när det händer.

my first kiss went a little like this ...

Jag är på så sjukt skumt humör, typ sjukt bra humör! Sprallig med andra ord.. Men eh ja, just sayin'.

-

Jag har tråkigt..

-

Caleb: What's the hurry? You want to be the first in line. Too see your boy Justin Bieber's new movie? 
Hanna: First of all, it's not just a movie. It's his real story. 
Caleb: About what... his hair? 
Hanna: You know what, just don't talk about the Beebs, okay? You don't know the Beebs, you don't understand the Beebs. Or his hair

-

Ingen har nog missat att jag älskar Taylor Swift. Brukar sitta och kolla på youtube-klipp med henne när jag inte har något annat att göra och kollade nyss på "the making of - mine" så berättar hon historien, hur videon kommer se ut.. sen i slutet säger hon bara: ahh, isn't that cute?! och typ dör av hur spänd hon är över att få spela in videon. ni får se helt enkelt!

http://www.youtube.com/watch?v=YX5W3lSNC34

hey Stephen, I could give you fifty reasons why I should be the one you choose.-

Lunchrummet på jobb: 

- "Alltså, vad är det för någon grej här utanför?"
E:"Det är något med The sims och Amy Diamond"
H: "ÅH, AMY DIAMOND!!!"
tystnad ...
H: "nu lät det som om jag älskade henne.."

-

Lunchrummet på jobb: 

- "Alltså, vad är det för någon grej här utanför?"
E:"Det är något med The sims och Amy Diamond"
H: "ÅH, AMY DIAMOND!!!"
tystnad ...
H: "nu lät det som om jag älskade henne.."

!

NU kom jag på det där med att de hade lagt lappar på ställen som behövde städas/hade städats? vetifan, MEN kom just på att det var från Ung & Bortskämd!

-

Så, jag har bestämt mig .. 
Nu ska jag göra allt för att klara detta och jag SKA göra det, även om det blir förseningar så ska jag följa detta.
Det jag tänkte på mest, är att det är jobbigt att lämna alla här. När man pratar om det med mamma och pappa så blir de tysta så fort man säger typ "åhhh jag vill åka". Jag vill ju inte åka för just  det, men jag måste åka ändå.. annars kommer jag ångra mig. Å andra sidan så måste jag ju komma in också, men det fixar sig!

NYC eller Hollywood?

Jag har ganska mycket bestämt mig att jag ska försöka åka nästa år, i slutet av sommaren. Dock vet jag inte om jag ska gå språkutbildning i NYC eller om jag ska söka till MI och gå music business mitt i Hollywood. Jag vill veeerkligen gå i NY men jag vill verkligen gå på MI, dessutom sägs det inte vara så svårt att komma in.. De som söker MB behöver inte skicka in auditions men funderar på att söka Vocals när man ändå skickar in. Har läst lite och vad folk har skrivit så är det folk som aldrig sjungt inför folk till folk som är erfarna. ÅH jag vet inte. Ska försöka få tag i någon och fråga lite saker.

-

Jag behöver någon som puttar mig utför ett stup och skriker efter: DU KLARAR DIG, HANNA!

Grejen är att jag har  stora drömmer, kanske lite för stora, men om man inte drömmer om att uppfylla den då är det väl ganska värdelöst? Jag har så dåligt självförtroende, jag tror inte att jag är bra på någonting. Äntligen har jag hittat något jag vill men jag vågar inte? Blir så trött på mig själv.

-

Sov skumt inatt, vet inte vad jag höll på med.. vaknade till ett par gånger, gick upp ur sängen och sen la mig igen, tog min mobil och gick in på internet och kollade runt, men somnade så jag kunde inte läsa, när jag vaknade igen så gjorde jag samma sak.. äsch. Är trött idag i alla fall, men det är inte lika hemskt som igår. Har lite mer energi idag också. Näringsdryckerna hjälper mig en del nu, man blir mätt snabbt! trodde jag aldrig.

I helgen hoppas jag på fint väder (det stod ju faktiskt att medelhavsvärmen skulle svepa förbi oss i helgen, yeah well.. har de inte sagt så sedan juni?). Orkar inte att det blåser hela tiden, HELA tiden?! Fattar inte.

in the mourning

åh, kollar konserten med Paramore som var igår i NYC. FBR fyllde 15 år och Paramore headlineade. saknar Paramore och vill ha nytt material snart! har ju inte sett de sen Josh och Zac slutade så det är ovant att se Taylor köra leadguitar.. men positivt, det är kul!

hold on, we make it last. hold on, never turn back.

ja, jag har fastnat på texter, jag har inget bättre att säga  faktiskt. inte mer än att jag har fått lite näring idag.

if God forbid fate should step in and force us into a goodbye. if you have children someday, when they point to the pictures, please tell them my name. tell them how the crowds went wild, tell them how I hope they shine.

.

and all you know, and how you speak. countless lovers undercover of the street. you know that I could use somebody, someone like you. I hope it's gonna make you notice, someone like me.-

det har varit en dålig dag, nu har jag sjukt ont i magen och är hungrig men orkar inte äta det jag lagade för jag mår illa av tanken. min mobil verkar funka igen, det är det enda som är bra idag. nu ska jag kolla runt lite och försöka äta, sen ska jag kolla på pll. och jag ska också kolla reprisen av bb, de är de sista veckorna nu och de var roligast, särskilt Benny Hill-uppdraget, så sjukt kul (seriöst, jag låg alltid i sängen och skrattade högt). hur awesome är det inte att bb kommer tillbaks i vår? sjukt awesome! okej, detta är ett skumt inlägg. godnatt.

-

Oh GOOOOOD, förlåt Schenker för hur jävla lång tid kan det ta att skicka ett jävla paket? Särskilt när man vet att paketet redan är packat och klart. Exakt samma sak förra gången. Roligt att när man bokar med posten så går det sjukt mycket snabbare, man blir nästan förvånad så snabbt man får paketet. Nu "inväntar schenker paketet" fortfarande, vilket det uppdaterades att de gjorde samma sak i fredags. Jag vet att tiden är till den 9/9 men Schenker är ju så extremt jävla dryga på att uppdatera deras spårningsfunktion, värt att ens erbjuda de om man inte kan få reda på något. Även om posten ibland har lång tid på sig för att leverera ett paket så uppdaterar de ju i alla fall var paketet ligger någonstans, om det ligger på postterminalen i Göteborg kl 02.40 eller om det omsorteras någon annanstans. ÅH!

drop everything now, meet me in the pouring rain. kiss me on the sidewalk, take away the pain.

Som ni kanske har märkt så har jag börjat lägga upp texter istället, gör det när jag inte kommer på något annat. Texterna behöver dock inte betyda något alltid, de kanske kommer upp för att jag det just betyder något, kanske för att jag bara älskar texten eller för att den passar så bra in på hur jag är som person (som rubriken på detta inlägget, det är en typisk "hanna-text", just för att jag drömmer mig bort så mycket och det är inte verklighet. Alltså, att jag drömmer mig bort till att det kunde vara så och spelar ut årets scenario i huvudet, skojar inte). Rörigt, jag vet. Om ni vill veta var texterna kommer från så googla de så lär de komma upp, vissa har jag dock gjort om lite.
well God, make it fly faster than I'm falling in love.

.

I love how you walk with your hands in your pockets. how you kiss me when I was in the middle of sayin' something. there's not a day I don't miss those rude interruptions.

.

words are meaningless and forgettable. words are very unnecessary, they can only do harm.
don't forget to look before you fall.

Så, nu är dagen snart över.. Mamma fyllde 47 idag så jag och pappa har fixat med mat och grejer! Grattis ännu en gång ♥

Nu ska jag nog kolla senaste avsnittet av TB, om inte, så får det bli någon av filmerna jag inte sett än som ligger och väntar. Imorgon väntar nog en liten runda i olympiaskogen (den heter säkert något annat men jag har ingen aning, närmsta skogen här i alla fall och den ligger intill olympia så, varför inte?)

music to my heart, that's what you are.

Yes, när jag skulle öppna en kork så var det någon plastsak som satt där och åkte rakt in under huden. Så. Jävla. Mysigt. Sprang och försökte hitta plåster och det enda jag hittar är ett kasst plåster med fiskar på? Kanske inte syns så bra men hey, bild som bild?

FEARLESS

.

No, I don't want to battle from beginning to end.

Well, jag har ingen aning om hur jag mår just nu. Lättad, lite ledsen, lite av allt antar jag. Men, shed no tears. Ikväll blir nog kul! Får ju träffa Emma och soya-Fanny. Måste bestämma vad jag ska ha på mig också, hur jag ska ha håret, ska jag sätta upp håret, ska jag ha utsläppt men ändå på något sätt uppsatt? Mitt hår börjar bli långt nu igen så jag antar att jag får platta det och vädergudarna, snälla, det behöver inte regna ikväll! Sen, hur ska jag sminka mig? Ja, detta kommer ta sin lilla tid känner jag.

how can the only thing that's killing me, make me feel so aliveRSS 2.0