say you're mine

Efter att ha varit totalt förstörd i några dagar så börjar jag repa mig nu, äntligen. Idag var jag nog mest förstörd sen inatt och att vi gick och la oss 5.40 efter att ha hetsätit pizza och druckit fanta för att kunna gå och lägga oss. Och innan dess suttit på knutan och frusit i en timme. Men jag ångrar det inte en enda gång och skulle gjort om det varje gång! 

Imorgon är det dock måndag, och även om jag inte pluggar ÄN eller jobbar så måste jag göra lite saker,  så som min ena uppgift jag fått, ringa en ortoped eftersom något i min fot är fan sönder.. har så sjukt ont att jag vill spy varje gång jag stått på den. När jag skulle gå idag ute så trodde jag att jag skulle ta närmsta vassa grej och hugga av foten (okej, inte för att det hade varit lättare att gå). Måste också fixa med toefl-testet, måste skicka in passuppgifter och grejer. Tror jag måste sätta mig på bibblan och plugga engelska där, sitta och läsa engelska böcker och göra uppgifter och skriva massa så jag kommer in i det.

Nä, nu ska jag försöka hitta någon film och kolla på och söndagsmysa lite innan det blir sängen (say whaaaat, ofta kate voegele släppt nytt album och jag inte har märkt det?! sämst. kanske får sitta och lyssna på det  då).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0