-

Känner ju att jag kanske inte är så överdrivet aktiv här just nu.. men får skylla på att jag har haft ett par jobbiga dagar. Igårkväll gick vi dock ut efter många om och men.. är det förresten någon som har tänkt på hur SJUKT kallt det är ute på kvällarna nu? fyhelvete. Det typ frös på natten och jag ville ge upp halvvägs hem och lägga mig på trottoaren och skrika typ: jag ger upp, bara fixa så jag kommer hem. Och då ska det tilläggas att vi gick en omväg! 

Annars tappade jag nycklarna igår, trodde jag. Kom på att jag råkade lägga de i en ficka som inte har blixtlås så de kunde åka ut när jag hängde in jackan. Fick panik, ringde hem och berättade det och typ hatade mig själv riktigt mycket för att jag tappade bort de (anledningen till att jag hatade mig själv var för att jag har tappat alldeles för mycket värdesaker på senaste två åren.) Lovade mamma att komma hem snabbt så hon kunde släppa in oss men blev övertalad att stanna så ringde hem igen och sa att vi fick ringa när vi kom hem. SEN, så la jag ner mobilen i väskan.. OCH vad ligger där, i innerfacket? MINA NYCKLAR! Blev så glad så att jag nästan skrek: OH MY GOD, MINA NYCKLAR!!! De andra vänder sig om och bara: ... SKOJAR du med oss?! 
Känns också som om jag har gjort någon läppförstoring, har så ont och är liite svullen. Ingen aning hur det där hände. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0