-

Hah aahhh dör. Sitter och läser om rödhåriga på internet, vet inte ens hur jag kom in på ämnet men i alla fall - såg några rubiker och klickade mig vidare. Hittade någon sida där rödhåriga sägs känna mindre smärta än andra, rödhåriga kvinnor anyways. Någon sida var det att rödhåriga är en mutation för det finns bara 1% på jorden, de borde alltså inte finnas, VAR kommer de ifrån.. MARS? kanske jupiter?! Någon skrev typ "var kommer rödhåriga bebisar från?" för att svara på fråga - precis där alla andra kommer från, men om det skulle finnas något annat ställe, berätta gärna! Sen är vi ganska värdelösa också, inte bra på något.. vi bara förstör för de andra generna.
Någon kille skrev att varför ens bry sig, rödhåriga är i många fall fula som stryk ändå.
hahah varför detta hatet? varför är vi annorlunda, fulare, klarar mer smärta?
Kan ju lätt säga att för en RÖDHÅRIG tjej som mår ganska dåligt i perioder är det sjukt kul att höra att man är fulare än de som är blonda, svarthåriga eller brunetter. yes.
Nä, nu ska jag gå och dunka mitt huvud i väggen.. för jag kan ju inget annat, eller är inte bra på något annat, och det bästa är (!) - jag kommer inte känna lika mycket smärta! så awesome.
Och bara en liten sådär halvinstickande kommentar - jag tycker om mitt hår och mina gener. vad ska ni göra åt det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0