why do we like to hurt so much?

Jag klarar inte allt just nu. De sista veckorna har varit så in i helvetes jobbiga och har bara förstört mig totalt samtidigt som jag har jobbat på mig själv och det går bättre, det är mest det andra som börjar spela in igen. 6 månader har gått nu och visst har jag haft dagar där jag totalt varit helt väck men jag har ändå kännt att det är på rätt väg, att inget är hopplöst.

I torsdagskväll började det dock gå rakt ner igen snabbt men tänkte positivt och blev positiv igen. Så som det ska vara vid detta laget. I helgen föll det totalt igen och nu har det suttit fast, nu vill jag inte ens gå upp, jag vill inte äta, jag vill bara lägga mig ner och ge upp allt. Det är jobbigt att inse att man vill de här sakerna, för det är då man vet att man verkligen är på botten. Jag är inte såhär annars, jag är envis om att inget är hopplöst och att alla är lika mycket värda, att allt kommer lösa sig och gå bra - men jag kan själv inte ta in det just nu. Kan verkligen inte ta in att jag inte är värdelös, för det är just den känslan, att känna att man inte är värd något för någon, att man bara finns där och folk bara ser en men inte mer.
Det enda jag vill är att prata med folk som bryr sig och som förstår, eller i alla fall bara prata.
Well, jag ser nog till att klara detta med även fast det är mitt första stora riktiga break-down på flera månader.
Bara till att andas djupt och lyfta huvudet, det här kommer gå bra tillslut, jag lovar.

Kommentarer
Postat av: d

Alla har sina ups-downs i livet. Men det är hur man tar sig upp just under dessa svåra förhållanden som formar hur man kommer bli som person. Ibland är backarna busenkla och man känner inga problem med att ta sig upp, andra är branta och kluriga med diverse hinder som man måste lösa på vägen. Men när väl är uppe för uppförsbacken, det är då man verkligen känner hur stark man är som individ och person. Du är en bra människa med fina värderingar, och alla som läser din text kan sannerligen relatera just denna känslan till någon händelse i livet. Citerar - "Bara till att andas djupt och lyfta huvudet, det här kommer gå bra tillslut, jag lovar" De tänket ska du ha! Inget är omöjligt.. Ta stöd ifrån vänner, familjen, ev släkt! Och jobba succesivt upp för denna backen. Detta fixar du, nemas problemas!

2011-11-14 @ 15:01:52
Postat av: hanna

tack för att du tog dig tid och skriva det, betyder en hel del!

2011-11-14 @ 18:36:40
URL: http://hannaviebkes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0