overkligt

obs. skriver detta mest för att jag själv ska komma ihåg och vill inte verka gnällig, om någon nu skulle tro det.

Dessa senaste dagarna har varit totalt overkliga för mig, har aldrig känt såhär förr. Både på bra och dåligt.
Jag har overklighetskänslor för det mesta och kan inte riktigt tänka klart längre, men jag antar att det försvinner om ett tag tills jag ska behöva göra om det igen.
Igår låg jag bara och sov hela dagen eftersom jag inte kunde sova på natten, ville inte göra något utan bara låg och kollade tv. Mamma kom in och frågade om jag skulle med till Ikea, jag tvingade mig själv och det var väl kanske inte det smartaste jag gjort i mitt liv, kände mig helt borta och såg antagligen inte så trevlig ut, mamma frågade om jag var påväg att svimma men jag höll mig "pigg" tills jag fick åka hem och lägga mig.
Somnade vid halv 1 inatt tror jag, vaknade upp hela tiden av mardrömmar som jag inte kan säga vad de handlade om, var bara förvirrad och ville inte veta vad jag tänkte eller något alls, hade ångest och var helt slut när jag väl kunde vakna helt. Var klarvaken vid 5 och gick upp då.
Inte nog med det, har ingen aptit längre och när jag väl försöker tvinga mig själv så kan jag inte för mina tänder/tandköttet? tar emot, de gör så in i helvetes ont. 

Njae, nu ska jag bädda min säng lite och gå och duscha så jag kan lägga mig ner sen igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0