GAAAH

SÅ. JÄVLA. SKÖNT. Gör matteprovet på måndag istället, måste dock boka om mitt läkarbesök då men måste verkligen satsa på att klara matten, har bara en vecka kvar snart. Då ska jag hinna med det sista kapitlet i matten OCH nationella, men om jag klarar detta på måndag så kan jag göra nationella på torsdagen/måndagen innan jag åker (höll på och får ett nervsammanbrott för att jag skulle gjort matteprovet imorgon).
Måste gå ner till Lärcentrum och kolla om de kan skriva in mig på naturkunskap B tills jag kommer till Sverige igen, så jag kan gå direkt till skolan.
Alltså det är så sjukt hur sånt här kan påverka ens humör/livsstil. När jag bara hade lektioner och pluggade på hemma så tränade jag & träffade vänner samtidigt, gick och la mig i tid.
Nu när jag inte har lektioner så sitter jag hemma och pluggar och särskilt nu när jag har press på mig så sitter jag hela dagarna och verkligen pluggar tills jag blir riktigt sur på mig själv för att jag inte fattar längre (för trött, jag vet) och kan inte släppa det tills jag fattar. Jag träffar heller ingen för jag får dåligt samvete för att matten får lida och jag får inte ens ro till att träna (vilket jag borde, men tänker "jaha, där kunde jag pluggat matte 1½ timme istället"). Och den största höjdpunkten på dagen är kl 22 - Big Brother (är officiellt fast i programmet igen)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0