don't you ever wonder how we survived? well, now that you're gone the world is ours.

Jag kanske inte har sagt att jag har fått jobb på City Gross? Ja, det har jag i alla fall! Fick hem schemat i fredags men såg det inte fören igår. Det är faktiskt ganska soft schema med lagom tider, lagom med helgtider också. Så jag är nöjd! Det kommer nog bli bra och roligt.

Har ju inte skrivit på ett tag, vet inte när det var senast, orkar inte kolla och har inget minne av det heller så. SÅ, i torsdags var jag på kolonin med mamma och pappa. Farmor och farfar kom på besök, han fyllde 79 så vi fikade lite och så. Sen åkte jag hem, kollade upp skolor i NY (om jag inte får jobb i höst så planerar jag att åka nästa år, OM jag får jobb, så åker jag 2013, krävs ju en del planering. Särskilt om man ska göra det själv, men tror jag går på någon skola (typ pre-university) som sedan kan hjälpa en med universitetsansökningar. Inte lika dyrt och lättare att komma in på universitet/college i hela USA om man gått där innan). Väldigt lockande i alla fall.
I fredags var jag med mamma och mormor på trädgårdsrunda i Glumslöv och Rögle. Jag är ju inte jätteintresserad direkt men det var verkligen fina trädgårdar, efter det så däckade jag i mammas säng på kolonin. Vid 19 körde jag till Ramlösa och hämtade Louise, kollade på fotboll osv. Trevligt!
I lördags, ja igår.. Var jag och mamma i Jonstorp några timmar, varmt var det. Min kusin är så söt och inte lika blyg längre. Kom hem vid 15-tiden då jag körde direkt hem efter lämnat mamma, Louise kom väl lite efter det. Vi gick till Kärnan/Grytan och satte oss och väntade på Joelle (som jag inte träffat på evigheter!!!). Hennes vänner kom också efter ett tag. Det var i alla fall "Proudness 2011" vi skulle kolla på. Det var musik och lite annat. Ola Selmén och Nic Schröder höll i det hela, båda två med helsingborgsdialekter som ingen annan har. Nästan i alla fall. Hela kvällen var lyckad i alla fall!

Så, nu är vi på idag va? Idag ska jag ta mig upp till kolonin och bara totalt däcka i solen/sängen/soffan efter denna jävla natten. Får väl hålla mig vaken mesta  tiden så jag kan sova inatt dock. Och ikväll, är det BIG BROTHER-FINALEN! Fan att det är slut efter det, jag måste skaffa mig ett nytt liv typ?
Oh well, nu ska jag lyssna på Paramores nya låt ungefär 10 ggr och packa ner lite saker innan jag drar mig till kolonin.

tackheej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0