sommar

Idag var det ju sommar om något, visst har det vart varmt de andra dagarna också men idag var det riktigt varmt så man knappt stod ut, ett tag i alla fall. Men visst är det underbart?
Tyvärr fick jag inte njuta så mycket av detta vädret då jag låg i fosterställning i en säng från kl 12-17.30, vet inte om jag somnade eller inte. Känns inte som om jag somnade då jag låg och tänkte hela tiden, men samtidigt tror jag nog ändå att jag somnade men att hjärnan inte släpper tankarna helt. 
På kvällen här nu så grillade vi och det var skönt att sitta ute i den värmen då, kände mig riktigt somrig med en vit halvlång klänning. Vid 21 var det dags att kolla på BB-finalen. Jag  ville att Martin skulle vinna, men icke sa nicke. Simon tog hem det istället, men jag antar att han är värd det också trots att det inte hände så mycket runt omkring honom. Men tror nästan alla (Martin, Peter & Simon) var värda vinsten ändå.

Nu sitter jag och kollar på "Sjukdomar jag fick på utlandssemestern", handlar om olika människor som varit på semester, ofta tropiska ställen. De kommer in med maskar i hjärnan, loppor som lagt ägg i någons ben, flugor som sprutat gift i ögon. Massa skumma saker i alla fall, låter ju inte riktigt normalt och det låter bara allmänt äckligt. Ser äckligt ut också.
Efter detta hade jag tänkt kolla lite HIMYM innan jag går och lägger mig. Är så trött men samtidigt inte alls, tänker bara på att jag vill sova, djupt, minst i alla fall 7 timmar. Men när jag tänker på att jag lär vakna om 3-5 timmar så känns det meningslöst att ens försöka sova. Story of my life, hmpft.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0