light me up

mah, nu är jag trött. Sov skönt inatt i alla fall, tacka sömntabletter. Lite halvt creepy igår dock, vet att man ska ta den när man lägger sig och sen liksom ligga där i mörkret tills man somnar, har aldrig märkt att jag somnar andra gånger. Alltså inte alls att man försvinner eller ögonlocken blir tunga, och att det tar ett tag innan det börjar verka. Igår så tog jag den alltså 10 minuter innan jag skulle sova, allt var som vanligt.. tog upp mobilen och skulle kolla fb, twitter, aftonbladet osv. Känner hur ögonenlocken bara stänger sig men jag var vaken och höll på. Vet inte, läskigt i alla fall. Skönt att vara så trött iofs.
Annars idag, hade telefontid imorse (som jag väntade en timme på, men det är lugnt). Det kändes bra, känns som om jag får klara mig mer och mer själv nu men har ju kontakt med minst en person hela tiden ändå, så jag ska nog klara mig.
ANYWAYS, innan mamma kommer hem och (heeelvete, tvätten?! den hade jag glömt) ska jag kolla på GG och såklart hänga upp tvätten (!). Kan inte få nog av GG citat, älskar manusförfattarna. Dock är det väl kanske inte så kul för de som inte ser serien och inte kan relatera, om jag nu skriver här om det.


Vanessa: Maybe we were a little bit too harsh.
Dan: It's Georgina.
Vanessa: And you're Dan.
Dan: And you're Vanessa. This is a fun game (?).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0