I lie, I pretend 'til I'm almost certain it's a beautiful world.

Jaha, vad ska man skriva då. Har ju inte hänt så mycket direkt, vaknade vid 3 idag istället för 5.. yey? På något sätt känns det i alla fall som om jag har vänjt mig vid det nu och det känns inte lika jobbigt på dagarna, även fast jag fortfarande är ganska trött. 
Jag borde egentligen städa mer idag men jag orkar helt enkelt inte, hatar att inte orka. Och jag hatar ännu mer skuldkänslorna jag känner när mamma kommer hem och ser att jag inte städat. Får en så extrem ångest.

Well, denna veckan har jag inte mer träning och sen är det ju röd dag imorgon plus att mina föräldrar är lediga på fredag, så det blir en långhelg med dem. Jag har en känsla av att de kanske kommer bo på kolonin, det lär jag inte orka så jag får bo hemma. 
Nästa vecka har jag dock 2 träningspass plus telefontid med läkaren, eventuellt prata om höjning, vi får väl se vad hon tycker. Det är min fullspäckade framtid.. hmpft. Baby steps.

Njae, kolla klart på Oprah, duscha och sen ner och kolla om posten kom med min Gossip Girl-box. Det hoppas jag verkligen! Inte för att jag behöver den just nu, har ju bara sett ett avsnitt på säsong 2.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0