I hear them calling, and calling.

Jag tror att jag har sovit helt okej inatt faktiskt. Dock mår jag konstigt idag, är jättetrött samtidigt som jag är rastlös.. Måste hela tiden hålla på med något eller röra mig, hoppas det släpper snart för det är så otroligt jobbigt.

I alla fall, vid 7-8 tiden började studenterna tuta och grejer, irriterande om man är så trött så man helst hade velat gå dit och ta allt de kunde tuta/vissla med och förstöra dem. Men jag förstår dem, det är väl den bästa dagen i deras liv efter 12 år i skolan. Som sagt, jag har ingen aning eftersom jag inte har vart med om det och aldrig kommer vara med om det heller. Jag får helt enkelt skaffa mig den bästa dagen i mitt liv på annat sätt. Men, Grattis till er! Har ingen nära som tar studenten i år, inte heller de närmsta åren direkt. 17 år tills min kusin tar studenten? Jodå..

I helgen ska jag spendera kvalitetstid med mina föräldrar verkar det som. Pappa har fått "förbud" att jobba så mycket, så stugan får "lida" lite denna helgen. Så vi ska hitta på något alla tre, brukar annars bara vara jag och mamma som åker iväg någonstans.
Hade också tänkt åka och fixa skor till sommaren, har några men vill ha lite finskor också. Kanske blir idag, kanske imorgon. Ska ta en runda om Glitter också, och Panduro. De har bara Panduro på Väla va? I och för sig, hade inte pallat gå nere på stan idag när alla studenter + anhöriga är där nere, man kommer verkligen inte fram.
Ikväll ska jag nog dock ha myskväll och våga göra det där som jag inte har klarat än, åh är så töntig.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0