hm

Jag känner mig konstig, på ett bra sätt, samtidigt som det fortfarande känns konstigt. Känner typ ingenting egentligen, men är såååå förvirrad och glömmer saker hela tiden. Får verkligen sitta och tänka om jag har gjort något som jag skulle, osv. 
Oh well, annars har jag haft en okej vecka. Tränat, sovit lite bättre (undantag inatt, förhelvete alltså, trodde jag skulle bli störd och slå sönder något om jag inte fick sova), längtar dock  till den natten då jag får sova hela natten. Typ från 23-7 eller liknande, hade vart så skönt. Kan inte ens komma ihåg hur det känns.
Inatt var det ju då jävligt varmt, som många andra nätter. Men det regnade så sjukt och höll på, ett tag fann jag det dock väldigt sövande men sen började bussen gå vid 5 tiden och då var det kört. Träningen gick i alla fall bra fast jag var så trött och jag blev så sjukligt irriterad när jag såg att de fortfarande håller på med vägarna och inget jävla trafikljus funkar, inte nog med det så är det en hel sjö vid en av rondellerna vid mig, hur tänkte man där när man gjorde upphöjningar och grejer? När jag svängde in på vår gata så tro tusan att det inte fanns en enda parkeringsplats. Kör ut på Skånegatan och kollar om där fanns någon, nej. Fick parkera min bil hos nunnorna vid klostret. Känns faktiskt inte så okej, får väl gå och flytta den senare. Så nu är jag död efter denna natten + träning + irritation. Nu ska jag äta lite, vad det nu finns.. finns kräm?
Eftersom det regnar idag (tro mig, jag är glad, då känner jag inget tvång att behöva vara ute hela tiden) så ska jag nog bara stanna inne och kolla tv. Blir lite serier på tv, serier på box.. kanske twilight, new moon & eclipse? Sounds good to me. 

Hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0