-

Jobbig dag, skriver inte mer än så. Dagen kunde slutat värre kan jag bara säga. Det slutade i alla fall i att jag åkte till maxi och köpte cola och godis, mhm. Nu har jag vågat äta godis igen, det har jag inte vågat på 6 veckor nu. Tycker det är gott men jag ska äta detta nu jag köpt och sen ska jag inte fortsätta, det får i så fall vara någon gång i månaden. 

Nu ska jag försöka se Pretty Little Liars, var faktiskt just nyss som jag hörde talas om den. Kollade en serie förr som lades ner, Lucy Hale spelade i den och läste någonstans om att hon var med i en ny serie. Hur kan jag ha missat en dramaserie från USA?! HUR?! Första avsnittet från säsong 1 gick i Sverige idag. Kollade upp det igår så jag tänkte att om det första avsnittet är bra så ska jag försöka se de andra avsnitten någon dag (några dagar). Som ni fattade, så var avsnittet bra och nu ska jag bänka mig med avsnitt 2 innan jag kollar lite Gossip Girl (xoxo.. Gossip Girl).
Well, um.. yeah, ha en bra kväll! Kvällens tips om man har tråkigt eller bara vill se en bra serie (eller två): Kolla Pretty Little Liars och Gossip Girl! GG har jag dock vart fast i, i flera år.. så det är inget nytt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0