-

Om det inte hade varit för jobbet, så vet jag inte vad som hade hänt just nu. Eller jag vet vad som hade hänt men jag vill inte tänka. Hoppashoppashoppas att detta jobbet kommer bli det bästa som hänt mig och att jag kommer tycka det är kul. Är så nervös inför imorgon men jag är väl inte ensam får jag hoppas. 
För att utmana mig själv denna sommaren så ska jag också reda ut precis ALLT som finns i mina tankar, i höst ska jag inte tänka "jag borde ju ha sagt det" och jag ska heller inte vara den tjejen som inte vågar prata med någon på jobbet i lunchrummet osv. För jag vet ju att jag vågar, jag är bara rädd för vad folk tycker om mig.

Men som sagt, imorgon och på torsdag har jag "intro-dagar", 9-12. Hoppas jag inte klantar mig eller så, hoppas också att jag får gå bredvid någon lättsam person men så som jag har sett det så verkar alla jättetrevliga där ute!
På torsdag, en timme efter jag slutat, blir det träning. Och till sist på fredag blir det Berga Kliniken, följt av min sista lediga helg på flera veckor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0