jösses

jobbet gick snabbt men jag fick ju smaka på stressen idag i alla fall, fy tusan. Tror också att alla känner igen mitt namn när jag ringer runt till några på jobbet också "heeeeeej det är hanna igen..", "hej, hanna här igen", "problem igen, hanna här", "heeeheh, heeej det är hanna". Nej, det sista låter inte stalkeraktigt i verkligheten.

Njae, nu ska jag koppla av och kolla på tv. Får bli sommarkrysset då jag inte har något annat att se på (ÅÅÅHHH, kollat ikapp PLL, dör seriöst!!! (HAH, låter som om jag är sjukt töntig och bara: ÅÅÅHHHH. jag DÖÖR, klarar mig inte utan det, kan. inte. andas.) okej, en parantes i en parantes, score. och den sistnämnda parantesen var såklart ironisk, inte det första dock. aldrig. okej, ska sluta nu.. men jag är verkligen ledsen över att jag inte har fler avsnitt, så tomt. buhuh) Och nu kom jag på att jag har två avsnitt av TB men jag orkar inte, sen har jag ju typ.. 7 avsnitt kvar på mitt GG-marathon som inte blev ett marathon (okej, någon sjunger opera utanför..) men de avsnitten har man ju sett.
SÅ, ska sluta skriva massa onödiga saker, jag är trött. lovar. Ska sova många timmar inatt innan passet börjar kl 9-18! GODNATT (mm, mamma har bytat sängkläder, myyys. ok, hejdå, seriöst!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0