-

Har inte orkat skriva de två senaste dagarna så.. kort uppdatering? Fredagen var en bra dag, träffade Sanna för första gången på otroligt länge så det var roligt! 
Igår åkte jag till Jonstorp för marknaden, dock var det äckligt varmt och jag mådde kasst så blev där inte så länge. Det var ändå kul att vara där, kändes som om man var liten igen, kändes inte alls som om man flyttat från Jonstorp. Marknaden i sig var väl som alltid, finns väl inte så mycket att ha kanske? Träffade på några i alla fall, så det var trevligt. Efter det gick vi hem till Lars & Kristina, blev tillslut så att vi stannade där till kl 22. 
När vi kom hem mådde jag sämst så det hoppar vi över.

Inatt vet jag inte vad som har hänt, mina sängkläder har typ åkt av, jag har drömt om allt.. Allt från att vi har flyttat till USA där mamma hade en stalker och att i det området där vi bodde så bodde Miley Cyrus och Justin Bieber var ute med sina kompisar i någon park. Jag vet inte, var helt slut när jag vaknade vid 6-tiden. Tänkte gå upp då, ställde mig upp och kände bara hur jag föll ner i sängen igen. Denna gången drömde jag om saker som var nära mig, vänner, familj osv. Precis ALLA var mot mig. Drömde också att jag var jättesjuk och när jag vaknade till lite snabbt så kändes det som det med, tänkte att jag kanske höll på att bli sjuk så därför drömde jag så konstigt men nej. Vaknade vid 8 igen och gick upp, men det tog inte länge förens jag gick tillbaks till sängen och somnade tills... NU! Känner att jag kommer somna igen, fattar noll.

Idag är min sista lediga dag typ, ska inte jobba imorgon men har lite andra saker att göra. Börjar bli lite nervös nu men intalar mig att det ska gå bra, jag får bara fråga på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0