-

trött? mmm. kunde sova inatt? nej. trött på jobbet? mm. mådde sjukt illa på jobbet? mm. ville lägga mig ner på golvet i kassan i fosterställning? mm. kallsvettades 4/6 timmar? mm. blä.

Fastän jag mådde sjukt kasst/mår sjukt kasst så hade jag en bra dag, för första gången någonsin så satte de mig och fanny på samma kassa (jaja, kassorna som är bredvid varandra, det känns som om det är samma). Innan om vi ville sitta med någon annan så fick vi gå och fråga men imorse kom hon bara och satte sig där utan att ha sagt till någon. De har kanske fattat. Det är bra i alla fall, roligare! När jag slutade var det tydligen kaos i kassorna, jag skulle vara ute på "golvet" och lämna varor som folk lämnat tillbaks/inte vill ha/har glömt. Helt plötsligt kommer det någon som jag inte vet vem hon är och typ.. tar bokstavligt alla varorna från min famn och säger: sätt dig i kassan! det är prio ett! lät som om jorden skulle gå under.. 
Anyways, det var lite roligt att göra något annat idag. Som att  gå runt bland hyllorna och inte hitta något alls, CG är ju sjukt. 

Nu ska jag lägga mig ett tag för att försöka bli bättre tills ikväll, hoppas seriöst jag mår bättre! vill verkligen ha kul ikväll och inte ligga hemma och .. ja? mm, kom på en egen fortsättning vetja. 

F: är det hon med mörkt hår.. lilla, smala?
H: EH? NÄÄE?! förlåt men.. nä?!
(okej, ska köra en typiskt dryg "man måste nog varit med för att förstå det")

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0