-

Känner att jag inte riktigt orkar uppdatera om Norge, alla vet vad det handlar om och det finns faktiskt inga ord för det. Fattar inte hur någon kan göra så mot oskyldiga människor, eller människor överhuvudtaget. Detta visar ju bara hur korkad världen är. Blir så arg, man kan inte heller göra något.. inte göra något alls för att få det ogjort, att få tillbaks alla människors liv. Alla säger "tur att man har familjen, man ska uppskatta det", det är klart, det gör jag varje dag och har gjort det mycket på senaste tiden pga andra problem. Men just nu kan jag inte säga så för att känna mig "säker", inte så att jag inte älskar mina närmsta, det gör jag men vad i helvete.. sånt här händer inte, förstår inte hur man bara kan ens skada någon annan fysiskt. Hade aldrig klarat att ha det på mitt samvete. Tänk hur många familjer som nu helt plötsligt har förlorat ett barn, en son eller dotter, en syster, bror, barnbarn. Uh, vill spy.
På tal om död så dog Amy Winehouse också idag.. vem blir det imorgon? Är så trött på död nu så jag vet inte vad. Vet att det händer ofta i världen men i så stora doser så klarar jag inte av det.

Kanske ska tillägga att jag har dödsångest? Jo, jag lever med (fortfarande) ångestproblematik och en del av mina problem är dödsångest. Är i stort sätt extremt rädd för att dö, känner att jag kommer dö när som helst osv. Så igår och idag har inte varit de bästa dagarna att inte tänka på att man kan dö när som helst. Sen jag kom hem har jag alltså letat igenom hela lägenheten och kollat dörrarna så att de är låsta. Såg nog lite dum och paranoid ut när jag gick från bilen också, tyckte jag såg någon hela tiden. Kollade mig om hela tiden och gick snabbare och snabbare, såg dock dumt ut då jag har skoskav.
Annars dåååå? Jo, igår var jag ju trött. Inte mer med det, det skrev jag väl.
Idag har varit en bra dag, jag shoppade lite på rean. Fint. Resten av dagen (plus nere på stan) spenderades med Lisa och Mikaela (plus mina föräldrar då).
Njae, nu ska jag försöka varva ner och kanske försöka sova. Kommer dock inte få ro av att lyssna på musik med hörlurar, då kommer jag bara höra massa saker som inte ens finns och tro att någon är i lägenheten (nej, jag är inte störd på något sätt, bara sjukt paranoid, dödsångest + mörkrädd, låter det tillräckligt bra?).
Sååå, godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0