-

Är så trött, har varit en lång och jobbig vecka. Blev bättre idag dock, efter mycket tankar och totala ångest och-nervsammanbrott så blev det bättre. Efter att ha gråtit en hel sjö och hyperventilerat en del igår blev det inte mycket bättre, men efter idag blev det. Om någon sa att det skulle komma till de "högre", well it did, och det blev bara bättre (mahahah! sämst att jag har mått så dåligt för det, fastän jag visste att jag inte borde det). 
Annars? Var i Helsingör igår efter jobb med Stockholmarna. Var inne i en affär där som jag älskar, hittade årets sötaste klänning, hade varit såååå snygg i höst. Fanns i min storlek, priset var perfekt - den skulle helt enkelt in i min garderob.. TILLS, mamma säger "du, sömmen där uppe är helt sned". Hade seriöst inte sett det. Helvete. Nu letar jag slaviskt efter den på internet, men hittar den inte alls.
Idag har jag jobbat, det gick snabbt. Efter åkte jag till kolonin och åt och kollade på tv tills.. ja för en timme sedan. Har sedan dess bara suttit vid datorn och kollat lite, har inte gjort det direkt på några dagar. Har inte haft tid (okej, mina lediga stunder från jobbet har jag antingen firat min födelsedag, varit social mot gäster, osv osv osv. Hade som sagt något nervsammanbrott där jag totalt bröt ihop av allt. Skulle sovit hemma inatt - vi har haft gäster som sovit i vår lägenhet - men efter allt så fick jag sova i stugan). De få stunderna då jag verkligen inte haft något att göra, har jag hittat en säng/soffa och totalt dött i. Sov faktiskt bort 3 timmar mitt på dagen på min födelsedag för att jag inte orkade vara vaken. NU ikväll är första gången jag är riktigt ensam på flera dagar, skönt. Måste dock lägga mig inom loppet av 5 minuter. 

Anyways, skönt att ha en hel helg ledig! Så man kan koppla av på riktigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0