-

Låg och lyssnade på musik innan, kom på att jag alltid satte igång hög musik på morgonen sommaren 2008 (gjorde det i Jonstorp med, men senast 2008) och hoppade runt i lägenheten och sjöng med högt till låtarna. Älskar den känslan när allt i livet bara flyter på och inget kan förstöra ens lycka just den dagen. Längtar tills jag får den känslan igen, att verkligen vara glad på morgonen. Jag håller er uppdaterade om jag skulle få för mig att hoppa runt i lägenheten och sjunga högt, då vet vi att jag börjar bli lycklig igen! Om ni inte vet vilken känsla jag snackar om så kolla på Taylor Swifts "You Belong With Me" när hon hoppar runt i sitt rum. EXAKT den känslan, så underbar.

Nu ska jag nog lägga mig och lyssna på musik och drömma mig bort, kollade på Metallica på tv (eller gör) men jag har lite svårt för att kolla på konserter på tv, blir inte samma känsla såklart. Om det hade vart ett band jag älskade riktigt mycket hade jag ju kollat. Men jag får väl säga att Metallica är duktiga i alla fall (okej, nu fastnade min blick på gitarristen, skillad! tusan, nu fastnade jag för detta, kan inte koncentrera mig på att skriva..) 
Oh well, godnatt!

Update: hah okej, random tanke nu bara ang. Metallica. Satt och kollade och tänkte lite på dem bara, kom sen på att jag faktiskt beställt en plansch (heter det så ens? poster?) från utlandet med dem på. Inte till mig dock, men ändå. Sa ju att det var en random tanke..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0