-

MAHH, jag börjar fan kl 7 imorgon. Vem fan handlar klockan 7 på morgonen? Eller ja, antar att det är folk som handlar till.. frukost? företag? Jag får se imorgon helt enkelt! Värsta är att jag vet inte när jag gick upp före kl 7 sist, flera månader sen. Men ska inte klaga, 1. det är ett jobb. 2. man jobbar med trevliga människor. 3. jag slutar tidigt!

Annarrrs.. Var i Nyhamnsläge idag och hälsade på Ruth, min gammelmormors syster. Hon är så söt. 
Var sen runt på outlet.. eh, outletterna, outleterna, outletsen? well, typ ittala osv. i Höganäs. Var ju en del turister där ute, inte  direkt van vid det. Jag kom hem med ett par leggings, ett linne och en tjocktröja (likadan som vi köpte till min kusin i julklapp, fast såklart mindre till honom. hah, dör! men den är ju så söt).
Efter jag kom hem så kollade jag på ett nytt avsnitt av PLL, mhm.. då blir Hanna lycklig (något som är kul, ok inte kul men ändå är att en karaktär i PLL heter Hanna och stavar det så, inte Hannah som i alla andra amerikanska serier).
Kollade faktiskt True Blood också, kände att det var på tiden att jag tog tag i det. Jag kom inte ens ihåg grejen med Sookie från förra säsongen. Plus, sen när blev det så.. övernaturligt? Hoppas bara det var det i början i "den andra världen" eller vad man ska säga.

NU ska jag antingen lägga mig och kolla Celebrity rehab with Dr. Drew eller lägga mig och lyssna på musik. Båda låter lockande men kan inte stanna uppe föör länge. Så, godnatt alla! Imorgon blir det som sagt att ta på sig sin skjorta och jobba (vet ni förresten hur trött man blir på sin egen röst efter allt "hejheej, så.. tack så mycket, hejdå!" tillsist kan man också bli förvirrad och säga heejdå istället för hej. jag har lyckats med det ja. men tro nu inte att jag inte gillar det, det är bra att få möta människor!).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0