-

Jo.. Min lediga dag har varit helt okej! Låg i sängen helt utslagen till 11.30 då mamma kommer in och säger: Ska du inte gå upp? Jo, trodde klockan var typ 7 när jag brukar vakna men tydligen inte.
Har i alla fall sovit länge, åkt ut till väla en sväng med mamma och sen åkte hem och chillade lite tills jag åkte med pappa till kolonin. Han skulle fixa radion och lite på min bil idag, han passade även på att kollade varför ett hjul rullade konstigt, som det har gjort nu sista tiden. Visade sig att ett bromsbelägg har typ, fastnat? så hjulet rullade inte när han testade sen, bra? Nu får jag inte köra den fören den är klar, för man måste trampa två gånger på bromsen osv. Har mamma och pappas bil sålänge! När vi ändå pratar om bilar, det är HIF idag och när man bor i stan så är där alltså inte EN enda parkering! Dåligt med parkeringar annars också. Var nära på att parkera halvt ovanför vårt garage och hoppades på att de brevid inte skulle ut så jag skulle behöva flytta mig men precis när jag körde förbi längre bort på en parkering så det en sjukt liten plats, precis så man kommer in och ut ur bilen (och de brevid lär antagligen hata mig då de knappt kommer in i sin bil) men hey, jag stod innanför linjerna. Problem? Nej! Och om HIF, så låter det som att det går bra därborta, låter ovanligt mycket eller så är det bara vindstilla (kollar upp resultat.. nåja, 2-0 till HIF än sålänge, kul!).

Nu kollar jag Lotta på Liseberg, jag har inte bestämt än om temat är bra än. Det är typ.. Glitter och Glamour. Så, nja.. Får hitta på något annat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0