!

OKEJ, jag överlevde min första dag i måndags! och även första lektionen idag. Det blev något fel med min svenska B, de hade inte skrivit in mig även fast jag blivit antagen, men jag har bestämt mig för att inte läsa det just nu heller. Jag känner att jag måste koncentrera mig på matte B och naturen sålänge, matte B kan ju bli lite knepig för mig.. egentligen så kanske jag kan, bara att jag aldrig har lagt ner tid på matte sen 3e klass på lågstadiet. Skolkade/satt och ritade mig genom mattelektionerna på gymnasiet också ungefär, så lite får jag skylla mig själv.

Idag började jag i alla fall kl 8 och gick till kl 9, naturkunskap. Tyckte faktiskt det gick okej och jag fattar vad hon menar, hon går igenom allt i lagom takt och det är inte för snabbt så man inte hinner med men alldeles perfekt för en timme. Sen efter det gick jag till bibblan och satt och läste lite natur där, några sidor som var bra att läsa. Sen kom Lina dit och sen gick vi till Lärcentrum, jag skulle ju ta bort min svenska och nu ska jag bara kontakta CSN också, har skickat mail men det lär väl ta ett tag så jag får nog ringa de imorgon.
Efter allt det där gick vi till Waynes och åt frukost.
När jag kom hem så skrev jag mail till CSN, lyssnade på taylor swift för att slappna av lite och satte igång med naturkunskapen, lite instuderingsfrågor som vi fick igår. Funderar på att läsa lite nu också, jag har blivit en "liten pluggis" som Joelle så fint uttryckte det. Och btw så saknar jag dig och din humor, Joelle!

Kommentarer
Postat av: Joelle

men åh, Hanna då (: Så härligt när man är saknad! Till helgen ses vi hoppas jag, saknar dig.

2011-01-19 @ 00:31:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0