Carolina Liar

Vaknade upp med någon sjuk ångest imorse, vet inte riktigt varför men riktig ångest var det i alla fall. Fick somna om sen på eftermiddagen och har fortfarande lite ångest kvar, tror det kan vara lite med skolan.. jag har inte gjort något på ett halvår nu och nu ska jag börja skolan igen, känns konstigt och lite nervöst. Är lite rädd att jag inte ska klara pressen med 200 p (gymnasiebetyg) på 2½ månad med kanske sammanlagt 3 lektioner i veckan, och då är alla 3 ämnen inräknade alltså. Oroar mig inte för matten och naturen alls, men svenska B.. nja den känns lite pressande, särskilt den muntliga delen på nationella, får ångest bara jag tänker på det.

Sen har jag nog lite ångestliknande känsla över att jag  vill så mycket detta året, jag vill t ex åka till Barcelona en lite längre tid kanske, plugga spanska eller jobba. Samtidigt som jag vill åka till Australien och jobba, men jag vill inte åka själv så det är där det skiter sig. Blah. Dessutom är min stora dröm att åka till LA och bo där ett tag, dock lite svårt med visa och precis allt annat i USA.

Njae, ska åka och träna så jag rensar mina tankar. I hörlurarna på dagens träning blir det Carolina Liar! (LYSSNA!) Kanske lite Katy Perry på Crosstrainern så jag håller tempot och blir peppad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0