gah

Jag är så sjukt trött, gäspar hela tiden. MEN, jag kan inte sova. Huvudet är på högvarv och vill inte ge med sig heller.
Tänkte bara skriva det liksom, typ.
Och nu fryser jag också, det är ett bra tecken va? säg bara ja.

Las Palmas?

Sitter och kollar resor här i soffan nu, vi ska antagligen åka 2 veckor i mars/april till Las Palmas. Geee miiig.

come sunshine.

Jag älskar vädret, jag älskar CSN - jag älskar folkuniversitetet, jag älskar hur jag mår idag.

Veckan som börjar imorgon kommer bli AWESOME! Min lärare som jag har i Natur och Matte är bortrest så vi har bara 2 lektioner denna veckan, båda på torsdag så ska plugga massa denna veckan PLUS träna så mycket som möjligt. Om vädret är så som det är idag, så slår jag vad om att det kommer bli en finfin vecka.
Inget kan nog förstöra denna dagen/veckan. Känner för att gå ut igen och bara krama första personen jag ser, även om det hade varit aaaningen konstigt.
Ja, nu är jag på så bra humör att jag till och med ska gå och rensa min garderob och lägga allt i fina högar, sorterat.
Hur ofta händer det? Nej, precis.

-

I'm so freaking done with this thing so-called 'friendship'har inte ens ord kvar längre..

a year without rain

Nu har jag nog fixat min rastlöshet, jo .. jag var grymt rastlös innan. Jag hängde i alla fall med mamma och pappa, de skulle kolla på några möbler, och pappa skulle iväg och fixa något fellarm på någon larmcentral. Så nu har jag vart ute lite och det känns genast lite bättre. Nu funderar jag på att kolla lite 90210 eller gossip girl, vet inte riktigt. Eller så läser jag bara någon av böckerna jag läser just nu. Ja, jag läser 2 böcker samtidigt.
Den ena är Magdalena Graafs självbiografi "Det ska bli ett sant nöje att döda dig", den är bra. Hon skriver på ett skönt sätt, inget strikt fint språk, utan exakt som hon verkar känna sig. Den andra jag läser är Alex Schulmans "Skynda att älska", också väldigt bra och han skriver också på ett bra sätt, han skriver som han vill men det blir ändå fint på något sätt. Kan inte vänta tills jag ska läsa hans andra bok!

she took the midnight train, going anywhere.

Nej alltså njae, har inte uppdaterat något normalt på ett tag. Låttexterna som jag har lagt upp får stå för mina exakta känslor på senaste tiden helt enkelt.

Så vad har jag gjort? Jag har haft mina lektioner i matte och naturkunskap, jag har tränat med Lina, jag har vart på bibblan med Lina, på min 2 timmars håla. Mycket mer än så har jag inte gjort.
Denna veckan som kommer ska jag plugga så mycket matte man bara kan, så jag kanske kan försöka på matteprovet del 1, annars får jag ta det v.6 istället. Men jag ska i alla fall vara klar med hemuppgifterna på kapitel 2 & 4 så jag har de två delarna avklarade. Sen efter det har jag bara del 3 kvar, sen nationellt då såklart. Nu är jag ju iofs inte klar med något men inom 2 veckor hoppas jag att jag har kommit så långt i alla fall.
Funderar också på att ha Natur del 1/2 v.6 så jag blir klar med det med. Känns som om jag kommer bli klar redan innan mitt slutdatum. Men det var bra att ta bort svenskan så jag kunde koncentrera mig på detta.
Hm, aja idag/ikväll händer det väl inget antar jag.. får se.

.

Känner mig lite halvslö och fryser lite. Har pluggat natur nu ett tag, blev 25 frågor ungefär. Nu ska jag nog kolla på "happythankyoumoreplease" also known as "Kärlek i New York" på svenska (Josh Radnor är med!). Såg reklam för den när jag körde förbi Hemmakväll igår så jag tänkte se den nu.

Några filmer jag ser fram mot år 2011 är The Roommate, Monte Carlo & Country Strong, den sistnämnda har redan haft premiär i USA. Och just ja, Mean Girls 2! Kan vara roligt att se.

-

För dig har jag låtsats, och dolt mina tårar
Med dig blir jag mindre, som gubben i lådan
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
För dig ska jag inte göra det tusen gånger om.

för dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag hade velat bo i Joelles lägenhet just nu, lyssna på hög musik bara för att hennes granne inte kan klaga på henne eftersom grannen i själva verket lyssnar på sjukt hög musik. Men nu kan jag inte det, och jag kan nog inte heller spela samma låt om och om igen, för då lär någon få ett ryck.
I alla fall, idag har man tränat. Sen åkte jag hem och fick ett mail från Saint Tropez, att de hade 70% rea. Hade ju tittat ut en klänning där, så ja.. från 1000 kr till 300! SÅ JÄKLA NÖJD! SÅ HIMLA BILLIGT! Ja, dagen blev genast bra när jag köpte den. Och Lina var också med på allt, så det var ju klart ett plus :)
Just ja, sen har jag vaccinerat mig också! 30e Maj är nästa tid, fattar ni, 30e MAJ?! ÅH, ge mig Maj!

Dum av dig

Har sprungit ända sen barnsben
Från allt jag egentligen var
Jag sprang snabbt
Sprickor blev hål i fasaden
Någonstans emellan var jag
Masaien, betongen, bastarden
Jag sprang snabbt
Utan någon egentlig plan
Så en dag
Raserades hela mitt slott
Allt jag var kom till ett stopp
För jag blir så Dum av dig
Säg bara till när var hur
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar
För jag blir så dum av dig
Håll i mig och släpp aldrig taget
Tänk om jag faktiskt gick av
Jag sprang snabbt
Förlora mitt nyfunna hopp
Har sprungit ända sen barnsben
Från allt jag egentligen var
Jag sprang snabbt
Sprickor blev hål i fasaden
Någonstans emellan var jag
Masaien, betongen, bastarden
Jag sprang snabbt
Utan någon egentlig plan
Så en dag
Raserades hela mitt slott
Allt jag var kom till ett stopp

För jag blir så Dum av dig
Säg bara till när var hur
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar
För jag blir så dum av dig

Håll i mig och släpp aldrig taget
Tänk om jag faktiskt gick av
Jag sprang snabbt
Förlora mitt nyfunna hopp

Lördag.

Efter en höst som jag har haft (inget att göra), och nu efter denna veckan (varit väääldigt aktiv) så är jag ganska död i kroppen nu. Såklart orkar jag göra saker ändå, men i torsdagskväll sov jag bäst! Det var längesen.

Idag har jag i alla fall testat Zumba, bra träning och det var faktiskt jäkligt kul också! Blir det två gånger i veckan nu, varvat med ca 3 pass på gymmet, sen ska jag såklart hinna med skolan också. Men det tar inte så mycket tid faktiskt, inte när man fattar vad man ska göra i skolan.

Nu ska jag snart duscha, ska kanske kolla ett avsnitt av 90210 innan/efter. Sen ska jag till Joelle!
Btw, älska vädret idag! Önskar bara det var April istället.

20/1

Idag vill jag egentligen ingenting, bara ligga och stirra upp i taket. Men bara för att man är lite nere ska man inte gå ner sig ännu mer, jag har faktiskt haft en bra dag än sålänge och nu ska jag ta mig till träningen också, hämta upp Lina påvägen.
Sen hade jag tänk träffa Joelle i alla fall. Ikväll hade jag tänkt kolla 90210 hela kvällen, är ledig imorgon så jag behöver inte gå upp kl 7 för att gå till skolan, även om det faktiskt inte är så jobbigt.

Onsdag

Tredje skoldagen idag då, eller ja andra med lektion. Gick helt okej, jag klarade de första uppgifterna när jag kom hem och satt själv med matten, FÖRRUTOM de jävla ekvationerna. Seriöst, dö.
Annars  gick det som sagt helt okej.
Idag har jag också haft lite tandvärk, min visdomstand irriterar.
NÅJA, nu är det Glee på TV11, trodde TV4 skulle sända Glee.. ska de det också?
Har redan sett avsnitten men det kan ju alltid vara roligt med svensk text? typ?

Why would you wanna break a perfectly good heart?


I love how you walk with your hands in your pockets
How you kiss me when I was in the middle of sayin' something
There's not a day I don't miss those rude interruptions

And I'll go
Sit on the floor wearing your clothes
All that I know is I don't know
How to be something you miss

So I'll watch your life in pictures like I used to watch you sleep
And I feel you'll forget me like I used to feel you breathe

And I hope the sun shines and it's a beautiful day
And something reminds you, you wished you had stayed
You can plan for a change in weather and town
But I never planned on you changing your mind

I'd never thought we'd have our last kiss
I'd never imagined we'd end like this
Your name, forever the name on my lips

!

OKEJ, jag överlevde min första dag i måndags! och även första lektionen idag. Det blev något fel med min svenska B, de hade inte skrivit in mig även fast jag blivit antagen, men jag har bestämt mig för att inte läsa det just nu heller. Jag känner att jag måste koncentrera mig på matte B och naturen sålänge, matte B kan ju bli lite knepig för mig.. egentligen så kanske jag kan, bara att jag aldrig har lagt ner tid på matte sen 3e klass på lågstadiet. Skolkade/satt och ritade mig genom mattelektionerna på gymnasiet också ungefär, så lite får jag skylla mig själv.

Idag började jag i alla fall kl 8 och gick till kl 9, naturkunskap. Tyckte faktiskt det gick okej och jag fattar vad hon menar, hon går igenom allt i lagom takt och det är inte för snabbt så man inte hinner med men alldeles perfekt för en timme. Sen efter det gick jag till bibblan och satt och läste lite natur där, några sidor som var bra att läsa. Sen kom Lina dit och sen gick vi till Lärcentrum, jag skulle ju ta bort min svenska och nu ska jag bara kontakta CSN också, har skickat mail men det lär väl ta ett tag så jag får nog ringa de imorgon.
Efter allt det där gick vi till Waynes och åt frukost.
När jag kom hem så skrev jag mail till CSN, lyssnade på taylor swift för att slappna av lite och satte igång med naturkunskapen, lite instuderingsfrågor som vi fick igår. Funderar på att läsa lite nu också, jag har blivit en "liten pluggis" som Joelle så fint uttryckte det. Och btw så saknar jag dig och din humor, Joelle!

Njae..

Alltså, jag som är ett kontrollfreak har lite problem just nu med mitt kontrollbehov. JAG HAR INGEN KONTROLL/MAKT ÖVER NÅGOT! hur göra?!
Imorgon säger de bara att "undervisningen börjar kl 9.00, gasverksgatan 15, våning 5".
MEN, säger jag då, finns det en sal där man ska vara i? Finns det många salar? Hur länge ska vi vara där? Till lunch? Ska man komma tillbaks efter lunch? Ska man ha alla första lektioner imorgon? Eftersom det står "undervisningen börjar kl 9", eller är det bara en "info"-dag? Ska man ta med alla böcker? Har jag missat något? Varför har inte CSN tagit något beslut om mitt studiestöd än? VARFÖR HAR MAN INTE FÅTT REDA PÅ NÅGOT SÅNT, VARFÖR MÅSTE JAG HA KONTROLL ÖVER ALLT?! Det värsta är att jag inte kan somna för jag tänker på allt det där.

ÅH, gud hjälp mig..

Okej..

.. satt just och läste lite på internet och så. Läste en killes blogg, han är på semester och hade fotat sin hotellfrukost. Seriöst, jag vill åka utomlands bara för att vakna upp till förhoppningsvis fint och varmt väder, göra vid sig lite snabbt och gå ner och äta hotellfrukost. Så. jävla. gott. Var ett tag sen nu, senast i Kina. Hainan (Kina) hade god frukost med massor av frukt och olika juicer (annat också såklart, de hade skandinavisk, kinesisk & amerikansk frukost). Men på Mallorca, eller ja det ett av hotellen där hade fan den godaste någonsin. Massa olika bröd, massa frukter, massa juicer, maaaassa olika pålägg, fil, tillbehör till filen.. gah ja allt.
Eller vänta, hm.. Tyskland hade också sjukt god, Budapest och Wien också. Nej kan knappt välja, hotellfrukost är i alla fall det bästa ever på semestern, om man har frukost på hotellet vill säga. Åhå, ge mig..

Söndagsångest

För första gången på flera månader har jag söndagsångest.. Jag börjar skolan imorgon, det har gått ett par år sen jag gick på en riktig lektion med flera människor i samma rum, så ärligt talat är jag supernervös. Sist jag gick i skolan gick jag distans från Torsås, då gick man ju i en klass men man träffade de endast en gång, den gången man började där. Några saker  som är sämst med att börja såhär är att det lär inte bli en klass, utan bara några man träffar lite då och då. Något annat som är sämst med att läsa utanför en speciell skola är att man får betala alla sina böcker själv. På Nicolai där jag gick först fick man ju låna böckerna, ja som man fick på högstadiet också. MEN det som är superbra för mig är att de böckerna som vi ska använda oss av nu fick jag från Torsås när jag läste där (läste aldrig klart kurserna) så jag slipper köpa dem, allt det hade gått på ca 1000 kr. Inte så lockande.

Nu kollar jag i alla fall på Top Model, så sjukt bra och roligt. Snart börjar No Ordinary Family, som också är otroligt bra. Har redan sett de 11 första avsnitten men tänkte se om de när de väl går på svensk tv :)

Nostalgi

Kollar genom en bok jag hade när jag var yngre, eller ja för fem år sen ungefär. Det var en bok jag hade som en grej när jag inte mådde så bra/när jag mådde bra. Det är endast låttexter i den boken, inga egna, utan andras - de som har satt sig på hjärnan genom glada/jobbiga/hårda tider. Hade ett vanligt block innan och skrev ner allt, det började på högstadiet och sen när vi flyttade och jag hade det lite jobbigt så köpte jag en finare bok där jag renskrev alla texter. Nu har jag även en ny bok, i den är det mest texter jag älskar som jag vill komma ihåg att jag har älskat en gång i tiden, men finns även många som betyder något. Detta har jag som sagt endast för att jag mår bättre av det och det är lite intressant att kolla tillbaks på. Är glad att jag har det att tänka tillbaks till. Har även ett annat block där jag skriver ner tankar från förr fram tills nu, lite mer personligt dock.

Oh well, tänkte skriva ner några låtar/texter som jag hade skrivit ner under dessa fem åren:
 • Simple Plan - Welcome to my life
 • Green Day - Wake me up when September ends
 • The Beu Sisters - Anytime you need a friend
 • Drake Bell - Found a way
 • Ashlee Simpson - Pieces of me
 • Michelle Branch - Everywhere
 • Sarah Connor - Living to love you
 • Kelly Clarkson - A moment like this
 • Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt
 • Kent - Kärleken väntar
 • Kent - Gravitation
 • Vanessa Carlton - Who's to say
 • Les Misérables - On my own
 • Oasis - Wonderwall
Nu ska jag fortsätta denna lördagskvällen med att skriva i mina andra bok.

Paramore

Blir så himla pepp på Paramores nya material.. Särskilt när de twittrar om det och ser om det på hemsidan.
I just need this pain to end right here.

13/1 (brist på fantasi om rubriker, jodåsåatte..)

OK, en snabb uppdatering om min dag:
Vaknade, åt lite, kollade på 7th heaven.
Åkte och tränade, det kändes ju.. att jag tränat mer nu. Särskilt i armarna.
Nu i eftermiddag har jag tömt ett skåp till, känns verkligen som jag flyttstädar.. även om jag inte ska flytta, men jag får de känslorna och de är egentligen ganska bra känslor tyvärr :/ Njae, ser verkligen ut som om jag ska flytta i alla fall, allt ser så temporärt ut just nu.
Sen nu ikväll så.. kommer jag inte ens ihåg vad jag har gjort, mest kollat runt lite på internet. Jo, kollat lite 90210!
Sen har det ju snöat som bara den under kvällen, narniasnö! önskar att hela vintern i Sverige kunde se ut som en vinter i Narnia.

Njae, nu ska jag kolla på The Big Bang Theory som går på 5an sen ska jag sova. Klockan 10 imorgon ska jag hämta Lina och sen köra och träna, igen. Lina ska också börja, SÅ träningspartner, MHM!

Oh well, godnatt.

you're not that easy to forget.

Never took the chance, could've jump the fence
I was scared of my own two feet
Couldn't cross the line, it was black and white
No contrast to be seen
What would you do?
What would you do?
Do you know?
Was it all a joke, never had control
I'm not better on my own


What a waste of time
The thought crossed my mind
Can't explain this thing, or what I mean
I'm trying to let go


show me what I'm looking for.

Var och tränade ikväll istället, kom på att jag gillar gymmet så sjukt mycket faktiskt. Det finns inte direkt någon som stirrar ut andra eller något sånt alls, det är ljust överallt och det är bara helt enkelt en bra miljö där man känner sig hemma i. Var även inne omklädningsrummet för första gången idag, annars bytar jag alltid om hemma. Men till och med där inne var mysigt och allt. Hur ofta händer det egentligen? Okej, Barcelonas omklädningsrum var väl liiite mysigare då. Okej, ska inte snacka mer om omkläningsrum, men blev bara förvånad över hur bra det såg ut.
Imorgon blir det träning igen, skönt. På kvällen blir det troligtvis bio!


Här kommer en bild på Barcelonas omklädningsrum, kanske inte ser så mysigt ut.. men det var det. Lite som ett stort lyxigt badrum. Och ja, definitivt inte hela omklädningsrummet på denna  bild, men på duscharna?


The OC-mix

Som  några kanske har fattat så är jag ganska ingripen i de flesta dramaserier som sänds i usa (som kommer/har kommit till sverige också), i alla fall.. När OC gick i Sverige så följde jag det slaviskt och musiken i serien är definitivt bäst! Man blir glad av att kolla på OC bara för att det är så bra musik i serien.
Jag har gjort en lista helt enkelt med mixarna, från 1-6! Here we go:
OC - mix 1-6

Mysig musik, som man kan chilla till, tänka bort till sommaren. Men det finns även mer peppande låtar. Varsågod.

save me, I'm lost. I can't do better than this.

Sådär ja, då har jag fixat lite med mitt rum men det blir mer i helgen om jag övertalar pappa till att hjälpa mig + åka till ikea. Kanske mitt rum äntligen blir mysigt igen som det var förr på Örebrogatan/början här i den "nya" lägenheten. Konstigt nog så har vi nu bott här i 3 år, 3 ÅR! Mamma tänkte på det för några dagar sen, och jag var
helt övertygad och sa "hah nejnej, vi har bara bott här i 2 år.." men det är rätt, 3 år nu i februari. Sjukt vad tiden går snabbt.  I ALLA FALL, så redan nu har jag mer plats på mitt rum och ska ta ner en hylla för just nu ser det bara klumpigt ut. Ska nog ställa upp/ner mitt keyboard också. Sen ska jag fixa med massa sladdar till tvn och dvdn också som bara ligger under allt. Kommer bilder när det är klart!

Hepp..

Inga parkeringar, massa folk - ingen träning för mig inte idag :/ kinda sucks. jag som var peppad.

Oh well, ska fixa med mitt rum istället då, med Carolina Liar i bakrunden.. eller ja, inte i bakrunden utan på hög volym.

Carolina Liar

Vaknade upp med någon sjuk ångest imorse, vet inte riktigt varför men riktig ångest var det i alla fall. Fick somna om sen på eftermiddagen och har fortfarande lite ångest kvar, tror det kan vara lite med skolan.. jag har inte gjort något på ett halvår nu och nu ska jag börja skolan igen, känns konstigt och lite nervöst. Är lite rädd att jag inte ska klara pressen med 200 p (gymnasiebetyg) på 2½ månad med kanske sammanlagt 3 lektioner i veckan, och då är alla 3 ämnen inräknade alltså. Oroar mig inte för matten och naturen alls, men svenska B.. nja den känns lite pressande, särskilt den muntliga delen på nationella, får ångest bara jag tänker på det.

Sen har jag nog lite ångestliknande känsla över att jag  vill så mycket detta året, jag vill t ex åka till Barcelona en lite längre tid kanske, plugga spanska eller jobba. Samtidigt som jag vill åka till Australien och jobba, men jag vill inte åka själv så det är där det skiter sig. Blah. Dessutom är min stora dröm att åka till LA och bo där ett tag, dock lite svårt med visa och precis allt annat i USA.

Njae, ska åka och träna så jag rensar mina tankar. I hörlurarna på dagens träning blir det Carolina Liar! (LYSSNA!) Kanske lite Katy Perry på Crosstrainern så jag håller tempot och blir peppad.

-

Njae, jag vet.. har inte uppdaterat på några dagar. Men har ärligt talat inte riktigt orkat eller så, ingen ursäkt men ändå.

Så vad har jag gjort? Ingenting! Typ kollat på 90210 och drömt mig bort till LA eller i alla fall en svensk sommar, eller april hade också funkat helt okej.

Annars har ingenting hänt faktiskt, orkar inget direkt.. tycker jag är trött och känner mig hungrig precis hela tiden(ja, jag äter så ingen börjar tro att jag inte gör det). Känns som tiderna då jag hade magkatarr, skulle ju inte förvåna mig. Men hey, det visar väl sig.. inget att hänga upp sig på.


Okej, innan det blir ett missförstånd här. allt jag säger brukar vara upp till 70% ironi.

hanna viebke säger (23:05)
OMFG, justin bieber är tillsammans med selena gomez. mitt liv är över

jo e ll e. säger (23:06)
HAHAAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA
vänta...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAAAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAAHHAHAAHAH
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hanna viebke säger (23:06)
hahahaahahahahaha

jo e ll e. säger (23:06)
är inte hon för lång för honom?

hanna viebke säger (23:07)
HAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHHAAH, det är din reaktion?!

jo e ll e. säger (23:07)
hahaha
ja men hanna det finns andra män i världen, det är han som förlorar på det  
jo e ll e. säger (23:08)
han är inte värd dig!
bättre?

hanna viebke säger (23:08)
JA OKEJDÅ


Så nej, mitt liv är inte över ;)

you and me could write a bad romance

Satt och tänkte på när jag skulle dra och träna imorgon, jag  vill liksom ha det gjort på morgonen.. men såg att de öppnar 6.30 imorgon så jag kan nog chilla lite på den fronten tror jag. Intressant? I know.

jag har aldrig glömt vem jag var, jag har bara låtit det sova.

Jag hade typ tänkt skriva något, typ.. Men nu kommer jag inte på vad det var, så det kanske inte var så viktigt ändå alltså.
I ALLA FALL, så har jag städat vår lägenhet idag, ska vi ha gäster ikväll.. är inte jättepeppad. Något jag är peppad på dock är att vi fick ett reklamblad från Filborna Arena idag, där jag tränar. De har lagt in något som heter "Moves", denna månaden + februari har de MJ-moves. Hur coolt?! Sen efter de ska de ha Groove, också coolt! Dessutom är det på måndagar, dagen då jag inte gör precis någonting! Perfekt.

--

Idag var jag duktig, gick upp tidigt och åkte iväg och tränade. Måste säga att det har vart den jobbigaste gången, har fortfarande känsel av det i magen. Men det är okej, jag är sjukt pepp. Blir likadant imorgon eftersom det är röd dag på torsdag. Kan ärligt talat inte beskriva hur motiverad jag är, känns bra.

Nu hade jag tänkt rensa ut mitt rum för 34e gången under tiden vi bott här, jag har bestämt mig för att ta bort en hel del grejer och massa andra smågrejer också för den delen. Nu känns mitt rum liksom stökigt fast det är städat. Så, ändring på det.

.

är något oroad, orkar inte.

random dröm, sjukt random.

Drömde just en härlig dröm, jag & Joelle var hos mig, det fanns lite andra random folk här med som jag itne träffat förr. I alla fall, så börjar jag snacka med en kille och vi snackade om resor och så, jag & Joelle snackade om Barcelona och han sa att vi helt enkelt MÅSTE mötas upp där nere. Helt plötsligt kom vi in i någon annan dröm (precis som inception, utan massa sömnmedel och sladdar dock), där vi antagligen var i Barcelona men när vi satt där nere vid ett bord och pratade om kändisar och vilka vi ville träffa, så kom de helt plötsligt dit. De var lite förvirrade och arga av någon anledning först men sen helt plötsligt så delades vi alla upp i grupper och skulle lära oss dansa.
När sista momentet kom, så samlades alla i en stoooor ljus sal, där "Big big world" med Emilia spelades (varför just den?! inte hört den på flera månader) och den enda textraden jag kommer ihåg är "I have your arms around me, warm like fire but when I open my eyes, you're gone" och sen dansade alla efter Hilary Duff under hela låten.

Så, random? I think so.
Så nu har jag kommit fram till att jag nog ska börja dansa lite halvt igen, har ju tillgång till det nu också.

^

Too much of anything can make you sick
Even the good can be a curse

Makes it hard to know which road to go down
Know when too much can get you hurt


Anything that's worth having
Is sure enough worth fighting for
Quitting's out of the question
When it gets tough gotta fight some more

2010 - sammanfattningen.

Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut?
Njae, skulle jag inte tro. Eller jo, jobbade på riktigt för första gången.

Höll du några av dina nyårslöften?
hah nejnej.

Fick någon du känner barn?
ja, min morbror & hans fru, lilla söta Nore!

Dog någon som stod dig nära?
inte nära, men en del gick bort..

Vilka länder besökte du?
danmark?

Är det något du saknade 2010 som du vill ha 2011?
lite av varje! så som, en del vänner som jag inte är nära längre, kärlek, mer framgång inom skola/jobb.

Vilket datum kommer du alltid att minnas?
20 maj, körkortet.

Vad är det bästa som hänt dig under året som gått?
måste nog vara körkortet som äntligen blev klart efter många motgångar.

Vilket var ditt största misstag?
vet inte om det finns misstag direkt, men finns väl en del jag kan säga idag om "önskar det aldrig hänt mig från första början så jag slipper tänka på det"

Vilket var ditt bästa inköp?
ingen aning, inget som kommer upp direkt i hjärnan.. så antagligen inget.

Vad spenderade du mest pengar på?
körkoooortet, iofs inte mina pengar men det kändes som det.

Vad gjorde dig riktigt glad?
det fanns en tid då jag blev riktigt glad av en viss anledning, idag är jag nog mest halvt förstörd över det tyvärr.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
njae, inte direkt.. trillade i trappan i somras?

Vilka låtar eller artister kommer få dig att tänka på 2010?
Journey, Oskar Linnros, Paramore, Taylor Swift

Mådde du bättre eller sämre under 2010 än vad du gjort tidigare år?
sämre, definitivt.

Finns det något du önskar att du lagt mer tid på?
klart, mer energi på rätta saker istället för negativa saker.

Finns det något du önskar att du lagt mindre tid på?
ja, negativ energi som ändå inte leder någonstans.

Hur var din julafton?
helt okej, mysig..

Blev du kär?
nej, mer utav en crush skulle jag nog säga..

Vilket program har varit det bästa på tv?
som har sänts på svensk TV? Det enda jag har sett är Ung & Bortskämd som var underhållande, så, får väl bli så.
Om det hade vart utomlands hade jag sagt en hel del, så som Vampire Diaries, Glee, 90210, True Blood, One Tree Hill. (vissa har ju sänts i sverige, men långt efter)

Hatar du någon som du inte hatade förut?
jag har sagt att jag inte ska lägga ner energi på sånt. Men ja, det gör jag. Och jag har mina anledningar.

Vilken var den bästa boken du läst under året?
Harry Potter och Dödsrelikerna.

Vilken var din största musikaliska upptäckt?
vet inte riktigt, men jag vet att jag lyssnat på Taylor Swifts album sen det kom ut i USA, varje dag. True story.

Önskade du dig något som du fick?
hur ska man svara på det.. hm, om man tänker allmänt? nej.

Önskade du dig något som du inte fick?
hah, jo.. det kan man väl säga.

Vilken var årets bästa film?
Twilight Saga: Eclipse & Harry Potter och Dödsrelikerna del 1. Kunde inte välja en.

Vad gjorde du på din födelsedag?
JOBBADE och somnade typ 22, på min 20års dag.. jodåsåatte.

Vilka var de bästa människorna som du träffade?
har väl inte träffat några nya människor direkt.. så.

Hur skulle du beskriva din klädstil?
som innan... ?

Vad fick dig att må bra?
inget, eller ja körkortet.

Vilken kändis var du mest sugen på?
IAN SOMERHALDER, for sure! okej, Taylor Lautner lite också då...

Vem saknade du?
en del, mest Sanna..

Vilken var din bästa månad?
september

Finns det något som du skulle kunna ha gjort bättre?
finns väl alltid något man kunde göra bättre, men jag orkar inte tänka tillbaks och tänka så.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
ja.. Saker som är lite svåra att få fram, till varför det skulle kunna vara bättre.

Hur kommer nästa år att skilja sig från det här?
mer plugg, mer träning, mer spontana saker.


-

arg, ledsen, irriterad, rädd, uppgiven, osäker, förvirrad.

2011, om det inte blir bättre så vet jag inte vad jag gör, inte började det bra men det finns ju stora chanser att det vänder.

RSS 2.0