Grammy Awards 2011

Ja, vad ska man säga egentligen.. Lite innan galan läste jag på Perez Hiltons sida. Det stod bland annat att Lady Gaga hade kommit på röda mattan i ett gigantiskt ägg. När jag väl började kolla på galan så kommer hon också in på scen i ett gigantiskt ägg, what the???
tagen från perezhilton.com

Den som nog var bäst klädd, eller en av dem i alla fall - var Selena Gomez, guldaktig klänning och hennes hår var simpelt. Miley Cyrus var ju NÄSTAN också en av de bäst klädda, lite för mycket för min stil. Den med mest färg på sig var nog Hayley Williams från Paramore, rött hår och en rosa fluffig volang på klänningen.
Nog om det, uppträdanden? Tar några jag kommer ihåg extra mycket.
Jo, var första gången jag hörde Lady Gagas nya låt "born this way" som alla säger så låter den ju som Madonnas "Express yourself" men texten är i alla fall bra, och bra på scenen var hon också.  Inget slår väl i och för sig Paparazzi på VMA's 2009?
Över till Bruno Mars, den killen är ju så söt och han sjunger till och med sött. Han gjorde lite annan version på 2 av sina låtar, men det blev lyckat!
Eminem och Rihanna, jag tyckte att Rihanna klarade det bättre denna gången och gillade det! Finns väl inte mycket mer att säga än så riktigt, hennes klänning var snygg och hon passade perfekt i den. Eminem klarar sig fint som vanligt!
Det som överraskade mig mest var Justin Bieber, Jaden SmithUsher. Allt började med en bit från Never Say Never filmen där Usher lyssnar på Justin en av de första gångerna, år 2007. Efter det börjar Justin sjunga Baby med akustisk gitarr till, när han slutar så kommer det in män med trummor. När det slutas så börjar låten Never Say Never, Justin klarar det bra och jag gillar det helt enkelt. När Jadens del av låten kommer, så kommer han helt plötsligt "hoppandes" upp från en lucka i golvet. Snyggt.
När låten är klar tar Usher över allt med sin "OMG", jag gillar den inte direkt men det var helt okej med alla dansare osv. I slutet kommer Justin in och dansar med Usher.
Men det var en bra gala även om det fanns vissa delar som var lite stela. Den roligaste delen var nog när Selena Gomez och en kille (kommer inte ihåg namnet) ska dela ut ett pris, killen säger då några som är nominerade och säger då "Justin Bieber.." och kollar på Selena samtidigt, hon kollar på honom precis som "vad är det..? MEN ÅH lägg ner". För er som inte vet så sägs det att Justin och Selena är tillsammans.
Nej, nu ska jag nog gå och kolla på Justin Bieber & Jaden Smiths uppträde igen. Och jag måste erkänna också att jag ska LÄTT se Never Say Never när den kommer till Sverige den 23 Mars!
update: men vad i helveeeeteeeee, nu kan jag göra styckindelning mellanåt, men nu är det någon jävla vit box som jag inte har ställt in att jag ska ha. jävla google chrome.
update 2: nä, nu tror jag att jag .. MAH, va fan är problemet, nu funkar ju inte alls styckindelningen som jag vill.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0