-

Är så jävla död i huvudet nu, har suttit och tänkt på matte konstant i 2 timmar och absolut inget annat. Lite kul när läraren bara "Hej Hanna? ska du göra prov för mig idag?" man bara "umm, jaa? matte?" kändes ju jättebra. Men njae nu har jag gjort del 1, får hoppas på det bästa, var några tal som jag inte riktigt fattade och det var också massor som inte var med som jag hade pluggat massa på.
I alla fall, så gick jag en annan väg hem.. istället för att gå mördar-backen gick jag in mot stan och sen upp för en annan backe (ja, jag kommer inte hem om jag inte går uppför minst en backe), och så var det sol och jag lyssnade på musik och insåg att jag hade helg nu - då blir man lite glad. Men så fort man kom hem så vändes allt igen, vet inte varför. 

Och en annan sak också. Seriöst, vad har folk för problem på vår gata?! För 2 veckor sen körde någon ner en skylt precis här utanför, 1 vecka senare så var det skylten längre ner på gatan. När jag kom hem nu såg jag att någon kört på en skylt till här utanför. Körkort, någon? 
Något annat man kan klaga på också är ju kylan, uh. Maybe it's a good thing that I'm leaving for Spain.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0