2011

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Indeed. Insåg att jag behövde hjälp, insåg att jag kunde mer än jag trodde. Trots att jag inte har gjort mycket detta året har jag växt extremt.

2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade inga, jag gick in med inställningen "screw you, 2011" så.. löften var nog det sista jag tänkte på.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nope!

4. Dog någon som stod dig nära? Nej.

5. Vilka länder besökte du? Teneriffa, Los Cristianos. Frankrike, Paris. Spanien, Barcelona.

6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012? Ja, det är det säkert men jag har faktiskt haft det rätt okej detta året.

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas? Kommer inte ihåg vilket datum jag började jobba, men definitivt det. 8 & 10 Maj. Ett par datum i December.

8. Vad var din största framgång 2011? Att efter 7 år försöka ta mig ur något som är min största trygghet och som jag har levt tillsammans med. Fortfarande inte klar men det har gått bra.

9. Största misstaget? Hatat mig själv för mycket. Tagit mig själv för givet och trott att jag inte var värd något, därför blev allt ganska mycket fel ett tag.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Jo det kan man nog säga...

11. Bästa köpet? Sa någon MacBook? Ja!

12. Vad spenderade du mest pengar på? KLÄNNINGAR, that's for sure.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? JA! Mitt sommarjobb!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Selena Gomez - Hit The Lights & Who Says, Demi Lovato - Skyscraper, Adele - Rolling In The Deep.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har haft det 50/50, innan Maj var det inte så glatt inte. 16. Vad önskar du att du gjort mer? inget, tror jag. Jag har haft en ganska perfekt blandning av utgångar med vänner, vanligt hemmahäng med vänner och jobb i somras. Och rest mycket!

17. Vad önskar du att du gjort mindre? tänka.

18. Hur tillbringade du julen? Hos min morbror! Skön och slapp julafton, precis som det ska vara. Och kollade på BamseRemix på youtube med kusin, fina grejer.

19. Blev du kär i år? Naaajeee.

20. Bästa boken du läste i år? OH OH OH, Alex Schulman - Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött. LÄS DEN!!!

21. Största musikaliska upptäckten? Nyupptäckten får man nog säga då.. Gavin DeGraw som jag blev nykär i efter 8 år. Demi Lovato som kom tillbaks med ett kick ass album. Selena som överraskade.. Annars ingen upptäckt, bara lyssnat på Taylor varje dag som vanligt!

22. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? JAG firade den med att jobba tänkte jag säga, men det gjorde jag så inte alls. Jag firade den med att vakna upp i stugan, äta frukost med familj + mormor & Christer. På kvällen kom Lisa, Mikaela, Sebastian, Marie & Ralph - Also known as Stockholmarna.

23. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, jo.. fast ja, jag vet inte riktigt egentligen.

24. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Socialt? Blyg, försiktig, deppig. Klädstil? Sjukt random men mest klänningar hit och dit.. väldigt mycket klänningar.

25. Vilken kändis var du mest sugen på? IAN SOMERHALDER!!! Och Harry Styles!!! Och Michael Trevino.. Och Keegan Allen och Taylor Lautner som jag ska gifta mig med.. OH OH OH OCH BLAIR REDFORD!! hrm, mm..

26. Vem saknade du? Känns dumt att nämna vissa bara, men jag ska vara ärlig bara - Joelle, Lina, Louise.


Kommentarer
Postat av: Emma

HEEELL TO THE NO! Michael Trevino är min! ;o

2011-12-30 @ 16:15:21
Postat av: hanna

still sugen ;) inget är officiellt tills det är facebook-officiellt!

2011-12-30 @ 16:18:26
URL: http://hannaviebkes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0