Safe & Sound.

Så, när jag ändå är igång så tar jag ett par bilder som är minnen under året. Jag har tyvärr bara bilder fram mot hösten och vintern.
Jag åkte till Sanna och Paris, jag flög själv för första gången, tog buss in till Paris själv och även likadant påvägen hem. Tog mig ut själv i en stor stad som jag aldrig besökt förr. Eftersom jag har haft svårt för vissa sociala grejer så var detta en extrem upplevelse för mig men även en dröm. Nästa storstad hoppas jag blir NYC, det är verkligen en stad där jag bara vill gå runt själv och känna att jag faktiskt är där och jag tänker njuta varje sekund av det.
Jag åkte till Barcelona 14 dagar efter jag kom hem från Frankrike. Hade en något jobbig vecka där nere, eller jag hade en jobbig tid och råkade vara i Barcelona rättare sagt. Har ju varit där förr så jag missade inga sevärdheter men gick och shoppade osv. Älskar verkligen Barcelona och det är den staden som ligger på andra plats om jag inte tar mig till USA för att bo där.
Jag kunde inte gå på Taylor Swifts konsert varken i Tyskland eller Norge, eller någon annanstans. Jag hoppades att hon skulle spela in turnén från USA för att den tydligen var så cool och jag hade sett klipp och bilder och var så avundsjuk på alla som fick gå och se henne. En dag kom dock nyheten, att hon skulle släppa en live cd + dvd från turnén. Gissa om jag blev glad?
Jag, Emma & Fanny gick till akuten för att Marcus var där. Jag hade tagit mina sömntabletter och var minst sagt dizzy.
Dagen efter akutenbesöket så var det chill-hemma-fest hos Emma. Jag och Fanny såg ingen anledning att dricka, istället satt vi och tog bilder på oss själva eller satt på Emmas rum och pratade om livet typ. Tills vi gick och hällde klorin i toaletten ...
Åt julgodis med Emma & Fanny. Fanny + hennes familj hade gjort massa julgodis och bjöd oss på massa. Måste varit det bästa julgodiset jag någonsin smakat.
Jag & Fanny fick presentkort från Emma på Chilli för att köpa varsin bok som är som en låda typ..
Vilket motiv och text jag ska ha på min? NEW YORK SÅKLART!
Var hemma hos Emma, vettskrämd efter en tur i skogen. Vi lekte lite med Emmas pappersfisk Evert också. Videoklipp kommer!
Firade jul hemma i Jonstorp. Min kusin är lätt den gosigaste killen någonsin.
Även om jag var sjuk/glömt mina mediciner så hade jag en awesome kväll med bla. Åstorparna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0