should've said no

This is a song that I wrote about a guy who made the choice to cheat on me, and probably shouldn't have because I write songs. You should've said no.
This is a song that I wrote about a guy who made the choice to cheat on me, and probably shouldn't have because I write songs. He should've said no. - Taylor Swift

.

Fick lite minne när jag satt och kollade på en tvtablå, på en kanal var där typ ganska bra/bra program tills kl 16! alltså från klockan 8-16 typ! När jag var mindre och var sjuk på vardagar (tvprogrammen var ju bättre på helgdagarna, eller rättare sagt: mer att kolla på) så fanns där precis INGENTING att kolla på, plus att man redan sett alla filmer man hade och hade redan kollat OM dem sådär 10 gånger.
Slutsats: de som är sjuka nu och inte orkar mer än att ligga och kolla på tv, de har i alla fall något att titta på!

....

fan, en av mina mardrömmar är att de inte ska hitta någon bra ådra och sticka i, i armen och att de istället får kolla på händerna och försöka sticka i dem. idag hittade de inget, och fick kolla på mina händer. sa i stil med: åh.. händerna är jag ju lite rädd för alltså. och då sa sköterskan typ: ja, jag förstår det.. och jag kände mig så liten igen, när man verkligen inte kunde ta smärtan och bad om att få slippa istället (jag bad inte om det, men funderade på det) men hon försökte högre upp på armen istället, lite tunnt skin där men det funkade bra, ren tur sa hon att det var dessutom. tackar henne och den där turen för att jag slapp ta det på handen.
nu har jag iofs sjukhustejp på båda armarna och jag måste i alla fall dra bort det ena eftersom jag ska simma. det värsta får sitta kvar men buhuhu, det gör så jävla ont att dra bort det, det sitter lite sådär fint på sidan av armen också så det är ju fast i håret.

trevlig info? det var så lite så.

-

"
I do remember the swing of your step
The life of the party, you're showing off again
And I roll my eyes and then you pull me in
I'm not much for dancing, but for you I did
Because I love your handshake, meeting my father
I love how you walk with your hands in your pockets
How you kiss me when I was in the middle of sayin' something
There's not a day I don't miss those rude interruptions
So I'll watch your life in pictures like I used to watch you sleep
And I feel you'll forget me like I used to feel you breathe
And I'll keep up with our old friends just to ask them how you are
I hope it's nice where you are
And I hope the sun shines and it's a beautiful day
And something reminds you, you wished you had stayed
You can plan for a change in weather and town
But I never planned on you changing your mind"
"I do remember the swing of your step
The life of the party, you're showing off again
And I roll my eyes and then you pull me in
I'm not much for dancing, but for you I did

Because I love your handshake, meeting my father
I love how you walk with your hands in your pockets
How you kiss me when I was in the middle of sayin' something
There's not a day I don't miss those rude interruptions

So I'll watch your life in pictures like I used to watch you sleep
And I feel you'll forget me like I used to feel you breathe
And I'll keep up with our old friends just to ask them how you are
I hope it's nice where you are

And I hope the sun shines and it's a beautiful day
And something reminds you, you wished you had stayed
You can plan for a change in weather and town
But I never planned on you changing your mind"

26 april..

Dagen är här, då jag ska ta en massa blodprov för att de sen ska kunna utreda det hela. Blah, vill inte, hatar när man ska ta blodprov. Innan tyckte jag att jag gjorde det stup i kvarten, eftersom jag var sjuk ofta då med massa halsfluss och ja, allt. Jag är inte heller rädd direkt för vaccin, för det gör inte lika ont längre. Men fan, nålen är tjockare till blodprov, det är ju inte i fingret direkt. Äcklas bara jag tänker på det, en av de första gångerna gick det ju bra men fick men för livet på sjukhuset en gång när den som tog det bara "oj, ja man ser inte så bra, får väl se om det kommer rätt.." och det gjorde ont och BLAH, vill inte! Dessutom har jag bytt klinik så jag har inte träffat min nya läkare. Som tur är så kommer antagligen mamma med, inte till själva blodprovet men hon sitter utanför och väntar i alla fall.
Kommer vara så nervös innan detta så jag lär väl  vara helt slut efter.

Förlåt för det ointressanta ämnet med mycket blod och nålar,
men bloggen handlar väl om mig? ;)

FEARLESS

Såg just en liten dokumentär om Taylor Swifts Fearless-tour, den heter Taylor Swift - Journey to Fearless. Grät en liten skvätt och blev helt lycklig. 
Är typ helt avundsjuk på den tjejen nu, vill ha hennes liv! 

oh well, det var  väl det jag ville säga.

-

ännu en dag har passerat.
gick sakta men säkert ner till söder vid halv 8 för att gå på en lektion, det är underbart att vara ute och gå vid 7-8 tiden! inte kallt, inte varmt men ändå så lugnt och skönt.
sen gick jag i alla fall hem och slappade lite och efter några timmar drog jag och joelle och simmade! kändes verkligen att man tränade, men mycket roligare än vanlig styrketräning. varken jag eller joelle hade ätit lunch innan så när vi var klara var vi helt döda, joelle hade dock med sin bananer - godaste bananerna EVEEEER!
när vi väl tagit oss ut från filborna och gjort vid oss lite drog vi ner till stan, det tog ovanligt lång tid kan jag säga, har nog aldrig gått så långsamt. nog för att jag har gått på lågvarv annars den senaste tiden, men jösses.. benen bara hängde efter. MEN, fan vad nöjd jag är (fortfarande) över att vi var och simmade. känns så bra.

nu är jag så äckligt trött, ska kolla på big brother om 25 minuter sen ska jag nog sova alltså.
och btw, glad påsk på er!

-

vore bra om det fanns minne man kunde köpa till sig själv, inte till datorer osv.
mitt minne suger ännu mer än vad det gjorde innan, nu är jag så seg och tänker "jag måste göra det" och när jag  väl gör det, så har jag redan gjort det. what? nästa steg är väl att jag som mamma, lägger in äggen i kastrullskåpet utan att reagera. 

Oh well, väntar.. okej, läskigt. Väntade i alla fall på att Joelle skulle smsa mig och precis då gjorde hon det. Ja, då väntar jag väl inte längre då, men vi ska i alla fall simma och sen ner på stan en runda!

.

Ar trött på att alltid vara så trött hur jag än gör, ge mig kraaaft, tack.

I alla fall, så hade jag en trevlig dag med Lina idag + att Joelle hoppade på bussen påväg hem.
Alltså fick jag träffa två av mina bästa vänner idag, win!

jösseees

är så trött så jag inte vet var jag ska ta vägen,
detta är ju värre än att ha varit ute hela natten.
just saying...

-

går mig själv på nerverna hela tiden, och alla (många) andra också för den delen. GAAHHHH. :(

-

slår ihop några korta inlägg.
8 april -
slapp, igen! ute och åt på kvällen. börjar längta hem nu, saknar allt och alla. ok, inte vädret.

7 april - slapp vid poolen igen, får ju passa på, har inte så mycket annat att hitta på heller. Mot kvällen åkte vi till PDLA. Tycker fortfarande det är lite överskattat men där finns klart mer att se, mer liv och mer shopping. Köpte en väska på Bershka som för övrigt är en sjukt cool affär, önskar vi hade den i HBG. Sen åkt vi på en restaurang som lätt var överskattad.

6 april -
åkte vid 10-tiden till Santa Cruz, huvudstaden här nere. Lite mer storstad, vi bor ju i en by typ.
Skönt med lite stadsliv.

5 april -
mest slapp, ligga nere vid poolen och läsa Leif GW Perssons bok "den som dödar draken", bra bok, lyssna på musik, lyssna på olika språk. Inte mycket mer, börjar längta hem mer.


kommer mer snart.

4 april -

SÅ, jag överlevde!
Jag borde ha tackat busschauffören Roman för att finnas kvar i livet. Resan började, åkte först till en aloe vera faborik och sedan vidare och åt. Sen började helvetet, upp i bergen i små jävla snirkliga vägar.. förlåt! stigar, gångar, whatever men de var fan inte riktiga vägar. Kollade jag ner fick jag svindel, kollade jag åt sidan mådde jag illa. Förberedde mig 3 gånger för att ta plastpåsen framför mig  genom att tänka hur jag enklast och snabbast kunde slänga ut sakerna och spy i den. Det hände aldrig (jag kan inte kräka). Väl i Mascadalen kunde jag inte njuta tänkte bara på hur bussen kunde köra liiiite fel och vi var döda, min dödsångest var jävligt hög. I bussen igen, vi skulle hem, upp på toppen av berget. Ser hur det kommer en mötande buss längre upp. Per-jävla-fekt. På de såkallade stigarna fanns knappt plats för en buss och en bil, skräcksenariot var att vi skulle få backa ner hela vägen ner igen. Jag hade ställt mig upp och sagt "tack, men nej tack, hämta upp mig påvägen upp igen för här tänker jag fa-aan inte dö!" Den andra bussen väntade på en plats bredvid vägen, såklart. Vad trodde jag.
För att komma runt hörnen var man tvungen att backa, tänk er 50 pers i en buss, skitbrant och start i backe. Satt nästan och hyperventilerade och bara "jaha, nu är det tid, tiden då Hanna dör. Vad fan ska jag göra, vägrar att dö nu, bussen kommer fan backa ner för ett stup. (Lite stenar  fanns som skulle markera var slutet var, pfft, som om de skulle skydda?) Vem ska jag ringa som kan ringa alla andra och säga att jag älskade de så mycket och hoppas att de får ett bra liv? Ska jag kanske lyssna på en lugn låt av Taylor Swift, en låt från Paramore kanske? Dricka mer vatten bara kanske? Tro att vi överlever?"
När vi väl var uppe så skulle vi ta oss ner från en ringlande väg, lite bättre men jösses.
Jo, vi överlevde, jag tackar Roman med hela mitt hjärta att han körde så in i helvetes fint så jag slapp slungas ner från klipporna och dö.

3 april -

Uppe i hyfsad tid, idag var det marknad här i LC. Det var äckligt varmt ute, äckligt varmt under deras tältdukar, masa människor och en drös av försäljare. Fick köpt ett par haremsbyxor.
Efter detta satt inte poolområdet helt fel, vi planerade även att hänga med på en utflykt imorgon, till mascadalen, den bortglömda byn. Upp och ner i bergen ska man med en buss. Vi får väl se om man överlever. Hatar sånt.

2 april -

Lördag och slappande stod på schemat igen. Inget mer ungefär. Gick ner till hamnen mot kvällen och åt som vanligt. Jag älskar hamnen här men den hade varit tusen gånger bättre utan alla dessa försäljare som går runt precis överallt hela himla tiden. Annars? helt underbar hamn. Älskar hamnar.

1 april - eller ska jag säga abril?

Jaha, april ja. För mig känns det som Juli så det känns konstigt. Idag sa jag att jag ville på ett äventyr, till Playa de Las Americas (grannstaden som ligger precis i kant med LC), alltså inte alls långt bort. Kände helt enkelt för att åka dit och kolla läget. Det visar sig att det var inte alls jag mindes det och där var 10 000 fler turister än hemma hos oss. Dessutom bor vi på ett komplex med en del spanjorer, majoriteten här är dock från England, vi som är från Sverige, några familjer från Danmark och någon enstaka som oss från Finland. I PDLA pratade alla skandinaviska så det kändes väl inte så jätteroligt direkt, jag gillar vårt komplex med spanjorer och engelsmän.

31 mars -

Bestod mest av slappande och att jag brände mig, ovanligt? jag brukar alltid bränna mig och inte lär jag mig heller. Förra året brände jag min panna på siestafestivalen, sämsta brännan ever. Den var formad efter min lugg. Denna gången brände jag mig över benen, skönt. Verkligen.

30 mars -

Ut för att upptäcka Los Cristianos, igen. Det var ett tag sedan, 8 år sen, och precis allt har ändrats. Okej, kanske inte allt. Hamnen var det enda jag kände igen, min favoritrestaurang låg där. Till min förvåning låg den till och med kvar och en ur personalen jobbade kvar, inte illa.

here we go

uppdateringar från spanien kommer nu, om någon är intresserad, eller bara ett bra minne för mig själv. I vilket fall som helst, så börjar jag från sista dagarna (har hoppat över några delar) och skriver tillsist om de första dagarna. Så blir det inte så fel när man läser det senare, så om man vill så får man vänta tills jag har uppdaterat allt och kan läsa i ordning. vissa kommer i små delar, vissa i längre delar, och det blir ett nytt inlägg för varje dag. rörigt, jag vet.
29 mars -
Har inte kunnat sova alls, vaknat upp och trott att något har rört sig i min papperskorg på rummet, jag vet, antagligen har jag inbillat mig men man vet ju aldrig. Flyget gick lugnt, långsamt, segt. När man kom ut från planet slog värmen till direkt mot en, härligt, bara en sådär 6-7 månader man kände någon sådan värme. Jag älskar värme, ljus och sol, det får mig att känna glädje, blir inte lika nedstämd.

blah

känner mig inte alls som mig själv, igen.

SVERIGE!

Nu är jag på svensk mark igen, det är faktiskt lite svårt att skriva med svenskt tangentbord igen.. använde ju ett spanskt till att kolla facebook och lite sånt. känns konstigt, hm. 
Vaknade av att mamma kom in på mitt rum vid 9, trodde klockan var 8 för min mobil stod på det och jag vaknade kl 8 varje morgon i Spanien.
Så, uppdatering om Spanien? (fan, skrev spanien typ 4 gånger innan det blev rätt, trött?)
Det var bra! Längtade hem efter första veckan, men glad att jag var borta 15 dagar.. nu vill jag dock vara i Spanien igen, detta vädret suger ju mer än när jag åkte iväg från första början, hoppas det blir bättre under veckan.
Äsch, jag kan ta utdrag från min personliga dagbok och uppdatera om dagarna där nere senare.


Nu ska jag lyssna på lite musik som jag inte kunnat lyssna på där nere och tvätta, sen kolla lite serier jag har missat när jag har vart borta, dock inte så mycket eftersom alla har uppehåll typ.

internet

skulle bara saga att jag inte har nagot fast internet pa ett tag nu, sa lar inte bli nagon uppdatering foren jag kommer till sverige igen faktiskt, orkar inte sitta vid datorn som jag far lana nu heller faktiskt, lite seg osv.

OCH, LINA & JOELLE - JAG SAKNAR ER!!!!!


RSS 2.0